АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 498
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ха сега да почерпя, защото за първи път Калоян ми посочи с пръстче предмет и каза какво е. Посочи бутилката с Кока Кола и вика „Кола” hahaha

А ето и едно за Супер Митко, защото иззидаха балкона с кума само за 2 дни Wink Вече сме готови да поръчваме дограмата!

# 121
Момичета иде ми да се гръмна вече с тези алергии на Даниел. Пак сме с големи пъпки, които малкия е разчесал до кръв. Изписаха ни и ментолов спирт за мазане, успокоявал. Недоумявам как така спирт...ами нали той гори?! newsm78  Препоръчаха ни лаболаторията на Д-р Мустаков в София за да го боцнат за изследвания. След десетина дни ще ходим. Някой да знае къде има добър специалист алерголог?!

# 122
  • софия
Карим,за Мустаков казват,че е много добър,но там се записва и знам,че мноооого се чака  ooooh!!
А,д-р Ангелова също е добър специалист.За нея Нана И Велмар могат да ти кажат повече.
Гушки и на двама ви с Дани  Hug!

# 123
dani777k, мерси дарлинг.  Confused Адски се тревожа. Дадоха ни тук телефона му...ще си уговорим час да не висим че от Бургас до София с кола ще се сплескаме нацяло. Rolling Eyes Confused

Ааа забравих... spinki и ние сме злояди и ядем когато ни е кеф. Има дни в които яде по веднъж само. Просто е някакъв ужас. През последната седмица хапваше добре и адски се радвах че апетитъ му се отвори. Днес пак го теглиха, само 9кг е и 79см. Тревожа се че е дребен и слабичък. Cry

# 124
  • София
    Много са неприятни тези алергии... Дано скоро поне пъпките отшумят. Не мога да препоръчам никой обаче, но тя Дани вече е споменала по-известните за които и аз съм чувала.
    Гледам че говорите за хапване. Малките определено ядат по-малко, но изобщо си нямам идея по колко. Предлагам само докато имат желание. Винаги ядем заедно на масата. Аз също бях злоядо дете и знам колко е неприятно да не ти се яде а да се опитват да те накарат да изядеш нещо, така че разчитам на тяхната преценка от колко храна имат нужда. Така хем те са доволни, хем аз не се ядосвам че нищо не са изяли  Simple Smile

# 125
  • гр.Добрич
Карим, Цвети от Русе, беше ходила за Марио при Мустаков и май беше много доволна. Ако искаш и пиши на Лични.

Нана77, много са експедитивни твоите мъже, браво.

Бамбуча и ние сме фенове на бибата и не знам кога ще я махнем. Вчера я бях забравила вкъщи и се наложи да купя нова. Млякото и водата също пием от шише, нямам нерви за разни чаши.

За яденето, Ивчо по принцип яде всичко, което му давам, а отскоро е на държавната кухня, но просто това е нов номер в програмата. Като чета какви работи давате за ядене, аз явно още го ограничавам с доста храни. Ние като се храним и той е с нас в столчето, но часовете ни за храна не съвпадат, така че му давам няколко хапки за да си куса, но не и да се нахрани.

# 126
Каеим , аз също съм чувала  хубави думи за Мустаков( макар и доста от тях да са спорни Thinking).За Ангелова- само хубави работи мога да пиша Hug.Бих ти препоръ4ала още една лекарка- Мариана Мандаджиева.Завеждащ е в  клиниката на воеднно медициснка академия Peace.Дно  се разбере  от какво са тия странни обриви,макар 4е   пове4ето лекари твърдят 4е е безсмислено  да се тестват толкова малки деца за алергени Rolling Eyes
НАна,браво на Супер Митко Peace( абе, ще го викна аз  за ударна бригада докато "почива" Joy
А за Калоян, очакваме да не се излага така постно, а да сипе и по едно уиски с тая кола Wink
Биби не ползваме LaughingНИкога не сме ползвали.Ние сме все наопаки ooooh!.Имах 26 разли4ни модела , купени с идеята да я нау4а  да ползва такъв , но - уви.Не ми се полу4и.Не че сега съжалявам де. Беше ми терсене когато мен ползваше за такава Crazy, и когато й давах млякото с ...лъжичка ooooh!.За щастие н "дърти"месеци се нау4и да пие поне мляко от шише.Сок не пие, вода пропи  преди някоко месеца и пие само от шише с твърда 4овка на Нук.Е- когато сме го забравили и от  обикновена чаша  или бутилка й се налага да пие Blush
Хайде, аз ще си лягам, 4е днес мъжа ми се прибра по-рано, а и е боядисал новата спалня( в неизвестен за мен цвят Sick), и ..мисля да го"черпя" Heart Eyes
Лека вечер на вси4ки Hug

# 127
Здравейте!
Благодаря ви за пореден път за подкрепата и разбирането  Hug  bouquet. Наистина незнам какво им става на тези хора, направо не могада ги позная - май сте прави, че с възрастта нещо изкукват  Crazy

nana77 честит ви  балкон  Laughing и браво на твоето голямо момче  smile3501 - това е напитката без която не мога  Mr. Green

Val_stef от един отбор сме  Laughing  - въпреки че родителите ми никога няма да откажат да гледат Лори, аз не искам да ангажирам никой - да не говорим пък за родителите на мъжа ми, които не са я виждали от 1 година. Ама така ми е по-добре - за всичко си решаваме само ние и си носим последвствията и отговорността след това. Имаше един период, в който наистина не можех да отида до тоалетна, а Лори не ми даваше и да се храня /само като ме видеше,че започвам да ям и пищеше неистово/. Тогава чаках с нетърпение татито да се прибере от работа за да свърша тези елементарни нужди, а да не ви казвам как се чувствах, когато закъсняваше  #Crazy. Беше ми трудно, но сега се чувствам много добре, че успях да се справя сама.

dani777k Лори изяжда около 200 грама на ядене - преди и аз й давах след пюрето на обед плод за десерт, но педито ми препоръча да го давам 1час преди или след хранене. Храни се 4 или 5 пъти на ден - всеки ден е различно - но между храненията си похапва солетки, хлебче, плодчета, а пие и доста сок. И Лори не е много претенциозна на ядене, но все пак има неща, които обича повече и такива, които никак не  е доволна, като ги усети  Laughing За храненето насила - и аз хич не го одобрявам, нямада ви казвам, какви неща съм виждала докато работех. Аз Лори не я карам, ако иска да яде, ако не на следващото хранене няма да остане гладна - днес например реши да спи наобед вместо да обядва и я оставих - спа от 14 до 17.30 и като стана си излапа всичко  Peace

Bubcheto15  Hug аз също вярвам, че не може да е само лошо и винаги си чакам и се радвам на хубавите моменти.

Tony_M дано не вдигате вече Т и наистина да е някаква реакция от ваксината, а не някой гаден вирус.

Душе, честито ходене на Начето!

Adrianska, желая ти скорошно оздравяване! - а, как беше кексчето?

Анди, честито ви зъбче!

Карим дано скоро свършат вашите мъки с тези обриви  Hug

bamboocha ние също се разнасяме с бибата. Лори почти не заспива без нея, буди се понякога и нощно време да я търси,  а в последно време не иска да пътува и в колата без нея. И аз незнам как ще се отказваме, но за сега не ми пречи още повече че през деня не се сеща много за нея.

Е, спирам, че както винаги прекалих  Laughing

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 23:27 от vst_80

# 128
Добър вечер и от моя бухалска милост!
Да се отчета за днес, моят Начи е 84 сантиметра, 11 750, 49,5 е обхватът на главичката (голямата, де  Grinning). Порастнали сме, наедряли сме, нямаме грам сланина, само кокал и мръвка Joy Опищяхме кабинета и като истински лъв се борихме срещу хладната стомана на тъпата слушалка и неприятното нещо, дето ни го вкарваха в ушите и гърлото. После пък ревахме и пищяхме, докато мама се обясняваше с лекарката, ей така за принципа! Накрая не му останаха сили да крещи, като дойде време и за боцването, но и там се отчетохме с рев. Ейййй, много ревливо моето дете ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Бамбуче, отказахме бибата към 8мия месец, какво от това, като ме използва по цели нощи за такава  Sad И не мога да го накарам да пие никакво, ама никакво мляко с биберон, как ще го отбивам това моето зверче, не знам  Thinking Анди, ти как излъга Гого да пие от шишето и какво мляко му давап? Педито вика да съм му давала единица от каквото си харесам, защото най било близо до майчиното, един вид най има вероятност да се излъже да го пие  ooooh!
Изобщо давайте всякакви съвети за отбиване, че както сме го откарали, а аз съм сигурна, че скоро няма да има никакъв напредък, ще ходя до яслата и там да му давам цица  Joy
Горе главата на всички, дето имат проблеми, лошото ще отмине, ние сме с вас, макар и виртуално!!!
Дано Дани се оправи бързо, миличкото, сигурно е отвратителен този обрив Sad

# 129
dusheto и ние много трудно привикваме към адаптираното мляко  Laughing. Има моменти, в които започва да пищи само като ме види с шишето Cry. Пробвах какво ли не - различни марки млека, различни шишета и накрайници, слагах бисквитки вътре, но не и не. Лъже се единствено като я гушна, имитирайки кърменето и вместо гърдата набутвам шишето. Няма как, все някога идва този момент на отбиването и май трябва да сме доста упорити, но и внимателни към нашите слънчица - защото на тях хич не им е лесно, милите  Sad Сигурна съм, че и вие ще успеете  Hug

# 130
  • София
      Ох изгледах филма за ваксините0истината за тях и сега вече наистина незнам какво да правя. Може би да лягам да спя  Simple Smile
      За кърменето и АМ, аз просто не мисля да ги отбивам, докато имат нужда от мляко, а аз имам ще продължавам да кърмя, след като това е нещо което е удобно, приятно и полезно и за трите. Някога не вярвах  че съществува такова нещо като едно годишно кърмаче, но сега вече ми изглежда съвсем нормално. Ако обаче някоя от страните се чувства неудобно отбиването е най-доброто нещо което може да се направи  Peace

# 131
  • София
Добро утро момичета!

Карим аз лично се отказах от Мустаков, когато разузнах и разбрах, че всъщност големият специалист е бил неговият баща, но той е починал миналата година. По информация от 3 независими източника един от друг разбрах, че всъщност младият до голяма степен лежал на лаврите на баща си. Така че моят съвет е - д-р Албена Ангелова. Това е човекът и лекарят за алергиите. Поне моето мнение е такова. Мисля, че Велмар ще се съгласи!
Ако решиш при нея, пиши, да ти дам мобилен!

Ние продължаваме одисеята със събирането на документите за заема. Сега отиваме в данъчното и сме почти приключили.

vst_80 Супер Митко ме бъзика, че трябва да си потърся работа в Кока Кола, защото количествата, които унищожавам вече били непосилни за джоба му. Joy

# 132
Елфче, ние досега бяхме на Калгел, но сега му давам хомеопатични хапченца Дентокинд. А за избиването не ми се говори.... #Cussing out

Карим, пусни търсачката за Мустаков в Здравния - има доста противоречиви мнения. Peace

dusheto, давам му Мулумил 3: харесва го, когато е гладен, дори сутринта си изпи остатъка, който си намери до леглото, но по принцип не е изпивал повече от 100 - 150 гр. При мен проблемът беше за нощното кърмене, защото той почти не сучеше през деня и съответно си наваксваше през нощта.

# 133
  • софия
Добро утро  Hug!
Днес моята мама има рожден ден  Grinning!Черпя ви,за здравето на най-добрата майка и баба на света  Heart Eyes!

Ели да вади пиенето,за здравето на баба Лу  Mr. Green!

# 134
Добро утро от мен.

newsm59 на баба Лу! Все така да е здрава и всеотдайна баба на Найа!  bouquet

Нана браво за бързото работа на супер Митко и на Калоян за избора.
Моя Тони си иска само цицата като директно ми дърпа блузата. Mr. Green За друго не се сеща да си иска.

Karim дано да откриете от какво е тази алергия.

Надявам се днес да е хубаво времето както обещават и да се разходим хубаво.
Лек ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт