АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 489
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Привет и от мен!

Аз днес се отдадох на почивка - спах до късно, след това се разходихме и бяхме на пазар, а накрая завършихме вечерта в невероятно приятната компания на кумовете ни. Но определено и аз съм страшно уморена и на края на силите си. Явно сме в някакъв такъв период всички  Rolling Eyes - дано да отмине бързо.

dani777k чесита ви придобивка и много късмет и успех в понеделник  Peace

AndyB колко хубаво наистина, че сте отишли па макар и без госта ви - ако знаеш аз как искам да отида в Търново - никога не съм била и все карам татито, но не можем да се организираме и това е. Сега имам задача от кума ми да открия приятно и хубаво местенце за следващия или по-следващия уикенд, да разпуснем заедно някъде, но наистина нямам идея къде  newsm78

За акането - Лори ака 1-2 пъти на ден, но понякога сме и през ден.

velmar за съжаление и аз не мога да ти помогна за врата - дано да успееш да намериш  Peace

elli78
и аз ще стискам палци всичко да мине бързо и лесно за твоето слънчице  Praynig

Охххх, не помня какво още обсъждахте... Embarassed

# 226
dani777k, успех в понеделник. аз също вярвам, че човек плаща за грешките си и може би това е твоята цена. дано скоро започнат по-хубави дни за вас, в новото жилище  bouquet!!!
elli78, ще стискам палци и за НАсето

Ей мами, стига с тия нерви! направете нещо релаксиращо, че ни чака зима. ако сега изпушим, не ми се мисли за тогава - мрачните дни, по цял ден вкъщи....

Приятни сънища от мен smile3524!

# 227
  • гр.София
 Дани,съвременна жена си,не мислИ глупости! Успех в Пирогов!

Мамо Марго,сигурна съм,че ще идеш до Русе,преди да отпътувате.

Валка,как те боли коремът,както при болка на яйчниците ли?Да минава по-бързо.

Милена,надявах се да се похвалиш,че поне ти си се повеселила здраво и заради нас.

Аз със София се държа добре,беззащитна е и не разбира.Ама си го изкарвам на останалите. А таткото ме дразни ужасно.Но знам,че е просто период и ще мине.
Ели,мерси за биричката! Пийвам си и реално в момента Simple Smile

(Ха,ми то зад Халите е и Синагогата!)

# 228

(Ха,ми то зад Халите е и Синагогата!)
Joy

Валка какво казаха за това възпаление ,хронично ли е,има ли и друго лечение освен тези гадни антибиотици ?

И на мен ми се допи биричка ... Rolling Eyes ,ама в 2ч малко трудно ще си намеря  newsm78

Само си я целувам сега ,толкова ми е гузно ...станала съм ужасна,най лошата майка на света  Tired

Рози какво става в Испания/Ке тал? Simple Smile

# 229
Добро утроо, момичета.За мен не започна  особено добре, защото закъсах с колата на 20 метра от бензиностанцията #2gunfire Както и да е . Успях да забутам колата и да стигна навреме до работа.Сега пия кафееееееееее .Ето и за вас Hug

# 230
Добро утроо, момичета.За мен не започна  особено добре, защото закъсах с колата на 20 метра от бензиностанцията #2gunfire Както и да е . Успях да забутам колата и да стигна навреме до работа.Сега пия кафееееееееее .Ето и за вас Hug
Велмар,как успя дя буташ колата с тия 40кг? newsm78 Слагам си кафенце.благодаря

# 231
  • София
Добро утро и от мен!

Велмарче благодаря за кафето.

Тази нощ Калоян нещо беше много неспокоен. Сънуваше ли нещо това дете, студено ли му беше, не знам ама беше едно тръшкане, едно стенене, едно викане, ужас. А спи, не се буди. В крайна сметка спа между нас.

Дани не мисля, че въобще можеш да правиш връзка между аборта и последвалите събития. Направила си това, което смяташ за правилно. Ако следваме тази логика какво би казала милата Искрица Надежда, чийто син Калоян вчера е починал  Cry Помолете се момичета за това детенце и за майка му. Дано има сили да преодолее мъката.

# 232
Привет  Hug

Много тъжна новина за Искрица Надежда  Cry Голяма мъка, Дано Бог е с тях и им дава сили  Praynig Praynig Praynig

Дани, не си мисли глупости мило!  Hug

Чак ми се уби желанието за писане, само ще ви кажа за това възпаление на тръбите  (при мен е само на едната) , значи получавало се при слаба имунна система на раждали жени....то моите май всички проблеми дето ги получавам от време на време все се дължат на това. Каква е тая система дето извадих идея си нямам  #2gunfire
Иначе корема ме боли, все едно сега съм родила...все едно някой ми е седнал на него и не става от там и като се мърдам придърпва и боли  Tired
Антибиотика не ми е действал защото първия беше най простия - доксициклин - дока ме пита имаме ли възможност и аз му казах не, та човека изписа него, но не се изненада че не ми е действал... сега съм на някакъв нов и скъп да се надявам че ще има ефект, а за друго лечение може и да се стигне ако и следващия път всичко е пак  по старо му Sad

Сега пия кафе и съм пуснала на Али едно филмче с животните, че сме на тая вълна - да казваме кой как прави  Crazy

Айде цункам ви и бъдете здрави   bouquet

# 233
Ако някоя мама от Русе знае евтин и сносен хотел ще съм и благодарна  Hug

Ами миличка не съм имала честа да спя в никой русенски хотел, но ето тук има инфо за някои от тях  Hug

# 234
Здравейте!
Вече съм много по-добре  Laughing и след малко отиваме навън.
Дани, айде де, откога те чакаме  Wink? Ще стискам палци за понеделник всичко да мине добре  fingerscrossed.
Боби утре най-накрая ще тръгне на детска градина след дългия ремонт и познайте какво! От вторник започват да стачкуват и те  #2gunfire. Не стига, че отварят с един месец закъснение, а сега и ще стачкуват. Направо нямат срам. Велмар, аз доколкота знам, навсякъде яслите работят, защото там са мед. сестри, а не учителки и съм Здравното Министерство. Поне в нашия квартал яслите не стачкуват. И кога ще се видиме да ти дам рецептата?
elli78, напълно знам как се чувстваш, но не се притеснявай и мене много ме беше страх с това пишкозабелване  Peace.
На Сашко не му спират сополите и това си е. Вече цяла седмица капя капки. Но вчера видях, че са му наболи и долните кътници, та май от това са. Вал, като каза филмче, да ви кажа аз, че моите деца обожават Цар Лъв. Боби, като цяло гледа всякакви децки, но малкия направо е като хипнотизиран, като му го пусна. Пробвайте, това си е 1ч и половина спокойствие  Peace.

# 235
Велмар, аз доколкота знам, навсякъде яслите работят, защото там са мед. сестри, а не учителки и съм Здравното Министерство. Поне в нашия квартал яслите не стачкуват. И кога ще се видиме да ти дам рецептата?
абе- и аз знам 4е не са към просветното , но  в знак на солидарност яслите към ОДЗ ста4куват Crazy( е- не вси4ки де, но  пове4ето май- да Tired)
Аз днес съм на работа за последно , та от утре съм по4ивка няколко дни. МОже да се видим Peace
Ина4е свеки  е успяла да й даде ентерола- дано подейства Praynig

# 236
  • София
Привет!
И аз нещо съм в дупка тези дни, има куп неща, които ме тревожат. Дано всичко бъде наред. Ще пиша като е ясно.
Дани, успех! И честито ви жилище!  Hug
Нана, не знаех това за Калоян на Искрица, много тъжно  Cry Нека почива в мир, миличкото! Дорева ми се.

# 237
Velmar, все забравям да ти кажа - да си жива и здрава дето пусна отдавна беше линка с бебешките детски!!! Моят палчо само тях признава и ги гледа с наслада. те са ми единственото 15 минутно спасение при нужда.

Сега искам да ви кажа нещо, което чух и може би ще ни бъде от полза в борбата с кашлицата. Значи голям ефект имало желето от дюли. та тъй като сега е сезонът им може да се възползвате. също помагали изсушените им семки, направени на чай. е мен не ме бива в зимнините, за това ще се изсуша семки. вече поръчах да ме снабдят с някоя друга дюля.

# 238
Ехоо, здрасти и от нас. Ние вече нямаме Т..обаче сме кисели за 10. Ако знаете как му се е потдул венеца на малкия ми той - направо му са се скрили предните зъбчета (а го мъчат кътниците) - това е горе. А сега забелязах че се е надуло и долу в ляво за кучешкото зъбче.
Милото ми то, не може да яде друго освен пасирано. Не стигат венците ами и афтите - бе като тръгне наопаки, сега май от Т и херпесче си имаме...абе красота! Но, мъже сме, ще траем, ще мине, нали  Confused

Дани честито жилище и от нас - браво, и на нас ни предстои...ама де да видим кога.

bamboocha що не дадеш пак този линк с бебешки детски от Велмар...че съм го изпуснала преди, а и на нас ще ни е полезен.

Чао за сега.

# 239
http://store2.data.bg/livecd/babyeinstein/

Tony_M, за афтите знам, че безотказно действа сладко от черни черници, но как ще си намериш ...  newsm78 гушки за Жорко

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 16:26 от bamboocha

Общи условия

Активация на акаунт