МАРТ - 2006г.

• 16 993
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви милички за поздравленията  bouquet
Тася ,  Дани е много сладък.
Нашето детско парти е утре и после ще пусна снимки и аз Hug

# 136
Честит Рожден Ден на Галето! Много, много щастие, здраве и безгрижни дни и желаем с Ники  Heart Eyes  bouquet
Силве честита кола и безаварийно каране   bouquet
Тасиа, голям сладур Данито  Wink

# 137
Здравейте! Ей, събота и неделя никой не пише, а аз само тогава имам време. Веси, автоматика е супер, ма в петък докато се прибера от работа с тези задръствания, стачки и много коли, направо се препотих незнам колко пъти. Дано е безаварийно карането.
Лек ден на всички

# 138
Здравейте  Hug

снощи се прибрахме от Барселона. Ох, много хубаво беше  Laughing първите 3-4 дни бях на седмото небе от щастие, после пък ме хвана мъката по Али  Laughing града е разкошен, преппръчвам го на всички ви, имаме към 600 снимки, когато успея да ги кача ще ви ги пусна  Grinning Забележителностите е  ясно, че са страхотни, но много силно впечатление ми направиха две неща - първо колко е поддържан града, много се мисли за инвалидите и детските колички. Всеки един тротоар е пригоден за слизане, всяка спирка на метрото е с асансьор, всички сгради също, и действително хората си се придвижват съвсем сами без ничия помощ, евала  Grinning другото, което ме впечатли е колко много деца има, буквално всяка втора жена води дете, а всяка трета е бременна, водят по 3-4 деца и си личи че им е кеф, не изглеждат изнервени изобщо  GrinningИначе се натъпках с морски специалитети за години напред, пак се прибрахме с два пъти повече багаж, нагледах се на красоти, божке а какви детски магазини има, по цял ден сме обикаляли и прасците ми станаха като на морски пехотинец Laughing, но пък вече съм сигурна, че съм си объркала професията, родена съм за екскурзовод, с един пътеводител и една карта не пропуснахме нито една забележителност Laughing

Алито се е държала отлично, много е слушала, но ние с баща й щяхме да умрем от мъка, луда работа  Crazy купихме й детска кухня, как я довлекохме да не ви разправям, а тя на 5-тата мин. откърти мивката и я разглоби  Laughing Вчера я били снимали на естрадата в Борисовата градина как танцува народни танци, ако я видите по някоя телевизия свиркайте, че така и не разбрах коя е била. Иначе ми се струва пораснала, има 3-4 нови думи, и е станала адски дива, от сутринта ми е стопила лагерите  Crazy Честно казано незнам дали бих заминала пак без нея.

Дани, честито  Hug

Ели, да ти е жива и здрава Гали, много да те слуша Hug

# 139
Е, никой не е писал днес! Хайде, Дейзи, добре дошла! Радвам се, че сте изкарали добре, а че Али ви е липсвала, е напълно нормално, щеше да е ненормално ако не ви липсва! Чакам снимки, да видим красивата Барселона!
Лека вечер

# 140
  • София
Дейзи, добре дошла Simple Smile ех Барселона Simple Smile Бяхме там миналото лято за 1 седмица - страхотно си изкарахме, а и двамата с мъжът ми се влюбихме в града.

Да похваля Емка, вчера е била добре в яслата , не е плакала, даже проявила интерес към храната  Crazy Лелите казаха, че имало голям прогрес. Дано продължава така, че иначе ми е много притеснено.

Хубав ден на всички Hug

# 141
  • София
Здравейте,милички! Hug
Дейзи,давай снимките насам! Simple SmileРадвам се,че сте си изкарали хубаво,пък и Али си е изкарала добре без вас.Нормално е,че ви е било мъчно...

Ох,пък аз днес оставих Дани за първи ден на ясла.Нямаше търпение да влезе като видя вътре играчките и дори не успях да го гушна за довиждане.Само се надявам,че не е настанала драма като е разбрал,че сме си отишли с баща му.Свило ми се е сърцето,към 11.30 ще отида да си го взема и ще видим какво ще ми кажат,как се е държал,плакал ли е...

C-mira,браво на Емка,значи свиква вече,милата. Hug

# 142
Уф Тася, много тежко ми се вижда това нещо с яслата  Confused дано бързо се адаптира малкия.

Снимките са в процес на намаляване  Crazy ще полудея, ако трябва да кача 602 снимки в нета, до 2-3 дни трябва да ги приключа  Laughing

Като ви чета че децата вече оформят изречения се замислих, че най-сложното досега на Али е "маме доу", демек "мамо искам долу". Иначе оформя изречение с дума и жест  Laughing например казва маме и после тупа до нея на пода т.е. да седна, или маме и сочи вратата, ей такива са й  Laughing иначе докато ни е нямало нашите са я учили на имена и сега на двете баби казва по име "тание" /Таня/ и "майе" /Мая/, на мен също ми казва името, ама явно не зацепва че става дума за мен и като я питаш къде е Дина тя сочи вратата, на баща си името го казва наобратно  Laughing а пък как са я разлигавили, вчера изпадна в истерия, че не може да извади едно топче от една играчка, което просто няма как да се извади, до обяд ми беше направила още две истерии, щото не искам да си играя с нея, а пък мен нещо ме хванал вампиризма и по цяла нощ се мятам и не мога да спя, а и тя нещо много плаче, че расте кучешки и дори и да се унеса за малко, ме буди, на финала сутрин съм по-уморена от вечерта  Crazyдруго, друго...а да исках да в питам къде ходите в това скапано време, че никакви не пишете  Laughing

# 143
  • София
Прибрах си детенце.Като отидох да го взема първо надникнах в стаята,стоеше си кротко и пиеше водичка,но ме видя и се втурна към вратата и заплака.като го гушнах се успокои веднага и започна да ми показва къде си миели ръчичките и да ми обяснява рисунките по стените.Сестрата каза,че си поплаквал от време на време. Sad Така ме гушкаше и стискаше,милия,сега докато заспиваше...За утре ми е още по-притеснено,че вече ще знае къде го водя,незнам,ще видим...

# 144
tasia гадна работа, но се опитай и ти да се успокоиш, че Дани те усеще, че си притеснена...
аз да не давам много акъли де, че още не сме стигнали до ясла  Rolling Eyes пък много знам... кой знае и аз каква истерия ще съм  Mr. Green

# 145
Дейзи, добре дошла Hug давай снимки.
Тасинка, вашите в северния парк са много готини  Heart Eyes
Аз съм решила в лошото време, от време на време в детско кътче да го водя Бобко, че да се натича и наиграе. То иначе в това лошо време ще ни пощурят малките сладурчета. От тази гледна точка е много добре малките да ходят на ясла, така като се замисля май май плюсовете са повече от минусите.
Дано бързо да свикнат дечицата  Praynig Peace

# 146
приветот мен  Grinning
Безмерна , честито новина за момченце , дано да е това което ти искаш , най-важното да е живо и здраво!
Тася , дано Дани бързо свикне с яслата , направо си представям как се чувстваш!
Дейзи , добре дошла и от мен ! Благородно ти завиждам за пътуването до Барселона , как ми се ще и на мен.Но просто немога да си представя ,че ще се разделя за няколко дена със Стела , пък и мъжо още повече няма да иска да я остваим някой друг да я гледа. Тя засега е гербова марка за нас. Стела също не говори много. Не се притеснявам , защото я виждам как рабира и как й работи мозъчето. Ще стане като с ходенето - като му дойде времето.Засега се разбираме главно с мънкане , хънкане , сочене и няколко стандартни думички.Много ми е смешна , като иска нещо много почва да го сочи и да вика : ба-ба , ба-ба.
Искам да ви питам вие всеки ден ли давате месо на дечковците , а вечер давате ли ? Защото Стела определено яде с повече апетит , когато манджата е с месо и аз почти всеки ден й давам такава , а вечер много чето хапва пилешка супа. Та се чудя не й ли се натоварва много коремчето , е количеството на месото не е много , но виждам ,че опрделено повече й харесва.
Хубав ден от мен и дано да не вали !

# 147
Здравейте , аз се изгубих за няколко дни , защото си сменяхме колата и  попътувахме малко.

Тасинка , кураж с яслата.Скоро минах по този път и те разбирам.Но и аз да кажа - ПОВЕЧЕ НЕ ГО ВЗЕМАЙ НАОБЯД  Heart Eyes

Елица продължава да реди болестите.От четвъртък я хвана една здрава кашлица. Хремата не минава - Пие три сиропа.Засега беше без антибиотик , но ако до утре не и мине - няма да се размине Cry Вече уж само се чисти , ама .... знам ли?

За говоренето - Ели повтяря абсолютно всичко , което излезе от устата ми. Трудно се справя с произношението на повечето думи, но това не я спира.Постоянно нещо бърбори. Успява да каже смислено две последователни думи.А когато говоря с някого , тя ми имитира интонацията и нещо си боботи , все едно участва в разговора.Много обича да си пее (пак по нейн си начин)

Анетка аз ако оставя Ели да си избира менюто ще кара само на месо Mr. Green , Но вечер гледам да и дам само мляко и каквото чопне от нашите чинии

# 148
Привет!Най-после и ние с Янето се завърнахме...цяло лято щуряхме насам-натам. LaughingГолям спец съм станала в стягането на багаж-за 15 мин. съм готова Grinning
Хвърлих едно око няколко странички назад,за да съм в час с написаното,после ще чета останалото.
Дейзи,и аз чакам снимки с нетърпение WinkАко знаете как не ми се седи в София...като птиче в клетка се чувствам.
За яслата мислихме с мъжа ми и решихме...да я прескочим...за добро или лошо.Ще започнем направо с градина.Много ми е мъчно като чета как плачат дечицата ви,аз от сега се тормозя на тази тема.От една страна мисля,че още е малка да я отделям от себе си...от друга се притеснявам как ще се адаптира в градината при деца,ходили на ясла и свикнали с това.Времето ще покаже....
И сега да ви се оплача от първият ми неуспешен опит за отказване от сукане на палеца.Днес на обяд я намазах с Даум-Ексол ,сложих я да спи,тя естествено захапа палеца....и като се почна един рев...гледа палеца и реве...гушках я...какво ли не правих да я приспя...не,и не!Гледа палеца,казава:"Няма,няма: и плаче.Така 2 часа се мъчихме...накрая май пооблиза палчето,защото го засука и заспа.Сега съм решила да купя биба...ще я уча първо с бибата и после и от нея ще се отказваме.Друг вариянт не виждам.
Ето малко снимки и от нас,от последния месец:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175562

# 149
Здравейте милички Heart Eyes
Днес се видяхме с Калазичка на протеста и ми стана едно така мило ,откога не бях я виждала-хайде да си направим една среща с или без бебета Hugдомиляло ми е за всички ви Hug
Дейзи Heart Eyes добре дошла,радвам се че си прекарала прекрасно Hugсега чувстваш ли се и някак заредена и с нови сили за Алис Hug-чакам снимки с голямо нетърпение
Ели Heart EyesЧестита ти рожденничка на патерица  bouquetмного ,много да те радва
Тасинка Heart Eyesмного сте красиви-разгледах снимките Hug
Анетка Hugаз давам много месо ,всеки ден.Какво те притеснява newsm78
Цеци Hugстискам палци да оздравявате Praynig
Силве  HugЧестита кола

и мен много ме е яд ,че се развали времето
иначе по цял ден в парка беше супер
бавачката нещо май се е отказала(вече повече от седмица да е болна newsm78)и сега търся друга

оня ден се видяхме с две  приятелки с техните деца-две госпожици ,на 3 и на 1 година
Та 3 годишната взе Б за жива кукла Joy
уж си играят ,влизам да ги видя първо го реши,при второто влизане младата дама с една бебешка ножичка гепила смело косата на Б а той седи послушен и чака -добре,че го спасих от подстригване Joy
ще кача снимки след малко и аз

Общи условия

Активация на акаунт