АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 480
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Записвам се набързо,че съм се сдухала от задължения  Sick

# 46
Здравейте, момичета.Не съм ви 4ела, но влизам само да споделя, 4е ще отка4а ве4е. Дари от снощи е с температура. Цял ден поддържа  между 37,4 - 38,2.Водих  при педито  още сутринта-  нито за4ервено гърло, и гърди4ките са 4исти..... Rolling Eyes .Оба4е цял ден поддържа тая Т.Не мога да й дам никакви лекарства,не иска да яде ShockedДадох  й ле4ебно мляко , 4е  е със зверско водно разстройство..Пи го с лъжи4ка с 300 зора.Водих я на дежурния кабинет и една патка ни даде освен  антибиотик и куп други лекарства #2gunfire и ....направление за ифекциозна болница Sick.Ще се побъркам от притеснение. Тя не се е разболявала  никога през живота си, и лекарство не е приемала.....Преди да си легне измерих 39,1  температура.СЛожих й  4орапи с оцет... Ох, ще се пръсна .Дано   я свали тази пуста температура поне и нощта да е спокойа. Ох, пак крещи от спалнята. Не може да запи, или по-скоро се унася и след няколко минути -рев

# 47
Велмар, душко, за жалост ви е хванал гадния вирус, който върлуваше цяло лято. Продължавай с лечебното мляко, не й давай нищо друго да яде. Дано не започне и да повръща  Praynig, нали й даваш лекарство за разстройството? Ох, дано изкарате леко нощта  Praynig  Praynig  Praynig.

# 48
 nbirthday На голямото момче на Elia_gg ! bouquet

velmar, вирус сигурно е лепнала Дари  Confused Редувай на 6 часа Панадол с Ефералган свещички, прави компреси дано падне Т и да не вдига повече мъничето  Praynig

Ember, много се радвам мило, че и на вас е помогнал  bouquet и аз първоначално не вярвах, но после видях ефекта  smile3521

Дани, радвам се че и при Найа всичко е вече наред и се е разминала лекичко, дано не се повтаря повече   bouquet

vst_80, ама кви питки правиш, евала и на теб и Анди  Hug

Kaili, Тони голям пич с новата прическа  Wink

А за Стефаначето какво да кажа за нейните моди, направо Марулка, носиш я като принцеса...винаги е наконтена със супер премени  bouquet Да ви е Честито Християнчето и нека Бог да я пази!  Heart Eyes

miss_74, пууу прост народ има бе, какво да кажа, ей такива да ги хванеш на момента и бой, бой  #2gunfire

Ох какво щях да пиша забравих  Crazy
Айде ако се сетя после пак  Mr. Green

# 49
velmar дано бързо свалите тази гадна Т и милото Дари да се почувства по-добре. Много  Hug и  Heart Eyes за вас двечките от нас

# 50
  • гр.Добрич
Марулке, на нас попа ни каза да спи върху хавлията седем нощи и след това косата и хавлията се прибират някъде, но докога? Свеща да се пали на рождени дни.

# 51
  • гр.София
 Велмар,ще ви мисля и аз  Tired.Дано не си сама с Дария.

Марулка,питам се,как ще й насмогваш на Шушелия на тоалети занапред.Щедър съпруг или добра работа ще й търсим след време.Много хубави снимки!
 Благодарение на тях видях други проспани от мен кръщенета. Деничка е красавица. А Ивчо на Спинки много се е променил,пораснал лъчезарен млад мъж!
 Радвам се,че проблемът на Найа вече е зад гърба й,дано не се повтаря.
 Елвинг,хващам по малко от предаването.Май всички имаме нужда от такива промени. Според мен са по-скоро работа на стилистката ,отколкото на хирурзите. Е,за бюстовете-признавам,имат разлика.Но участниците до тук са по-скоро занемарени,отколкото грозни.
 А за снимките с Ния- Блу,цялото ви сем-во е много готино ,ама ще замълча,да не ви урочасам Simple Smile.

# 52
  • София
Честит рожден ден на Дидка25! Бъди здрава, обичана много от твоите мъже и с много късмет!

# 53
Добро утро!
Сега да честитя от вчера на Марулка за малката християнка Шушелия! Отново много елегантна и красива.
Честити прощъпулници на Лори и Гого.Да са живи и здрави бъдещите  фармацевт и биолог  Heart Eyes
Нашия прощъпулник ще е утре  Laughing,ще трябва и аз да се включа в питкоправенето!
Дани-браво ,че всичко е минало за секунди.Да търсим ли още кремчето?
Велмар-Как е Дари? Наистина е много шокиращо,когато детенцето ти има Т за първи път.Дано днес сте по добре.Пиши,ако ти остане време.Целувки.

А днес трябва да обикалям за някакви тоалети и обувки най-вече,че и ние сме сватбари в събота ,а аз имам само  гуменки ,маратонки и едни супер зимни ботуши. ooooh!В този ред на мисли сем. Христови са страхотни сладурковци на сватбата в Пловдив.  Peace

# 54
  • София
Велмар, как сте?  Sad Дано нощта е минала спокойно!  Praynig Какво лечебно мляко й даваш? Милото Дари! Много гушки от нас! Hug Heart Eyes
 Елвинг,хващам по малко от предаването.Май всички имаме нужда от такива промени. Според мен са по-скоро работа на стилистката ,отколкото на хирурзите. Е,за бюстовете-признавам,имат разлика.Но участниците до тук са по-скоро занемарени,отколкото грозни.
Съгласна съм, дори някои се чудя защо са ги избрали, явно искат да им е по-лесно Tired. Нов бюст не бих отказала аз Wink

# 55
За Дидка 25

# 56
ЗДравейте и от нас! ПРибрахме се от Кюстендилска земя. Изкарахме една чудесна седмица там! Христо бе изключително послушен, спа по 3 пъти на ден и най-накрая му дойде апетита. И още нещо - ПРОХОДИ!!!
Кристиана, теб определено нямаше да те позная, но във всяка количка се взирах да видя Лени, но май не се засякохме
Още не съм изчела тази и предната тема, НО разгледах прекрасните снимки с още по-прекрасните дечица и техните мами от РД

Целувки на всички и дано да сте ОК. Приготвяме се за навън. Времето е супер!!!

# 57
  • софия
Велмар,как е Дари?

# 58
Привет на всички
Ние днес имаме годишнина 2 години от сватбата Така че ,ви предлагам по парче торта
Simple Smile
Честит рожден ден на Дидка 25 -много щастие и любов

# 59
eli_ym честита годишнина! Още много години любов и разбирателство!

Днес и ние празнуваме 2 години от сватбата. Ето от мен малко коктейлчета към тортата. Grinning  

Честит рожден ден на Дидка!Много здраве,любов и сбъднати мечти!

Общи условия

Активация на акаунт