МАРТ - 2006г.

• 16 987
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
И тъй като забравих да кажа, пускам още един пост  Rolling Eyes

Зори, добре дошла, завиждам ти за престоя във Флоренция и хич не ме е срам да го призная  Rolling Eyes била съм там само за 1 ден и освен двореца Пити нищо друго почти не видях, купи ли си обувки  Wink и да те питам не ви ли понамирисваше канализацията или щото бях там бременна съм си внушавала  Rolling Eyes

За срещата - на мен ми е мерак с деца, че сега покрай влошеното време на Алис й липсват социални контакти  Laughing

# 166
azzy, тия дни щях да те питам именно за смукането на пръстчето, значи при Бояна сте използвали други методи, аз също забелязах, че Даум ексол не върши работа при пристрастените. А майка ти няколко нощи я е следила и й е махала палчето ли?  а през деня как заспива? На Пресияна вече кожата й е протрита и скоро ще започне да се удебелява сигурно. Освен да си взема отпуска и да я следя денонощно няколко дни  newsm78

Дейзи, просто си се изнервила, всеки има такива дни, аз също избеснявам от подобни номерца, а след това си се чудя за кво, то детето си се весели, а ние хабим нерви за лудо. Сега ще ти разгледам снимките.

Северният парк е в Надежда 6, хубаво е там, но е малко позанемарено според мен.

Zory, добре дошла! чакаме и твоите снимки!

Мики, направо ти се чудя как се оправяш с всичките тези ангажименти и децата ти остава време и за форума, браво!  Grinning

Мила май беше писала, че Бобко не яде вече Ози,  newsm78 Мисля, че ужасно развалиха храната, супата вече е само фиде и вода и тук-таме месо, ако се загледаш хубаво, десерта вече всеки ден е нишесте, а второто е пак с доста намалени продукти. Аз тази седмица взимам за последно от Ози, от другата ще пробвам Хер Бебе и ако и там не й хареса, ще яде каквото съм сготвила. Няма смисъл само да хвърлям пари на вятъра. Ози били почнали да готвят за пенсионери, доста им се увеличила клиентелата и ето типичното бг мислене как да спечели още повече като намали качеството, на кой му пука

# 167
Брей, че пенсионерите как си го позволяват Ози, не им ли излиза соленко, а и с тези малки порции  Laughing малко черен хумор, не се връзвайте  Laughing

# 168
  • София
Дани, изобщо без Даум Ескола стана, въпреки, че пробвах и с него.
През деня не беше голям проблем, обяснявах и, когато си мушваше пръста и правех забележка и се справяхме.
Когато заспива и държа ръчичката и я прегръщам и пак се справяхме.
Но през нощта, само ако се обърне на другата страна и веднага инстинктивно си лапа пръстчето. Това е ключовия момент, който, признавам дължа на майка ми, което и костваше около седмица безсънни нощи.
За съжаление, по незнайни за мен причини, свекърва ми понякога изпитва удоволствие да проваля подобни начинания и понеже вече имам опит и не смея да се зарадвам. Истината е, че все още не мога да схвана дали ще бъде щастлива ако внучка и е с изкривена захапка, но да не подхващам темата.
Пожелавам успех на всички в борбата с пръстчетата и бибите.
На болните пожелавам оздравяване, още повече аз от моето боледуване преди месец се оказах с двустранна пневмония и ако не беше шефа ми да ме натика почти насила в колата на път към болницата, да ми снимат дробовете, може би нямаше и да разбера, че съм болна.
На майка ми също предстои опрерация за смяна на ставата в крака с изкуствена, притеснявам се повече за това, отколкото за себе си, честно казано. Ако някой има инфо за този вид операции, ще съм благодарна да сподели.
Целувки, милички   bouquet

# 169
Дейзи ,  е се притеснявай  не ви е било ден и на двете.А пък и да не забравяме , че Али постоя без теб няколко дни и сега ще ти се поглези повечко.ПОне Ели така прави.Направо ми го връща тъпкано ако я оставя за няколко часа.След ясла е ужасна.А там - била много послушна Tired

Успех с бибите и пръстите.Аз намазах два пъти бибата на Ели и накрая я отрязах.Два дни се тръшка , но свикна.

ПРОДЪЛЖАВАМ ДА РЪЧКАМ ЗА СРЕЩА.....ПАК ЩЕ СЕ РАЗМИНЕ МАЙ Wink

# 170
  • София
Аз съм навита, за среща Laughing Ако е без деца съм 100%, но ако е със  newsm78, ще кажа в последния момент, защото Денито е болен Sad

# 171
милички а какво ще кажете да направим тогава две срещи и без и с бебешорите Hug
примерно следващия уикенд(този нали Ази не може) без деца и на срещата се уточняваме за бебешкото парти Hug
Катенце Heart Eyes оздравявай миличка Praynig
Дейзи Heart Eyesизглеждаш страхотно ,много си красива  bouquetа снимките ти ми донесоха носталгия по Барселона,много са хубави.Аз бях също много впечатлена от града и бях направила много пейзажи от там.
А за приза"най гадна майка"изобщо не се класираш Joy
ти си страхотна майка,нормално е да има моменти в които да се изнервиш и аз имам такива.
Зори  Heart Eyesдобре дошла Hugрадвам се,че си прекарала така добре Hug
Безмерна Heart Eyesнаистина има предимно нишестета,супите са гола вода..........Б нищо не ядеше,само заешката супа и то ако и прибавя печени картофи.

ето най новите снимки на Боби ако ви се гледат(наистина в снимка бг се качват супер бавно newsm78)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180754
паролата е bobi

искам да ви питам(пак моите питанки Embarassed)-почнаха ли да се страхуват дечицата ви от разни неща(Б сякаш е почнал да се бои от тъмното)сякаш досега не знаеше, какво е страх newsm78
-също искат ли вече възглавница-Б сякаш нощем търси да си повдигне главичката и понеже в креватчето има много декоративни възглавнички той все намира да спи върху някоя от тях

# 172
  • София
Някой има ли тези филмчета на Бебе Айнщайн

Baby Einstein - Neighborhood Animals

Baby Einstein - Language Nursery

Baby Einstein - Baby Galileo - Discovering The Sky

Baby Einstein On the Go

Baby Einstein

Ако ги имате, може ли да ми ги пратите по Скайпа  Praynig Не мога да ги изтегля newsm78

# 173
Кети в този линк ги има всичките.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=80509

# 174
Ау, Дейзи страхотни снимки - сякаш сте успели да уловите духа на Барселона  bouquet Размечтах се и включвам този град към желаните ми дестинации Simple Smile
Зори, ще се радвам ако и ти споделиш малко снимки с нас Hug
Мила, не мога да преценя за страха, защото Катерина по природа си е доста плашлива. А за възглавницата - дала съм и една ниска още като навърши годинка, но тя продължава много да се върти из леглото и общо взето не я използва много. По-скоро е за да има завършеност леглото й  Laughing Laughing

Аззи, пази се Hug. Сякаш покрай грижите за малките забравяме за себе си. Дано операцията на майка ти да премине успешно Praynig
Кате, надявам се да си по-добре Hug Hug

Разгледахме с Кати снимките на Бобко, Дани и Янето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Наде, прави ми впечатление че ходите все по разни живописни природи Peace Peace
Ето малко снимки и на моето гардже.

# 175
  • In the jungle out there..

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 11:25 от kalaza

# 176
  • София

Не мога да ги изтегля Rolling Eyes

# 177
Мила, как ме засрами  Embarassed Лили  HugРадвам се, че са ви харесали, на мен малко ми се виждат, че нали ги орязах бая, ама явно все пак нещо се вижда  Laughing

Иначе Мила много мерси за идеята за дъската за рисуване /видях я на снимките/  Hug  а Бобчо да го изядеш с тия бузи и учудени очички  Hug Лили, Катето много е голям сладур, много е пораснала, съвсем различна е станала, а и Ели на Цеци също е голяма кукла, много е хубаво това, че ги събирате двете и си ходите на гости, аз приятелки с деца нямам, нито в съседство има деца  Sad някой иска ли да ни дойде на гости  Rolling Eyes

Да ви кажа / за момичешките майки/ голяма занимавка е тази детска кухня, цяла сутрин сме готвили един пластмасов морков и сме варили чай в пластмасовия чайник, съответно хранихме и поихме цялата менажерия от плюшени животни  Crazy само не си взимайте такъв китайски боклук като нашата, ох а какви имаше в Барселона - разкошни дървени, шарени, ама мъж ми не, нямало да я мъкне цял ден на гръб, после забравихме къде е бил магазна, а аз така се бях напушила за тая кухня, че се примирихме с първата която видяхме, а тя китайска измишльотина някаква. Следващата стъпка след някой и друг месец е къщичка за кукли, ох май имам неизживяно детство аз, радвам се на тия играчки повече от нея  Rolling Eyes

# 178
Направи си регистрация и ще ти ги даде. МНого е лсено.

# 179
  • София
Креми имам регистрация, тегля др. филми / и отчаяни съпруги/ Mr. Green  Но като тегля филмчетата и не ми ги разчита newsm78 излиза ми като една страничка, а не като БС плейар Crazy /как го обясних само/ ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт