АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 523
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Велмар,голям избор на врати има в Домо!Не знам дали имат на склад,но ако имаш време скокни да разгледаш!
А,за преместването...скоро трябва е ,но нали знаеш,че все нещо дребно изкача и айде днеска,айде утре и вече и аз не знам кога,ще е ,НО трябва да е бързичко,защото още на 1.09 трябваше да сме се изнесли от сегашния!Срааааам......

# 211
Абе- сегашният ви апарамент не си ли е ваш?Не е 4ак такъв зора
 Wink
А сега ако ми кажеш кое беше Домо.... Embarassed, 4е блокирах ве4е Crazy

# 212
  • софия
Аз в понеделник съм в Пирогов и силно се надявам и моята одисея да приключи вече и вторник най-после да съм си вкъщи  без разните му притурки Praynig,защото до гуша ми дойде от всичко  Close!

# 213
dani777k, радвам се че сте намерили това, което искате. Това ми е много любима част от С-я, защото там съм израстнала (ей, мами, помните ли Халите как изглеждаха преди? Wink)

Важното е обаче,че сте махнали за малко от Сф.

Жалкото е, че е само за малко...ако питаш мъжа ми би отишъл веднага да живее в някое село, по възможност в гората. Mr. Green

velmar, ако обзавеждах сега, аз бих направила всичко от масивно дърво, защото създава страхотен уют, а с това ПДЧ навсякъде ми изглежда като офиси.

# 214
  • софия
Не е  Naughty!Под наем сме!И собственичката ми е приятелка,та за това показва разбиране жената,иначе до сега да са ни изритали сигурно  ooooh!!
А,Домо е като тръгнеш по България посока Бояна,минаваш Била и където е последната спирка на някакъв трамвай  Thinking....има много табелки по пътя на Домо  Rolling Eyes!

# 215
  • гр.София
 И аз досега бях залепена за " Елизабет".
Дани,страхотно,честито!

А,иначе,нещо нервите ми сдават багажа Tired.

# 216
Аз в понеделник съм в Пирогов и силно се надявам и моята одисея да приключи вече и вторник най-после да съм си вкъщи  без разните му притурки Praynig,защото до гуша ми дойде от всичко  Close!
Хайде, ще стискаме палци Peace Не го мисли- каквото има мда става- ще стане Hug.А достатъ4но   лошотии ти се слу4иха, така 4е е време за розов период Grinning
Ох, като каза понеделник се сетих 4е  в понеделник Дари трябваше да тръгне на ясла Rolling Eyes Онзи ден звънях да ги питам ста4куват ли  и до кога, и те ми казаха- гледайте новините Shocked
То не 4е ще я пусна в понеделник, след тези здравостловни  проблеми .....искам още седмица поне да си остане вкъщи, да укреопне още пове4е, а й да се преборим с това подсе4ено дупе.И изследвания трябва да й правя.... ooooh!

За домото се сетих, но там  е по поръ4ка Rolling Eyes( именно там бях харесала и искаах да поръ4вам преди 2 месеца)
Анди, сигурно си права, но ...просот не  мога да си представя интериора newsm78.Този тип мебели  ги свързвам с някоя вила или квартира на морето Grinning
А на вси4кото отгоре това обзавеждане ще е временно, тая стая ще се превърне след година -две в детска стая за Дари, и  вси4ки тези мебели ще отидат...на боклука най-вероятно.защо да се набутвам на по-скъпи неща, които ще са  временни?

( Ох, на 4ат го обърнахме... Blush)

# 217
  • софия

Жалкото е, че е само за малко...ако питаш мъжа ми би отишъл веднага да живее в някое село, по възможност в гората. Mr. Green

И мъжа ми говори същите неща от две години!Само искал да си има кабинет в който да не влизам аз  Twisted Evil,разната му техника,за да може да работи от там,а на добре щяло да му бъде селцето да не било в Бг  #2gunfire!

# 218
Добър вечер и от нас...Аз рано,рано се прибрах от сватбата да си приспивам детето..............
Дани-честита ви придобивка!
Велмар-не мога да ти помогна за врата,ама какви точно мебели ще слагате в стаята? Не ви ли трябва само спалня?Чамът и аз го свързвам с квартира в Банско или на морето,но наистина ,ако ще е супер временно,няма смисъл да купувате скъпи неща,които ще изхвърлите.
...

А,иначе,нещо нервите ми сдават багажа Tired.
И моите...,супер се ядосвам за дребни неща,дори ме избива на плач,някой път от безпомощност...Разсъждавам логично,че не трябва така и че всичко уж ми е ок,но от вътре ми напират нервите и ставам ужас.....Но наистина съм си обещала,да ставам с усмивка,да си поемам грижите по Марти,къщата и прехраната с усмивка,да съм по-ведра,да не се оплаквам,че съм уморена и недоспала , да не се  карам на детето и така...Дано.

# 219
Здравейте!
 Да драсна и аз някой ред докато мъжо е на работа,че не се знае кога пак ще имам възможност Mr. Green
   Велмар сложи кафенце сутринта,аз сега една биричка,че да не съм сама Laughing
  Дани честита покупка Peace дано   сичко с операцията мине добре,че то бая време се помъчи Hug
bamboocha обувчиците са много сладки,точно такъв цвят харесвам Peace
 За акането и Наско не се е запичал досега,но ходи различно по два три пъти на ден,рядко по повече.
  Вчера взех направление за уролога,и в понеделник ще се чуем с него да каже кога да отидем.Толкова ме е страх,ако се наложи да го цепят милото Sad,че незнам как ще издържа Cryсигурно ще плачем заедно Cry
   Лека от мен,забравих имаше и още newsm78но като се сетя ще пиша Wink

# 220
А за акането,Марти както не яде-ака по 3-4 пъти на ден  Shocked обилно и редичко...

# 221
  • софия
Кой отвори тази "аклива" тема  Joy?
А и моите нерви са  ooooh!!И мен ме избива на рев,викам по детето по майка ми...направо съм станала такава кучка  bash!После се извинявам на бабата ,ама на Найа как да и обясня,че мама е за убиване  Embarassed....
Много ми се събра с това,че си я гледах 11мес. сам-самичка,с тези ремонти и обзавеждане,а с тази операция съвсем сдадох багажлъка....Някой път много често си мисля,че Бог ме наказва,за това че направих аборт  Cry...от тогава, като се почна ...само ядове и нерви .....

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 23:14 от dani777k

# 222
  • София
   Велмар за подсичането най-добре действа да е без памперс. Поне докато мине разстройството. Прочетох че си написала, че всъщност можете да ползвате и гърне, защо не опиташ поне за един ден така. Дори и да свършите няколко пъти нещо в дрехите, по важно е тя да се оправи, все пак памперсите са за удобство на майките, а не на бебетата. Peace

# 223
Дани, не си мисли глупости Naughty.Аз аборт не съм правила  сега, но и мен( както и  май пове4ето тук) , ни обземат такива настроения.Явно   това е някакъв период  и за децата и за нас, когато  напрежението  ни идва в пове4ко. Аз преди седмица ревнах от безсилие.МОлех се на Дари да легне и да заспи, защото физи4ески не издържах.Бях на работя 8 поредни дни  и я виждах буквално размазано.А тя, маймунката , се хванала за решетките на леглото, въри глави4ка и вика"не, не ,н е.... Laughing".
Много ни изморяват мъниците, но ..няма на4ин- трябва да издържим и ЩЕ издържи и ще се справим Peace
Я да пийнем от бири4ката на ЕЛи Wink
След половин 4ас се прибирам и ...ще се наспя( надявам се) Heart Eyes

# 224
dusheto подписах и филма гледах  Cry,дано стане нещо  Rolling Eyes

Дани успех в понеделник  Peace Честита покупка!

Велмар и аз оправям Елица с Бюбхен,но и трябва да постои малко без памперс,поне 1ч.на ден ,да диша кожата .

elli78 ще стискаме палци всичко да мине бързо  Hug

Явно и аз не съм наред с нервите,днес за пръв път пернах Еличка  Embarassed,защото се омаза с пюрето,след като тъкмо я преоблякох.Не че има оправдание ,но това беше капката която преля чашата днес...Такива мъки са ми с това ядене ...никога не съм мислила че ще е така  ooooh!
За акането ака по 1-2 пъти на ден,обикновено сутрин,днес я дебнах за гърнето, но само пишка в него и когато и сложих гащите се изака в тях  ooooh!
Цял ден се разправяме и с един комин,ще сме на дърва тази зима,че не ми се спонсорира EVN  Twisted Evil
Днес си беше един малък ад,затова май ще си легна по рано.
А и ми е такава мъка на сърцето,не съм ходила на гроба на мама от толкова време,и ми е много мъчно а Иван все си намира оправдание да не отидем.Тя е погребана в Русе и откакто сестра ми замина не сме ходили.Надявам се леля ми да намери място да ни приюти,макар преди време да отказа,у тях наистина е тясно   Sad
Ако някоя мама от Русе знае евтин и сносен хотел ще съм и благодарна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт