АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 529
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Велмар благодаря за кафето, тази сутрин ми е особено необходимо. Снощи легнах в 2 часа и сутринта Калоян като стана в 7.30 едвам си отворих очите. В крайна сметка след редица перипетии моя приятел и семейството му кацнаха снощи с полет от Мюнхен, та докато се видим и наговорим то стана 2 часа.
Има невероятно сладък син на 2 месеца и снощи като го гушнах си дадох сметка колко много е пораснал Калоян и колко бързо минава времето. Все едно вчера и той беше на 2 месеца. А сега едвам го вдигам вече. Вчера го мерих на обикновен кантар - наближава 13 кг. Но като отидем при педито ще видим на електронния по-точно.

# 196
Алоуууу стига писахте бе, не мога да ви изчета   Stuck Out Tongue Winking Eye
Али и татко и заминаха на разходка в парка и аз веднага се настаних пред компа да видя какво става с вас  Mr. Green

Tony_M, както вече Ели ти е казала защо не пробваш с Гранофорин, на Али възпалението на венците мина от него, много съм доволна  Peace Е, вярно че изцапах света с него де, но ефекта е бърз и много добър  Peace

За подсичането
velmar и аз съм ползвала Бейби Тан и останах доволна, но нашето беше много мъничко петънце.

За заспиването ставаме в часовете от 5 до 6  ooooh! преди обяд не спим изобщо от една седмица...след това обядва в 13 часа и докато я сложа в леглото и вече е заспала  Laughing В най-добрия случай спи по 3 часа, а в най-лошия само час  Mr. Green

Elwing , браво на детето бе размина кака Али   bouquet

nana77, голямо момче Коки... Да ви е жив и здрав!  Heart Eyes 
Ние бяхме на консултация в четвъртък и нямахме 10 кила...ама нали сме мацка  Blush Биха ни и реимунизацията за полиомелита - Слава на Бога нямаше никакви проблеми  Praynig

Ох ако знаете как ме боли корема, направо както нямах болки никакви от това възпаление, сега направо откачам, ама така боли  Confused Вчера пак бях на преглед оказа се че тоя антибиотик не ми е действал и възпалението си продължавало и затова са започнали болки....сега съм на нов антибиотик, дано помогне че баси късмета дето го имам  #Cussing out

Исках още да пиша, но не помня на кои какво щях да кажа

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 09:56 от val_stef

# 197
  • София
Тони_М, Дактарина е много ефикасен. Марти имаше гъбички като беше на около 2 седмици и се оправи за 2 дни.

На Марти дупето също му е много зле. От около месец мажа с всякакви кремчета и тъкмо се оправя, на следващия ден пак е зле. Вчера му взех едно кремче на Себа Мед и пудра и днес е малко по- добре. Лека полека трябва да започваме с гърнето.

Като чета как заспиват някои деца и по колко време спят направо ви завиждам. Мартин, откакто се е родил не е спал повече от 5 часа (като 5 е максималното време, обикновено се буди на 2- 3 часа през нощта, а през деня на 30 мин.)

# 198
И аз се включвам в кафенцето.
Чистя,като луда,че свеки ще гледа Марти .  CrazyМислех да си я водя с мен на сватбата,ама сме без татито и не ми се разправя с таксита,колички и т.н.
После,ако мога пак ще се вкл.
Лек и усмихнат ден.

# 199
Здравейте, момичета!
Хремата ми почти отминава, но кашлям като някоя стара пушачка. Вчера, даже нямах глас. Направих си един бабин лек за кашлица и вече втори път го пия и направо мога да кажа, че вече съм добре. Сега ще пробвам да се включа и аз по някои темички  Peace.
За гърнето, Сашко ми ходи на него от 7-месечен. Смело мога да кажа, че голяма нужда не е вършил в памперса повече от 3 месеца. Всяка сутрин като стане я върши тази работа, а после през деня, колкото пъти го сложа, толкова пъти прави нещо. Сега нещо се е научил като го сложа и веднага да става, но го залъгвам с играчки  Laughing.
Tony_m, Дактарин и аз съм мазала, но на Боби, като кърмаче. Получи гъбички по устните и се оправихме с него  Peace.
За спането, Сашко спи по веднъж на ден от 13,30 до към 16ч. Заспива сам в леглото, на пуснат ТВ и с бибата, а аз понякога излизам от стаята.
Велмар, нашият лекар ми е написал една рецепта за правено кремче. Малко лошо мирише, но е 100% ефективен. Ако искаш мога да ти я дам  Peace.
Val_stef, дано по-бързо ти подейства АБ и да ти мине бързо  Hug.
Чао за сега и приятни разходки  Heart Eyes.

# 200
Добър ден и от мен!!! Ицето от снощи е при майка ми, та успях да се наспя подобаващо!
Онзи ден се влюбих в едни обувчици и вчера не издържах и отидох да ги купя. мн ми харесват и за това ще ви ги покажа
И аз смятах да не го мъча с гърнета рано-рано, но към 8-я месец майка ми беше решила да го пробва. и така при всяко слагане на гърне имаше резултат. просто сам си показа, че е готов и от тогава голямата нужда задължително я върши там. ако сме навън стиска. а в къщи ми дава знак като се напъне 1-2 пъти, но без да ака. от няколко дни почна да ми дава знак и за чишките. Смятах да му махна памперса, но той пие мн вода и пика през половин час и ми идва малко трудно с изпикаването навън. Така че пробвайте, може и вашите деца да са готови!!! Ако не иска на гърне, може направо на тоалетната.

Ммиленка, приятна сватба!
Болните бързо да оздравяват!
Приятен ден!!!

# 201
Велмар, нашият лекар ми е написал една рецепта за правено кремче. Малко лошо мирише, но е 100% ефективен. Ако искаш мога да ти я дам  Peace.
Давай я тази рецепта Praynig, че се чудя какво да я правя.Не се е подси4ала през живота си, дори за4ервявания не е имало, но сега явно от  разстройството и зъбите..... Crazy
bamboocha , много са хибави обувките Peace
Лелееееее, като ви слуша за гърнетата... #Crazy ние сме мнооооого далеч от маханеот на памперса.( Не че се натискам де Wink).Дари я слагам  от дъжд на вятър на гърне Blush.А тя на вси4кото отгоре си има и режим на изхождане, та не е трудно да я слагам дори под 4асовники, но..аз съм си за бой Embarassed.Сутрин ми се спи, и ми е по-лесно да я сложа на спалнята при нас , а ние да опдремем още малко...
Явно ще трябва да се захвана по-сериозно с тия неща.Ина4е- винаги когато я сложа върши по нещо Simple Smile

# 202
  • гр.Добрич
Душе, в Клюкарника и в другите теми отдавна се коментира филма на ББС, даже вече има замислена акция в София от ДБМ. Наистина е трагично, но така е в повечето домове. Хубаво би било филма да се излъчи в България, за да могат повече хора да го гледат.

# 203
Хей, къде сте всички?Сигурно използвате хубавото време за разходки Wink Аз си вися на работа и  нямам време да си вдигна главата Rolling Eyes .Надявам се   към20ч да  имам "дупка" и да отскоча до вкъщи да видя Джуджи.

# 204
Добър вечер и от нас!

Влизам набързо, че трябва да изкъпем малчо, защото многггоо му се спи. Ние все пак решихме да отидем и изкарахме много приятно, с изключение на хотела: бяхме в Грандхотел В. Търново (4-ри звезди!!!) и по-голяма мизерия не бях виждала, а храната и блок масата за закуска въобще не ми се коментират (едвам ми намериха билков чай за попарата му)... #Cussing out #Cussing out Но за сметка на това, намерихме хубаво хотелче в Арбанаси и живот и здраве октомври  Mr. Green ще сме там.

Нана, жалко че не сме се познали. Wink Вие нали на 2-ри терминал сте били? А за паркинг ние дадохме 7 лв и така и не разбрах как точно се таксува. #2gunfire

elen@, аз мислех, че задължително трябва да е затоплено? newsm78

val_stef , дано вече да подейства...ама много странно как така няма ефект. Thinking

Elwing, честито ти ходещо момченце! Hug

# 205
  • София

Нана, жалко че не сме се познали. Wink Вие нали на 2-ри терминал сте били? А за паркинг ние дадохме 7 лв и така и не разбрах как точно се таксува. #2gunfire

Да, на 2-ри. Таксува се 3 лева за първия час и след това по 2 лева за всеки следващ. Аз платих 5 лв. #Cussing out

Калоян вече спи, а аз гледам "Елизабет". Страхотен филм е.

# 206
На нас пък ни взеха 2 лв за 10 мин на 1-и терминал и 5 за 2.15 мин на 2-ри.  bowuu

# 207
  • софия
Добър вечер  Hug!
Найата преди малко заспа и аз съм си сипала една чаша бира,пуша и размишлявам.... Mr. Green!
Искам да ви се похваля,че си купихме апартамент  Flutter!Ще има яко ремонт,направо е за къртене,изолации,дограми,ще се бутат стени,ще се зидат нови  Laughing!В любимите ми стари кооперации е!Кофти е че няма асансьор и за това още се чудя дали ние да се преместим там живот и здраве,или да го пуснем под наем  Thinking!Намира се на Борис зад Халите .Малко,ще е кофти и с паркирането,но пък си е център  Grinning!Много съм хепи!88кв. е -истински!
Адрианска,оправяй се бързо,мацка,че до две седмици,ще сме при вас,а може и по-рано  Hug!
Анди,така е,миличка с нашите *!Важното е обаче,че сте махнали за малко от Сф.

# 208
  • софия
Забравих да ви питам вашите малчовци по колко пъти акат на ден ?Найа вярно,че яде много,но и разтоварването е бесно  Shocked!По 4,а по някога и 5 пъти на ден!И не че има разстройство  Naughty,нормално си е  Crazy!

# 209
Ха честито , Дани Hug Ей, ама сте много бързи в покупките( купи един и за мен Grinning)
От кога ми ставаш съседка в квартала?НЕ трябваше ли ве4е да сте там? Thinking
За акането- не мога то4но в момента да се вклю4а, защото както вси4ки знаете ДАрия е с разстройство  от няколко дни Crazy.А  иначе по 2 пъти поне.Никога не е била запе4ена- явно си е въпрос на метаболизъм или каквото е там...
Хайде сега една бърза и спешна питанка към вас.Трябва до ден-два да намеря наличност в някой магазин или склад интериорна врата- един брой с  голямо остъкление ooooh! Вече съм без каквито и да е претенции относно модел, материал, цвят....ПОнеже служах мъжо #2gunfire, та сега ще взема каквото и да е , само и само да  оправя зидарията и ще е временен вариант #Cussing out.Той хем не търси и не е наясно, и все си мисли 4е го нахендрям на най-скапаните неща....Та- не искал да поръ4ва по реееееед при4ини.Ако я бях поръ4ала- хем моя цвят и модел, досега да са я сложили да съм забравила( разбирайте- 2 месеца ooooh!).Та-  в понеделник или вторник трябва да запълня отвора с врата , а нямам такава.В Практикер о4акват ве4е цяла седмица зареждане, но няма  Rolling Eyes ПОмагайте Praynig Praynig Praynig
И като съм по4нала да се оплаквам от него и безумните му хрумвания...да си кажа и останалите актуални бисери от тия дни.Иска да слагаме в спалнята....чамови мебели SickАз дори не мога да си представя как ще седи това 4удо.Ако щете вярвайте, цяла ве4ер ровя безуспешно  за снимки в нета на такива мебели( и особено комбинацията им с  ламинат ooooh!).
Оба4е не вси4ко е толкова 4ерно Grinning-боядисал той спалнята Party Цветът трябваше да е праскова, а той ми обяснява 4е било едно такова...4ервено Shocked.Абе- нито тъмно , нито светло ooooh!, ей като тая капа4ка( тук ми показва безумно оранжева капа4ка от фанта #Crazy).Снощи отидох да видя- ами ...цвета си е супер, но се убедих 4 емъжа ми е далтонист Joy
Хайде, спирам 4е се  улях...... Blush

Общи условия

Активация на акаунт