София - кв.Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (2)

• 25 651
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Ще се разпиша и аз при вас, въпреки че още не живея в района. Имаме жилище в Свобода, но сега сме при баба на село - към Нови Искър. Имам две дечица - Константин (29.03.2003) и Венета (10.12.2006). Възнамеряваме да се местим когато дойде време за училище на баткото. Малката съответно ще ходи на градина. Ние сме близо до 15 ОДЗ и сигурно за там ще кандидатстваме, но до тогава има време. Междувременно ще ми бъде приятно да общуваме и да проучвам всичко в квартала - лекари, градини, клубове и т.н.
Сега отивам да ви изчета. Hug

# 76
ЗДРАВЕЙТЕ и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug пу и аз да се запиша  Laughing
Живея в Надежда 3 и си имам дъщеричка Ема на 2 г. 11м., в момента ходи на ясла, записах я в 40-та, защото само там ни взеха Sad, педиатър ни е Мария Трифонова от 8-ма поликлиника, честно казано съм доволна от нея. Сега ни предстои драмата с детската градина  Whistling направо ужас
Ами накратко това е от мен

# 77
  • София
Здравейте на новите мами.
Саш и мойта девойка е Ема - ето че си имаме адашка. Вие в кой блок сте в трета част, ние сме в 335.

# 78
  • София
SASH , сподели за 40 ясла как е, доволна ли си.... То това не е ли ОДЗ и да може да се прехвърлите директно в градина?

# 79
Добре дошли на новите попълнения Simple Smile

SASH би ли дала дата на раждане на Ема (ако желаеш да я впиша де), че в линийката ти я дава на 2г. и 4мес., а ти казваш, че е на 2г. и 11мес. и аз съответно нещо не мога да се ориентирам newsm78

Момичета, как ходите на разходка в този сняг!? Аз вчера развивах мускули с количката в снега Laughing Стигнах само до съседния блок и там останах Joy А днес излезнахме със слинга - е друго си е. Успях да напазарувам дори. Но пак е кофти щото много се пързаля и ме е шубе да не падна заедно с бебо Crazy

Айде лека вечер и приятен уикенд.

# 80
  • София
Аз не съм излизала с бебо тези 3 дена, че с нашата количка ще и е трудно в този сняг, гумите са много малки, а със слинга и на рце ме е страх, че и без това се пързаля много, не ми се рискува изобщо.

# 81
Упс  Embarassed на 2г и 4м сме, много извинявай Melodi грешката е моя, родена е на 11.08.2005 и разбира се че желая да я впишеш   bouquet
Нони ние живеем в 305 блок  Grinning
От яслата съм доволна за момента. В група са 18 деца, но винаги има отсъстващи, то с пусто време Tired. На Ема и е трудно свикването, но ни позволяват да си носим любимия мечо и биберон, за съжаление си го върнахме. Иначе са две сестри и две помощнички, т.е. на смяна са двама + педиатър. Подхождат с разбиране. При нас ситуацията е малко объркана, Ема до две годинки я гледа свекърва ми в Мездра. Взех ме я в София Септември и веднага тръгна на ясла. Като цяло преживя смена на място за живеене, обстновка, режим, навици, ясла и то всичко накуп. Много и беше трудно на Емчето, ама си мисля че вече зпочва да се адаптира към всичко. В яслата знаят всичко и се опитват да не я насилват с приобщаването, ами се опитват постепенно. Ми накратко е това.

# 82
Momi4eta imam slednija problem:polzvam pampersite na Pampers (2-kata),no naposledak mnogo zapo4naha mnogo da ni propuskat #Cussing out.Aleks redovno se budi mokar i to gore na krast4eto,kolkoto i da sam gi stjagala predi tova newsm78.Njakoja ot vas imala li e sa6tija problem?I mojete li da mi prepora4ate druga marka pampersi?
Mersi

# 83
  • София
zdravchina и на мен ми изпускат, но единичката, като ползвах двойката нямах проблем. Да не е малък вече памперса?

# 84
и аз така си помислих и затова смених 1-ката с 2-ката.Алекс тежи 4,200, а 2-ката е до 6 кг.И както казах,странното е, че му пропускат само на кръстчето. newsm78

# 85
  • София
Pampers не ги харесвам и една от причините е имено това, че пропускат. Дълго ползвахме Хепи, полски паmперси, много ми допадаха, но за съжаление ги намирах само в Кауфланд и откакто живеем в Надежда ги сменихме с Хъгис Премиум, също съм доволна, но те са малко по-скъпи от Хепи (ние си взехме в началото на декември няколко пакета от Метро, бяха на промоция).

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 23:28 от catty m

# 86
Ние също ползваме Happy, има ги във Фантастико. На Памперс не ни пропускаше, но на Ема започна да и се зачервява дупето постоянно, затова минах на Хепи и съм много доволна.

# 87
  • София
Ние също ползваме Happy, има ги във Фантастико. На Памперс не ни пропускаше, но на Ема започна да и се зачервява дупето постоянно, затова минах на Хепи и съм много доволна.

Мерси за инфото, а къде има Фнатастико в Надежда?  newsm78

Да, и при Борис се зачерви дупето и мисля, че е от този гел, с който са напоени памперсите Sad А и след като пробвах вече 3-4 марки пелени,мисля, че най-добре е да имат коланче на гръбчето.

# 88
  • София
Аз също ползвам Памперс,и също ми се случва да пропусне.Но мисля,че зависи от позата на детето.При нас това се случва,когато бебка е в столчето за кола,и е притиснала памперса.Иначе съм доволна.Няма зачервяване на дупенцето.

# 89
Магазин на FF в Надежда 2 е на ул. Никола Нови 8, в Надежда 3 е на Хан Кубрат / на спирката на авт. 83/, в Надежда 5 мисля че няма newsm78
Памперси на Хепи има в повечето детски магазини по Ломско шосе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт