АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 481
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Честити годишнини на eli_ym и на Kaili. Да сте живи и здрави и много дълго семейно щастие ви желая!    bouquet   bouquet   bouquet

Честит Рожден ден на didka25! Бъди много обичана, желана и здрава!    bouquet   newsm67    ura

# 61
  • София
Честит рожден ден, Диде! Желая ти много любов, щастие и усмивки!

Честити годишнини и на eli_ym и Кайли

# 62
Добро утро!
Много празници си имаме днес  Laughing

Честит рожден ден на Дидка 25

Честити годишнини на eli_ym и Kaili!

Честити ходещи крачета на Христо на bamboocha

mmilena хубав прощъпулник ви желая утре и успех в питката и търсенето на тоалетите - ще чакам снимчици с нетърпение.

Велмар, как е Дари днес?

# 63
  • София
Охо, имало още поводи за празник  Laughing
Честити годишнини на Кайли и Ели! Обичайте се много и бъдете щастливи!

# 64
Здравейте  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДКА -ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ   newsm51 newsm51 newsm51

ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ НА КАЙЛИ И ЕЛИ -БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЗАЕДНО   bouquet

Бамбуча,честито ти проходило момченце  Peace
Миленка,весело изкарване на прощъпулника и ще чакаме снимки  Heart Eyes
Кайли,нямам нищо против да се видим Grinning,но само да не е тази седмица,че имам доста ангажименти,а в неделя сме на сватба  Party,след 01.10.съм свободна,ако искаш ще ти пратя gsm на лични и ще се разберем  Heart Eyes
Ембер,радвам се че вече сте добре  Hug
Velmar,дано и Дари се оправи по-бързо  Peace
Приятен ден ви пожелавам,аз отивам на зъболекар  Laughing

# 65
Честити 2-годишнини на Ели и Кайли! Още много да празнувате  bouquet
Честит Рожден Ден и на Дидка!  bouquetПожелавам ти много здраве, а другото ще дойде самичко.

Честити ходещи крачета и на Христо, по-малко да се спъва newsm68

Velmar, пробвай да даваш на Дари лечебното мляко като каша. Деница като беше с разстройство само така го приемаше. И ако изобщо има апетит, можеш да й дадеш малко варен ориз, а водата от него също помага за растройство. И аз мисля, че свещичките помагат най-добре за Т, също и обтриване със студени мокри кърпи.
Дано бързо се оправи детенцето.
Трябва да ставам, че Деница току-що ивади всички памперси от плика, а трябва и да пускам прахосмукачка. Дано успеем да излезем поне за малко на разходка. Приятен ден на всички! Hug

# 66
  • варненка от София
Честити годишнини на eli_ym и Kaili

Честит рожден ден на didka25

# 67
Здравейте, момичета! Благодаря ви за загрижеостта  bouquet
Тази нощ беше...кошмарна Crazy Дари  заспа към полунощ, и се буди на всеки половин или един 4ас ooooh!.Сложихме я да спи с 4орапи, напоени с оцет.Температурата стигна до  39,2 и се ошашкахме тотално.Разстройството е зверско- на вода.Сменях я  цялостно 4 пъти през нощта.Тя не дава да й измеря темепературата.... ooooh!абе- ужас.през нощта й давах нурофен и панадол, редувайки ги , и по якое време  ве4е не гореше толкова.Посвалихме я малко.Смао дето по4ти не съм мигнала, едно от притеснение, второ 4е спа между нас Tired
Давам й някакво ле4ебно мляко с морковен прах ( или нещо такова) на МИлупа- NH 25.Апетит няма по4ти никакъв, та  и 50 гр, изпити с лъжи4ка за мен са голям успех.Пробвах да й дам сутринта 4ай от шипки, сок от шипки, попара с шипки Crazy.Нищо не пожела.Изгризка си едно сухар4е и - това е.За обед й направих картош и морков сварени- дано да хапне. Сега  я сложих да поспи малко , а като стане ще я водя при педито да видим аджеба  наистина ли има за4ервено гърло и има ли смисъл от антибиотици.
като цяло днес е доста по-жизнена- дори ми слезе от ръцете и  походи.Заигра се за малко , и аз виждам светлина в тунела Praynig
Още веднъжм благодаря ви за  загрижеността и подкрепата, мили  виртуални приятелки Hug
 И не на последно място- Честит Рожден Ден на Дидка
Честитти годишнини и на Кайли и Ели Grinning  bouquet

# 68
  • софия
Велмар,радвам се,че малката е по-добре  Hug!Дано не се стига до АБ  Praynig!

# 69
Само разписче, че не мога да си хвана спатиите, откакто си дойдохме!
Боните да оздравяват!!!

# 70
Здравейте мами и от нас.
Честит Ройден Ден на Дидка25 - да си жива и здрава и мноого обичана!!!
Честити годишнини и на Ели и Кайли - още дъъъълги години да се обичате!!!
Velmar аз знам че и бананче може да се дава при разстройство. Дано да минава по-бързо и да не се стига до АБ!!!
И сега да ви питам...понеже бяхме навън и Жорко тръгна да пада...аз бях клекнала до него и вместо да го вдигна..го хванах за краката го вдигнах..вследствие на което той така хубаво заби муцка в пясъка..че още ми треперят краката!!!
И в резултат на това си имаме цепната устичка и протъркана брадичка...и пясък в нослето де... Исках да ви питам трябва ли да му промия раничката на устата с нещо? Не е много голяма..но все пааак. Ужас, как може да съм такава...не плака много, ама порядъчно де, сега заспа милото...на всичко отгоре като казах на баща му и тй ми се накара в началото, макар да знае колко му треперя на това дете..абе какво да ви говоря..явно днес не ми е ден и искам да минава вече..кажете мами какво трябва да се направи с раничката която предполагам че е от зъбчето Sad(((((

# 71
  • София
Велмар, като чета все едно се връщам два месеца назад, Марти беше по същия начин. Трябва да вземеш от прахчетата за обезводняване, много е важно да ги пие, аз му давах Ентерол и Хидрасек, но като че ли нищо не помогна и така беше около 6 дни, накрая аз се изплаших и отидохме в Инфекциозна, където продължихме лечението само с Хумана. Благодарение на тези прахчета, не се наложи да го слагат на системи, общо взето беше излишен престоя ни в болницата, но стояхме там няколко дни, за да му направят някои изследвания.
Дано се оправи малката по- скоро!
Tony_M , на Марти му се е случвало два- три пъти да му тече кръв от устичката, но до сега съм му давала само водичка.

# 72
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Много сте мили Hug Hug Hug
Ето по едно парче торта от мен:

и по един коктейл:

Честити годишнини на eli_ym и Kaili!!! Желая ви дълги години семеен живот, изпълнен с много щастие и детски смях!!!

Велмар, дано Дари се оправи бързо и да минете и без антибиотик! Стискам палци!
Отивам да се приготвям за гостите довечера, докато спи Ники.
Приятен ден и до скоро!

# 73
  • София
Велмар, най-важното е да приема много течности, ако не иска да пие да подскажа пак моя опит с пипетата от Панадола или сламка примерно. Освен тези прахчета, които е писала Елена, има и подобни - Хидратин алфа - съдържа глюкоза и соли, разтваря се в 1л вода и може да й го даваш в рамките на 24ч. Оризовата вода е  Peace за такива случаи. ОРС200 на Хип е гадно. Чувала съм за чай от дренки, но аз не давах на Ивчо, защото за него би било нова храна. Печена ябълка и суров банан също може да яде. Да се оправяте бързо и да няма повече Т!  Praynig А това 39.2 след като извадите 0.5 ли е - т.е. - термометъра показва 39.7?
Тони-М, и ние имахме един случай с разбита уста, но не тече много кърв и не съм го промивала с нищо.  Rolling Eyes

# 74
  • София
Честит Рожден Ден на Дидка!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт