Мила, много ми стана мъчно за Бобко, но не се обвинявайте. На всеки може да се случи.

Ние се отопляваме с климатици. На Габи отдавна е пуснат на 22гр., а на Преско отскоро го пускам от време на време.
Добре си изкарахме на язовира. Габи и баба и се гледаха, а ние разпуснахме малко, но много бързо свърши за жалост.
Преслав е ужасен в последно време. Не мога да му измисля забавления и само се чуди каква беля да свърши. Не иска да рисува, книжките му омръзват много бързо, само забранени неща иска и ще откача вече. И със свеки затворена по цял ден ще се побъркам.
Дани, майка ти ме разби направо. Вместо да ти влезе в положениете, да те подкрепя, тя те критикува. Ужас. Аз като се сетя колко бях изнервена в началото
. Само се карах с този и онзи. Свеки пък ми правеше фасони и излизаше от къщи обидена.
Абе ужас беше. Ще мине, мила, и това ще преодолееш. Приемай всеки ден като предизвикателство. Аз така успявам да се справя. Е, понякога ми идва в повече, но не съм от желязо все пак. 
просто бях трагедия. Сега май вече е започнал да позабравя ама голям зор видя горкия
много мъчно ми стана
Предствям си какво сте изживяли. Недей да се обвиняваш миличка, на всеки може да се случи
100% не ти е лесно, но пък сте толкова щастливи с тези две съкровища
, и си пускаме топло от началото на септември някъде 
Опитвам се да намаля отоплението до минимум, по мое мнение, в къщи които се отопляват силно, особено с климатици или духалки, много се боледува, това го казвам по наблюдения.