Сега отивам да ви изчета.
пу и аз да се запиша
, педиатър ни е Мария Трифонова от 8-ма поликлиника, честно казано съм доволна от нея. Сега ни предстои драмата с детската градина
направо ужас

А днес излезнахме със слинга - е друго си е. Успях да напазарувам дори. Но пак е кофти щото много се пързаля и ме е шубе да не падна заедно с бебо 

. На Ема и е трудно свикването, но ни позволяват да си носим любимия мечо и биберон, за съжаление си го върнахме. Иначе са две сестри и две помощнички, т.е. на смяна са двама + педиатър. Подхождат с разбиране. При нас ситуацията е малко объркана, Ема до две годинки я гледа свекърва ми в Мездра. Взех ме я в София Септември и веднага тръгна на ясла. Като цяло преживя смена на място за живеене, обстновка, режим, навици, ясла и то всичко накуп. Много и беше трудно на Емчето, ама си мисля че вече зпочва да се адаптира към всичко. В яслата знаят всичко и се опитват да не я насилват с приобщаването, ами се опитват постепенно. Ми накратко е това.
.Aleks redovno se budi mokar i to gore na krast4eto,kolkoto i da sam gi stjagala predi tova
.Njakoja ot vas imala li e sa6tija problem?I mojete li da mi prepora4ate druga marka pampersi?
А и след като пробвах вече 3-4 марки пелени,мисля, че най-добре е да имат коланче на гръбчето.