МАРТ - 2006г.

• 16 984
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Eeee Мила много неприятно  Sad дано минат бързо и лесно дните . Не се обвиняваите на всички се случва  Hug

# 211
Мила , Confusedне се обвинявайте за това ,че така е станало .Много съжалявам и аз за Бобко .Това не те прави лоша майка ,недей така .Успокойте се с таткото ,всичко ще отшуми бързо . Hug

Тася ,радвам се ,че напредвате с яслата .След уикенда е труден понеделника ,но ще видиш съвсем скоро ще свикне милото .

Разгледах снимките на Дейзи и Зори  Flutter,размечтах се ......Ех ,Зори сега и сватбенските снимки ще чакаме . Grinning

Хайде да се оплача цял ден се влача с нечовешко главоболие ,пия хапче отшуми за малко ,пак се почне ,пия друго и така цял ден съм като пребита .Изпих 100 кафета ,ефект нула , а събота  и неделя готвя за седмицата и пера и гладя и се пазарува и на Вики внимание да обърна .......сили нямам днес .

В градината в понеделник Викчо паднал по  чело ,резултат-синина .В петък сутрин ми го водят пак инцидент-пада в ръба на масата си забива главата ,резултат -кърваво ъгълче и подуто око  ooooh!насълзиха ми се очите като го видях .Палав бил  ooooh!ами ,какъв да е ,дете ....обидно ми стана .Ох ,да расте и да лудува,но леки да са травмите геройски .

Виктор заспива на възглавница и после я маха сам или се върти из цялото легло .Аз не мога да рискувам да го оставя да спи в нормално легло без преграда ,ще го намирам на земята всяка сутрин ,рано му е на моето шило .
Отивам да разгледам и на дечицата ви снимките . Wink

# 212
Пу-пу ,сладки дечица .разгледах снимките .
Кате  ,трудно да се гледат две дечица без помощ  ,но сте щастливи и помощник -батко си имаш . Grinning
Бобката на Мила ще става човек на изкуството като мама .Сладур ,да го намачкаш по бузките и да минава ръчичката бързо .Никола не можах да видя ,пак ще пробвам с паролата .

# 213
здравейте и от мен.
Мила много неприятно, но се случва на всеки, не се обвинявайте, в паниката незнаеш какво правиш  Hug Hug Hug Бобката бързо да се оправя.
И аз се карам на мъника по цял ден  и шляпам по дупето и ръцете, ефект никакъв, вече ще полудея, а той всеки ден обръща цялата къща, катери се по дивани и маси, дърпа всички видове кабели, обърна шкафа за обувки върху него, резултата - ожулена буза  Crazy
Много хубави снимки и много пораснали всички дечица, Кате Габи вече си е човече, не бебе  Grinning
Сега чакаме снимките на Зори от сватбата.
Бързо оздравяване на всички болнички.
Лек ден

# 214
Здравейте! Аз тая седмица само ви четях, и то малко по диагонал, че имах много работа, вчера не можах да се добера до компа за дълго...

Мила, не се обвинявайте. На всеки може да се случи. Само да се оправя бързо, че е неприятна работа това с гипса.

Снимки не съм гледала още. Ще се опитам утре от работа да ги разгледам.

Миналата събота бяхме на сватба на сестра ми. Нашата сватбарка ни стопи лагерите. Голямо тичане падна. Едни дечица, по-големички, шаферки, им разказа играта направо. Те отначало с такава готовност я взеха с тях да си игарят, ама бързо разбраха, че много бързо са се дали в жертва  Laughing Иначе научи се Криси да вика "Иха" и сега като чуе народна музика и се подрусва, като от време на време вика "Ииииха". "Горчиво" също се научи да вика. Но не звучи като горчиво де, по-скоро хваща ритъма на думата и си казва каквото й дойде (всеки път едно и също обаче) и после целува въздуха. бе разбира ги тия работи вече детето Wink

По-късно или утре ще пиша пак, че трябва да ставам...

Целувки да всички дечица  Heart Eyes

# 215
Ех, Мила, неприятен инцидент, но на всеки може да се случи Hug Hug Hug Hug Много гушки и цунки за Бобчо и дано бързо да се възстанови Hug Hug Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 216
ех, Мила, ужасно неприятно, милия Бобчо, дано бързо се оправи и забрави, а вие не се обвинявайте наистина, на всеки може да се случи  Hug нали ще можеш пак да го извеждаш на разходки?

като гледам всички си изпускаме нервите  от време на време Laughing  На мен ми стана криво преди малко, щото майка ми ми каза, че съм била ужасно изнервена на моменти, пак по повод на това, че се скарах на Писи, и къде съм била тръгнала да раждам второ дете в това състояние??? направо понякога и аз си се чудя дали няма да ми дойде нанагорно, но..ще видим

довечера ще излизам по женски с приятелки на марокански ресторант и ще разпусна. Продължавам да си имам 37.4, вече дори и не я усещам, не мога да разбера каква е причината newsm78

# 217
  • София
Привет от нас! Hug

Дани ми е болен Sad,имаше лека хрема няколко дни,но снощи вече зверски му се запуши носа и не можеше да диша.Днес стана в 8 часа,после заспа пак в 10.30 Rolling Eyes и сега в 5 пак заспа.Явно не се чувства добре,а няма температура newsm78.Утре ще пропуснем яслата,ще го заведа на преглед.Иначе му давам Осцилококцинум сутрин и вечер по една ампула,снощи му дадох и Нурофен една доза,витамини Мулти саностол и за носа Стеримар,дано да няма усложнения и да избегнем антибиотика.
Дани,и каква е пък тая температура дето поддържаш newsm78Лекарите какво казват?

# 218
Мила  Hug спокойно миличка, представям си какъв стрес сте изживели, че и два пъти, не сте вие виновни, на всяко дете може да се случи, дет се вика и както си ходи в права линия може да залитне да падне и да пострада, обвинявай само лошия ви късмет, не и вас. Дано бързо му мине на Бобко, то най-страшното е минало вече от гледна точка на болката и уплахата, дано не му пречи и не го дразни гипса и да може да се върнете към обичайния си ритъм. Силни и много прегръдки и горе главата на теб, детенцето и мъжа ти. Нали знаеш, че юнак без рана не може  Hug

Кате, прекрасни снимки, видях само 2-3, че страницата едвам се зарежда, Габи е много сладка и е толкова пораснала, как лети времето на чужд гръб  Hug да са ти живи и здрави юнаците.

Тася, май два дена на ясла и вече си имате вирус  Thinking

# 219
  • София

Тася, май два дена на ясла и вече си имате вирус  Thinking
Ъ-хъ Close,почва се...

# 220
  • София, център
ОООООО милия Б, дай Боже бързо да изтекат дните с гипса и да забравите за неприятната случка!
Мила недей така ...  и лекар може да сгреши, а камо ли ти, която преживяваш всичко толкова силно и емоционално в този момент!!!

Hug

Тasia Дано да се разминете с антибиотика!!! Сега поне е кучи студ и няма така лесно да се разпростират тия вируси безподобни...

Bezmerna аааааа майка ти е за бой Wink , не така... сега си бременна ( което по подразбиране означава нестабилна ) и Писи на тая възраст палава, еми няма как ще трябва и те (децата) да ни издържат малко.... Laughing

Ние днес си взехме Мими от баба и ... ей какво хубаво време беше на Бистрица, тука в града стууууд, а там едно слъчице изгряло и печееееее ех поседяхме малко и ние на теферич!

Пускате ли вече нещо за затопляне на стаята на децата?

Целувки на всички и лека нощ

# 221
Мили4ка много мъ4но ми стана като те 4етох 4ак ми се насълзиха о4ите Sad,да го нацелуваш  сладкия Боби от мен,а на теб много Hug Hug Hug Hug Hug
Да това с болестите в яслата е гадна работа,Дани откакто е на ясла май само август месец беше здрав.Ама тая хрема много ме притеснява ве4е 3 седмици,то всъщност не е хрема ами запушен нос,едвам диша,а нощем е още по зле,всъщност оттам идва и кашлицата,ина4е дробовете са му 4исти.Проблема е,4е се опитвам да му из4истя носа с помпи4ката,ама нищо не излиза,дайте някакъв съвет Thinking
Безмерна нормално е вси4ки да се изнервим понякога,особено когато си бременна,майка ти как може да каже такова нещо изумена съм Shocked
Тася стискам палци сладура Дани бързо да оздравява,а как ти е одрал кожата не е истина.

# 222
  • София
Миличка Hug Hug Hug Rolling Eyes Много мъчно ми стана Rolling Eyes Гушкам ви и теб и Бобчо Sad Милото, представям си как го е боляло  Cry Докато разказвах на мъжа ми и се разревах Sad
А ти се успокой и не се обвинявай Heart Eyes Не обвинявай и мъжа ти, може и да не е внимавал, но със сигурност не е искал така да стане Rolling Eyes Тъпото е че тези неща се случват , колкото и да внимаваш, а тапърва ни предстоят  Rolling Eyes  Много ви гушкам и ви целувам Hug Heart Eyes
А за грешната ръка не се притеснявай  Wink в този момет е абсолютно нормално, не сте им първия случай Wink
Имах един съученик, който сам си е объркал ръцете, а го е боляло все пак Laughing а е разбрал чак в къщи Laughing
И тези 20 дена сега ти звучат много, но на голям човек зараства за 10 дни, а на Бобчо на петия ден вече ще е зараснала костта, само фиктивно ще е до 20 ден Peace Hug Heart Eyes

zoui и Денито е с хрема Rolling Eyes, вече минава, но вече 7 дена Crazy станаха. Аз рядко използвам помпичка. Слагам физиологичен р-р и той много добре се духа  Wink сам

Безмерна Темп. може и да е от бременноста, но се прегледай, не се мотай  Naughty Laughing
А аз и без да съм бременна, ако ме чуеш как викам по Дени ooooh! Майка ти просто го е използвала за оправдание, иначе щеше да каже, че си в цикъл  Joy

adiland Ти пък слънце Shocked Я ела в Драгалевци, вечер си е планина Mr. Green и по въпроса - вече спим но много слаб радиатор, защото Дени спи отвит и ще му замръзне пижамата Mr. Green

Разгледах всички снимки Heart Eyes Много са пораснали всички  . А Дейзи пу-пу , ама на теб ти завидях  WhistlingМислех да пиша по въпроса за детския клуб, ама ме мързи  Mr. Green Но нямам думи ooooh! безотговорни хора.

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 02:12 от ketito

# 223
Kalaza честит рожден ден   bouquet всичко най-хубаво ти желая  Hug

За отоплението и аз да се изкажа, вече си палиме парното, иначе е много студено, пък и тая нощ, май е било под нулата, гедам колата навън ми е замръзнала.
Лек ден

# 224
  • София
Честит Рожден Ден,Кате!!!Много здраве,любов и късмет ти желая!Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт