МАРТ - 2006г.

• 16 988
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Наде  Hugсега ти разгледах снимките-много сте готини  bouquet

# 151
Леле, как ни опра следобния дъжд, половин час висяхме под чадъра на едно кафе, а Али само дето не ми се качи на главата, направо пощуря от скука  Crazy

Анетка и аз много често давам месо, понякога по два пъти, ама какво да ги правиш вегетарианските манджи са толкова малко, а и Али си обича пилешко.

Мила, какво да ти кажа, мислех си че ще се прибера заредена, но май си се чувствам като преди, докато бях там се заричах никога повече да не й подвикна, ама не се оказа така  Rolling Eyes абе хубаво е няма спор, за мен беше много странно преживяване, защото както знаете никога не се бяхме отделяли, приех нещата много емоционално, сега всичко си е постарому, тя ме ядосва с инатите и лиготиите си, аз се  карам  Laughing може би след някой и друг месец пак ще я оставя, но за не повече от един уикенд, преценихме с мъжа ми, че толкова време ни е напълно достатъчно да си починем и да си се нарадваме, от там нататък ставаме заядливи и по-добре да се прибираме  LaughingМежду другото и на мен ми е много интересно да ги гледам малките колко са грижовни едни към други, галят се по главичките, дават си солети в устата, обличат се, събличат се едни други  Laughing

Отивам да качвам моите снимки и да разгледам на Тася и Надето.

# 152
Здравейте,
Тася , Наде снимките ви са страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тася знам какво ти е ,че нали и ние искарахме 3 дни на ясла и беше  кошмар а сега е 2 пъти повече защото вече трета седмица съм сама с децата и успоредно с това правиме як ремонт цялата къща е с краката нагоре и вечер мъжа ми като се върне от работа работиме до 1.00-2.00 часа през нощта  Crazy и вече съм просто на авто-пилот от умора  Tired

Мила ,веднага се включвам в идеята за среща много от отдавна искам да се организираме да се видиме  Hug
daizy , ние в гадното време ходиме по детските клубчета или в МОЛ-овете ,Алекс много обича на тези места и много добре си играе  Grinning

# 153
Добро утро , аз от кога подхвърлям за среща , ама все се потулва темата. Аз съм също за .Предлагам да е в клуб , ако ще сме с деца.Сега вече ще им бъде интересно , и на нас още повече Mr. Green

# 154
  • София
С две ръце гласувам за клуб  Peace Peace

# 155
  • Варна
Здравейте, милички! Отдавна не съм писала. Добре дошли на Дейзи и Надето! Много хубави снимки на Янето и Дани. Heart Eyes
Момичета, аз съм болна-пиелонефрит (възпаление на бъбреците) Confused. Сега съм на силен венозен антибиотик и ме водят в болница, но майка ми ми го прави вкъщи. След много косултации избраха такъв, който а е съвместим с кърменето, защото Габи категорично отказва шише. Поне не е заразно. Децата са добре. Преслав е във фаза "каквото прави бебето, това и аз". Иска да я махаме от кошницата и той сяда в нея, взима и играчките, иска да и ляга в леглото и т.н. Иначе я милва, иска да я гушка, дава и биба и т.н. Много са сладки. Обаче малкото не спи много, а снощи и Преслав се събужда на няколко пъти. Заедно с Т и болките в кръста ми идва в повече, но мъжа ми много ми помага. Като имам време пак ще пиша. Hug

# 156
Катенце мила, дано по-скоро се облекчат болките ти и възпалението изчезне! Praynig

# 157
Като много неприятно това,пожелавам ти бьрзо оправяне и дано болките скоро отшумят и дечковците да са здравички и слушат.

# 158
Привет мами!

Тасинка  Hug много е артистичен Дани, страхотен е !
Супер са всички снимки на порасналите ни мартеничета Simple Smile

Аз се завърнах вчера, изкарахме супер, разходки, музеи, шопинг Simple Smile Много ми хареса Флоренция, за сега от Италия там ми най-допада.. Simple Smile
Следващия път отивам с детето там Simple Smile  Ще кача и аз снимки тия дни Simple Smile

Дейзи, добре дошла, браво че сте видяли всички забележителности, там наистина е невероятно Simple Smile Чакаме снимки Simple Smile

Катенце, много неприятно това, дано бързо отшуми  Praynig

За говоренето: Анна-Мария за 5 дни голям напредък има с говоренето, казва си и името, имената на братовчедите си, казва моля, съставя прости изречения, и повтаря всяка наша дума Simple Smile

За месото: много обича месо, всеки ден яде месо на обяд Simple Smile На вечеря обаче много рядко и давам месо

Айде наистина вече сериозно да си организираме срещичка, този уикенд ако искате , а? Давайте предложения за клубче

# 159
  • София
Привет и от мен, милички   bouquet
Наде- майка ми отказа моята дъщеря от сукането на пръстчето, след като аз безуспешно мазах с Даум Ескол и сега се надявам свекърва ми да не развали работата. Става с търпение и най-вече няколко безсънни нощи, защото през нощта най-много търси за да се приспива така.
Зори, май съм забравила да ти кажа, но имам клиенти, които се оказаха приятели на мъжа ти, светът е малък, наистина Simple Smile
За срещичка с голямо удоволствие, но аз предпочитам да е без децата, едно на ръка и от друга страна имам Рожден ден уикенда и програмата ми ще е тежка, така че ще пропусна този път.
Чакам малко снимки да разгледам от пътешественичките Simple Smile

# 160
Някой беше писал,че има някакво лекарство за мазане на бибата срещу отказване. Моля дайте името,че положението вече е много сериозно. Praynig

# 161
Някой беше писал,че има някакво лекарство за мазане на бибата срещу отказване. Моля дайте името,че положението вече е много сериозно. Praynig
Ползват същото срещу смукане на пръст -  Daum Exol. Успех Peace

# 162
Благодаря,а да питам това по един пьт на ден ли се мажа? Или при всяко даванена бибата?

# 163
  • София
Ооох и при нас положението с бибата е отчайващо  ooooh! Ема само обикаля из къщи и хленчи "бибаа, бибааа". Имам една  история, за да не й я давам докато ако не спи, но пак е голямо мрънкане. Не знам как ще я отказваме  Tired

# 164
Кате, дано бързо се оправиш, на мъж ми брат му беше наскоро болен от пиелонефрит и имам представа за какви болки става въпрос, дано при теб не е от тежките форми, стискам палци бързо да оздравееш  Hug

Наде, на много хубави места сте били  Hug Тася, наистина много е артистичен Дани, хич не го мисли за яслата бързо ще свали учителките  Laughing за първи път го виждам този Северен парк, даже не знаех, че има такъв, къде се намира?

Айде ето ги снимките, бая зор видях докато ги кача, имайте предвид, че не са тематични, че тъпата страница нещо ми ги пренареди: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180829

Смятам малко да ви се ожаля, ако имате нерви да четете  Laughing днес ако някой ме номинира за приза най-гадна майка, направо ще се спечеля  Confused първо сутринта плеснах Алис бая силно по голия крак. Ситуацията е следната : гоня я из цялата къща да й намажа подсеченото дупе с крем, съответно успявам да омажа всичко вкъщи, включително и себе си, но нея не. Накрая я сгепцах и я тръшнах на дивана, тя обаче си измисли ново забавление - мята се настрани и аз я хващам в последната секунда преди да падне на земята, след което следва луд кикот, на третия път откачих и й плеснах един. Другата случка - излизаме следобяда без количката, уж само из квартала, но неусетно стигнахме парка, там бесня като пощуряла и ми беше пределно ясно, че навръщане ще я нося. Тя обаче пак почна да ме разиграва, нося я, а тя казва "долу", тръгвам да я свалям, а тя нарочно си прегъва краката и даже и не стъпва на земята и почва да мрънка пак да я вдигна. Значи не стига, че я влача, ами и това упражнение, от което кръста ми замина, а нервите ми се опънаха жестоко. Накрая на петия път, вече съвсем близо до нас, тя пак ми го сви тоя номер, е тоя път издивях, и я зарязах на тротоара и си тръгнах. След 2 крачки тя ревна, аз се върнах и я вдигнах да си стъпи на краката, прибра се съвсем сама, че и 5 етажа с малко помощ качи. Значи можело, само дето ме прави на луда и разиграваме циркове пред хората. И третото, аз вече съвсем изнервена и уморена влизам в банята и мимоходом я виждам, че се занимава с един опасен стол, но не реагирах  ooooh!след малко чувам адски рев, а тя паднала някак си от стола и си ожули бузата, та вече има комплект от подуто око /вече преминава де и е само жълто/, резка на челото и носа и сега новата контузия  Confused просто съм за разстрел, на мен не трябва да ми се дават деца да гледам   Tired

Общи условия

Активация на акаунт