МАРТ - 2006г.

• 16 983
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Честит рожден ден, Кате!
Мила, много ми стана мъчно за Бобко, но не се обвинявайте. На всеки може да се случи. Hug Hug Hug
Ние се отопляваме с климатици. На Габи отдавна е пуснат на 22гр., а на Преско отскоро го пускам от време на време.
Добре си изкарахме на язовира. Габи и баба и се гледаха, а ние разпуснахме малко, но много бързо свърши за жалост.
Преслав е ужасен в последно време. Не мога да му измисля забавления и само се чуди каква беля да свърши. Не иска да рисува, книжките му омръзват много бързо, само забранени неща иска и ще откача вече. И със свеки затворена по цял ден ще се побъркам. Twisted Evil
Дани, майка ти ме разби направо. Вместо да ти влезе в положениете, да те подкрепя, тя те критикува. Ужас. Аз като се сетя колко бях изнервена в началото ooooh!. Само се карах  с този и онзи. Свеки пък ми правеше фасони и излизаше от къщи обидена. Crossing Arms Абе ужас беше. Ще мине, мила, и това ще преодолееш. Приемай всеки ден като предизвикателство. Аз така успявам да се справя. Е, понякога ми идва в повече, но не съм от желязо все пак. Confused

# 226
Kalaza ,чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  и от мен  Hug желая ти много здраве ,радост и безброи збъднати мечти   bouquet

Незнам за вас ама ние сме толкова зиморничеви ,че от 10 август до сега имаме 4 нощи в които не сме пускали парно  Rolling Eyes
Тася ,Дани поне искара цяла седмица на ясла, Алекс беше болен на третия ден след като тръгна ама така е- нормално, ще премине и този период.
Дани въобще не се притеснявай ,че викаш и си нервна това направо си е в реда на нещата аз незнам дали съм ви писала ама мъжа ми преди искаше 3 деца ,но след като родих Алекс каза ,че още една бременност едва ли ще може да издържи  Joy просто бях трагедия. Сега май вече е започнал да позабравя ама голям зор видя горкия  Crazy

# 227
ОООО Мила Sad много мъчно ми стана  Cry Предствям си какво сте изживяли. Недей да се обвиняваш миличка, на всеки може да се случи  Hug  Hug  Hug
Ще видиш колко бързо ще се оправи Бобчо  Hug  Hug  Hug
Много ви цункаме и прегръщаме!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Катенце   : Heart Eyes ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА  И ОБИЧАНА!

КатеН, страхотни снимки, Габи е толкооооова сладка, вече не е бебе а разкошна госпожичка Simple Smile 100% не ти е лесно, но пък сте толкова щастливи с тези две съкровища Simple Smile!

Мики  Hug и ние сме мнооооого зиморничави по-точно аз Wink, и си пускаме топло от началото на септември някъде

Дани , миличка, нормално е да си по-нервна сега, предполагам, че и майка ти се е изнервила и затова така ти е казала. Почивай си повечко, разтоварвай се. Аз лично много ти препоръчвам да опиташ да правиш малко йога упражнения, много помагат да успокоиш и душата и тялото. Има специални курсове за бременни (аз ги посещавах 4 месеца) но предполагам че нямаш време, затова можеш да се разтърсиш в и-нет, а и имам страхотен диск за  йога за бременни който мога да ти дам Simple Smile

Оф мами почва да ме хваща треската преди сватбата, направо ужас, не мога да спя, само сънувам някакви простотии.  Имам още 100 неща да свърша до неделя.... Абе да идва вече деня че ще лудна от организации!

# 228
Здравейте,
КАЛАЗА  ,  честит рожден ден Hug Hug
МИЛА , не се укорявайте за Б. Децата ни стават все по - подвижни  и игрите стават все по-опасни Cry. Никой не е застрахован от подобен инцидент.

След двуседмично боледуване днес заведох Ели отново на ясла и от вратата ме посрещат с лошата новина , че нямат ток и е студено Rolling Eyes.Замислих се , дали да я върна , но днес съм доста заета и я оставих. Добре , че сутрунта я пооблякох повече от обикновено.А и се надявам , че няма цял ден да са без ток Thinking

Тасинка , значи и при вас се започна със боледуването , зареди се с търпение...горките ни деца.Казаха ми , че този период е неизбежен и дори до първи клас да си стои у дома - след това пак ще боледува често.

# 229
  • София
Здравейте, милички  Hug
Кате, честит празник и от мен, аз съм на 14-ти  Wink
Мила, много съжалявам за ръчичката на Бобката и пак исакм да кажа на всички, че самообвиненията са неуместни. Така растат всички деца и без инациденти няма да минем, или без да се втърди тона на моменти.
Дани, съвсем нормално е да поддържаш такава температура. Аз също имах малко по-висока по време на бременността.
Мики, ние също не търпим студ и см малко зимрничави цялото семейство, не сте единствени Simple Smile
Зори, не се учудвай, че се вълнуваш, ако за сватбата си не се вълнуваш, кога??   bouquet
Целувки от мен и бързо оздравяване на болничките   bouquet

# 230
  • София
Честит Рожден Ден на Калаза  smile3525

# 231
Зори благородно ти завиждам и за притесненията и въобще за цялата емоция която ви престои много е вълнуващо  Hug Дано да изкарате страхотно и след това възможно най бързо да ни пуснеш снимки ,че аз вече откачам от нетърпение  Hug а следващата седмица събота или неделя да си на линия за срещата за да разказваш подробности от ДЕНЯ  Heart Eyes

# 232
Честит рожден ден, Калаза! Да си здрава, обичана и щастлива, а двамата ти мъже на ръце да те носят  Hug

При нас не пускаме никакво отопление, само вечер като къпем Алис малко пускаме климатика. Апартамента е доста топъл, а като ни е студено се обличаме повече, съответно нощем се завиваме повече  Grinning Опитвам се да намаля отоплението до минимум, по мое мнение, в къщи които се отопляват силно, особено с климатици или духалки, много се боледува, това го казвам по наблюдения.

Извеждате ли ги малките навън? Ние събота и неделя не сме ходили на разходки, само с колата напред-назад по гостита. Днес обаче й извадих пухенката и една зимна шапка и мисля да се пробваме. И още нещо да ви питам - някой мисли ли вече за Нова година? Аз ще се побъркам от чудене как да я караме - с Алис или без, в Бг или в чужбина, със ски или без, с кола или със самолет  Crazy мъжа ми иска едно - аз точно обратното  Crazy

# 233
  • In the jungle out there..
Благодаря за пожеланията, момичета Hug Една виртуална почерпка от мен:

Ази, честито на патерици  bouquet

# 234
  • София
Оххххххххххх , почерпката я бива Wink

# 235
  • София, център
Честит рожден ден, Калаза!  newsm59

Ние днес си излизахме и беше много приятно в НДК, имаше слънчице и даже махнахме шапката, нямаше и вятър...

Зори, верно не остана време, пожелавам ти всичко да е прекрасно, както си го представяш!!!

Лек ден и целувки

# 236
Здравейте! Успях да разгледам снимките. Дечицата са страхотни сладури, Дейзи а вие направо сте видели рая Simple Smile

Калаза, честит РД! Много здраве, щастие и любов ти желая   bouquet

Ние в спалнята не сме пуснали още радиатора (с маслен радиатор сме), а пускаме една духалка само докато Криси е гола след баня, т.е. за ок.30мин вечер. Иначе тя си спи с пижама с дълъг ръкав и олекотена завивка й сложих отскоро. В хола, където де факто е по цял ден, почти не пускаме климатика, само като ни стане студено. Иначе става ужасна жега, нали направихме солидна изолация Wink

# 237
  • София
Кате, Честит Рожден ден  bouquet Да си много здрава и много щастлива с твоите мъже  Hug

Мила, дано вързо му минава на Бобчо ръчичката  Heart Eyes А ти не се обвинявай, на всеки се случва с стрес да сбърка  Hug Много гушки и на двамата  Hug Hug

Ние у нас от 2 дни започнахме да пускаме печка, само в спалнята, защото и Ема спи отвита и крачетата и ръчичките й бяха ледени, а аз все  се будех да я завивам. Но я пускаме на най-ниската степен и само нощем.

Иначе аз извадих дебелото яке и дебеклата шапка и излизаме все ден. Ако не излезем навън Емка започва да нервничи и става нетърпима Sad

# 238
Калаза, честит рожден ден! Ази, ЧРД на патерица (огромни извинения, че не сме те поздравили вчера, но аз не съм влизала във форума вчера)! И на двете ви желая много любов и здраве, семейно щастие и разбирателство!
Мила, много прегръдки на Бобчо! Бързо възстановяване и много спокойствие на теб! Hug
Аз пускам печка на Алекс, само преди да я къпя, но днес като се прибера, сигурно ще пусна парното!
Лек ден

# 239
  • София
Ази Hug,мила,как те пропуснахме тоя път Embarassed,извинявай!Ама така е,като съм си нагласила да влизам направо в "Родени 2006" и все забравям да проверявам за рожденните дни.Дано не си се обидила Heart Eyes Hug
Желая ти да бъдеш здрава и много щастлива и обичана!

Водих Дани на лекар,гърлото му е леко зачервено,освен ужасната хрема,но за сега ще се лекуваме само с капки за нос,спрей за гърло "тантумверде" и сироп за кашлица.Ще си остане в къщи цялата седмица за да може напълно да оздравее и другия вторник да му бият последния Пентаксим.Ще го пусна на ясла  във сряда другата седмица,живот и здраве.
Ние излизаме на вън,че иначе започва да нервничи.И аз му обличам вече зимното яке и шапка,купих му и топли обувки и така...

Зори, и аз много се вълнувам за теб HugВсичко ще бъде прекрасно,няма начин!

Цунки!

Общи условия

Активация на акаунт