А ето и едно за Супер Митко, защото иззидаха балкона с кума само за 2 дни
Вече сме готови да поръчваме дограмата!
Препоръчаха ни лаболаторията на Д-р Мустаков в София за да го боцнат за изследвания. След десетина дни ще ходим. Някой да знае къде има добър специалист алерголог?!
).За Ангелова- само хубави работи мога да пиша
.Бих ти препоръ4ала още една лекарка- Мариана Мандаджиева.Завеждащ е в клиниката на воеднно медициснка академия
.Дно се разбере от какво са тия странни обриви,макар 4е пове4ето лекари твърдят 4е е безсмислено да се тестват толкова малки деца за алергени
( абе, ще го викна аз за ударна бригада докато "почива" 

.Имах 26 разли4ни модела , купени с идеята да я нау4а да ползва такъв , но - уви.Не ми се полу4и.Не че сега съжалявам де. Беше ми терсене когато мен ползваше за такава
, и когато й давах млякото с ...лъжичка
.За щастие н "дърти"месеци се нау4и да пие поне мляко от шише.Сок не пие, вода пропи преди някоко месеца и пие само от шише с твърда 4овка на Нук.Е- когато сме го забравили и от обикновена чаша или бутилка й се налага да пие 
), и ..мисля да го"черпя" 
. Наистина незнам какво им става на тези хора, направо не могада ги позная - май сте прави, че с възрастта нещо изкукват 
- това е напитката без която не мога
. Беше ми трудно, но сега се чувствам много добре, че успях да се справя сама.
аз също вярвам, че не може да е само лошо и винаги си чакам и се радвам на хубавите моменти.
). Порастнали сме, наедряли сме, нямаме грам сланина, само кокал и мръвка
Опищяхме кабинета и като истински лъв се борихме срещу хладната стомана на тъпата слушалка и неприятното нещо, дето ни го вкарваха в ушите и гърлото. После пък ревахме и пищяхме, докато мама се обясняваше с лекарката, ей така за принципа! Накрая не му останаха сили да крещи, като дойде време и за боцването, но и там се отчетохме с рев. Ейййй, много ревливо моето дете

И не мога да го накарам да пие никакво, ама никакво мляко с биберон, как ще го отбивам това моето зверче, не знам
Анди, ти как излъга Гого да пие от шишето и какво мляко му давап? Педито вика да съм му давала единица от каквото си харесам, защото най било близо до майчиното, един вид най има вероятност да се излъже да го пие 

. Пробвах какво ли не - различни марки млека, различни шишета и накрайници, слагах бисквитки вътре, но не и не. Лъже се единствено като я гушна, имитирайки кърменето и вместо гърдата набутвам шишето. Няма как, все някога идва този момент на отбиването и май трябва да сме доста упорити, но и внимателни към нашите слънчица - защото на тях хич не им е лесно, милите
Сигурна съм, че и вие ще успеете

на баба Лу! Все така да е здрава и всеотдайна баба на Найа!