Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 338
  • 283
  •   1
Отговори

Първото ни ЯНУАРЧЕ се появи през Ноември

Indian rose - Борис -2100гр, 42см

През Декември се появиха още нетърпеливи ЯНУАРЧЕТА

salai - Веселина - 1980гр, 43см

Rosita - Бояна - 2900гр, 51см
tani07 - Ивет-3170гр, 49см

аз - Мила - 3380гр, 50см

niunia - Мария - 2470гр, 44см

dodi - Калин - 2400гр, 49см

БОДЛИВКА - Дарина - 3300гр, 51см

mamma Di - Габриела - 3000гр,50см

Родените през ЯНУАРИ са:

shannia - Юлия - 3000гр, 49см
grisha_81 - Никола - 3400гр, 51см
tanq_83_ - Maрия - Тереса

petenceto - Калоян - 3300гр, 49см
Зарче - Кристиан - 4650гр, 56см
MamaChrisi - Александър

mamavassi - Петър - 4150гр, 53 см

nathalie - Даниел - 2800гр, 49см
Mama Titi - Георги 3850 гр, 53см

casiopeiya - Кристиян - 2800гр, 48см
lika - Александър - 2850гр, 48см
BON_TONI - Иван - 3250гр, 50см
Tushe_v_ataka - Михаил - 3550гр, 51см
Stefania - Натали - 3050гр, 52см

[desi] - Ерик - 2600гр, 45см
mishlentze - Николай - 2450гр, 47см и Елена - 2680гр, 48см
Lauretta - Мартин

emmy - Виктор -  3050гр, 50 см

zori_d - Калина - 3330гр, 52см
ditka ta83 - Рали - 3000гр, 49см

ilindi4ka- Самуил - 3500гр, 53см
Laleva80 - Йордан - 3600гр, 53см
nenepygka - Симона - 3200гр, 51см
daisy_st - Паолина - 3200гр, 48см
ani_ji - Жулиен - 3290гр, 52см
kotkaaa - Янислав - 3380гр, 48см

Gushanka - Кристиян - 3040гр, 47см
palindrom - Надежда  -  3050гр, 49 см

zaicheto - Никола - 3200гр, 52см
dididaskalova - Теодор - 3050 гр, 48 см
pozor - Венцислав - 1850 гр, 43 см

kleo_80 - Алекс - 3050гр, 50см
balerinkata - Стефания - 3650гр
d_velinova - Кристиян - 3600гр, 53 см
ludmilana - Мариян
desiii - Дейвид - 3500гр

anjelina - Матю - 3300гр
pepi - Станислава - 3200гр, 51см
de4e - Кристиан - 3650гр, 50 см

VIVKA - Калоян - 3600гр, 51см

kukuruku1 - Матея - 2900гр, 49см
Tedo - Никола - 3700гр, 52см
usmivka - Виктор - 3300гр, 51см
yanica - Георги - 3520гр, 51см
ira_ic - Ники - 4100гр, 52см
bordima - Aлександър - 2050гр,44см

Vili4ka - Алекса - 3200гр, 49 см
Гаргамелчо - Викториа - 3108гр, 52 см
Sonja - Али Йосеф - 3740гр,53 см
mom_an - Стефан

Конче - Полина -  2600гр, 50 см
jeni23 - Александра - 3000гр, 47 см
Лисана - Дарис -  3540гр, 51см
мишонка - Ния - 3600гр, 50см
NinaMG - Никола - 3050гр, 51см

Ал Бънди - София - 4050гр, 52 см
tony_nm - Дияна -  2600гр

Анелче - Мирослав - 3300гр, 51см
Uoanina - Ивайла - 2860гр, 48см
mai4ence - Ани - 3200гр, 49см

Nellina - Йоана – 3200гр, 50см

Telma - Бояна – 3000гр, 50см
didun4o - Димитър – 3450гр, 51см
galita - Виктория - 3300гр, 49см

7of9 - Борил – 3985гр, 53 см
muzunka - момиченце – 2950 гр, 50 см
JiM - Емилия – 3620 гр, 51 см

Дес - Вяра – 3500гр, 49 см
Maria23  - Михаил – 3100гр, 51см
frina - Никола – 3300гр, 52 см
delga - Гергана –  3200гр, 48см
makaui daniela - Фатима –  3690гр, 50см
Nasinda - Александра
curly - Джаклин –  3422гр, 53см
tanq_ovnarova - Габриела –  2940гр, 47см

Neda - Камен – 4100гр, 53 см
sea woman - Александър – 3950гр, 53 см
nellykoyo - Иван – 4350гр, 54 см
surfline - Симона – 3400гр, 53.5 см

didish - Мариян - 3130гр, 51см

brambar4e - Емма – 4000гр, 50 см
fanita - Гого – 3200гр, 50 см
mi6onka - Деа – 4050 гр, 50 см
зайка- Нино - 3,400гр, 54см
krasii - Пламена – 3200 гр, 49 см
mimito-dobri4koto - Мария - 3400гр,52см

doritt - Мирабел Йоана – 4 620гр, 55см
DIVA_ORHIDEQ - Диана – 3050гр, 51см

liliq velikova - Бетина - 3550гр, 52см

Lati - Виктор – 4400гр, 56см.
dreshkata - Димана - 3500гр, 52см
pepita78 - Георги – 3600гр, 53см
пепито - Анджела - 3700гр
v.ivanova - Ивона

Mi6leto - Симона – 3700гр, 52см.
malvina74 - Моника – 3650гр, 51 см
tanitaia - Йоан – 3250гр, 51 см
my_litlle_princess_loreta /мама Ева/ - Лорета

Имаме си и едно Февруарско ЯНУАРЧЕ

Gerylyn - Даниел – 4310гр, 53см

...или 53 момиченца и 54 момченца.

НОВОТО НИ АЛБУМЧЕ

Потребителско име: bebe2006
Парола : bebe

ОКТОМВРИЙСКОТО АЛБУМЧЕ

Потребителски име: bgmama
Парола : bebe

Старият ни албум

Предложения за следващите темички:

ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени/Krasii
ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии/Krasii
Вън е вече златна есен, януарчето на ясла ходи с песен/mom_an
"Януарче любимо съм на тати , мама  ще ме прави кака  или бати!"/VIVKA

Имунизации: (Специално предоставени от VIVKA)

От 13 месец-Морбили , паротит , рубеола
От 14 месец -Първа реимунизация против Полиомиелит
От 24-тия месец(но не по рано от 1 година след 3 -тия прием)-Първа реимунизация против Дифтерия , тетанус , коклюш(ДТК)
6-7 години -Реимунизация против Полиомиелит
Реимунизация против -ДТК
Реимунизация против туберкулоза (след отрицателна проба Манту)

# 1
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Пу съм първа /от мнооого време насам/

Привет, привет!
Днес много весело в темата!

Анту - страхотни снимки и как само се е хванал с пръсчета за решетката! От сърце се смях!

Telma - благодаря ти! Аз бебчето, точно за това питах - предполагам, че наистина човек, мисли малко по-рационално от първия, но пак си е емоция!
Браво на Боянка и дано все така спокойна да е в яслата!

galita - искренно ти пожелавам, да имаш повече отмяна и помощ в къщи от половинката!

Vili4ka - по-спокойно мила! Всичко ще е ок, ще видиш! А това че си с Али, ти е в повече, но пък я правиш съпричасна на едно толкова красиво събитие!

Neda - и аз мисля, че не е нужно да се притесняваш! Едно на ръка, че ранното стъмване обърква сладурите, и друго че са много емоционални и всичко преживяно през деня дана отражение през ноща, така че дори и малка възбуда, може да попречи на спането!

Дес - ама твойта Вяра, думи нямам! Да ти е жива и здрава и все така умничка да ти расте! При нас менюто е трудно за определяне - може да се каже каквото сам реши - баба му така действа! Сутрин каша или печена филия, обяд и вечеря от нашето ядене, но ако е готвено. За кренвирши /макар и не полезни/ си умира, както и за халва. Все още купувам и готови месни пюрета, защото принципно предпочита ястия с месо! Щом не яде леща и бобени, пробвала ли си от оранжевата леща - ако се попревари, става на каша и може пък и да я приеме!

Роси - ама хич ли не давате на Боянка да хапва Wink ... много ми стана весело!

Лека нощ на всички и слааадки сънища!

# 2
Ей, втора не съм била сигурно от бременелския ни период  Joy

# 3
Честита темичка мама от хубост цъфти Grinning
Роси Ама какви изказвания прави Боянка  Joy направо да  се чудиш от къде x e дошло на езика hahaha

А колкото до боба и лещата - и Мимито не им се радва , ама като видя че се муси и върти главата че не ще , пускам филмчето с Телетъбисите - тя много му се радва (аз мисля че е много тъпо , ама тя му се радва много)И като се зазяпа във филмчето и зяпа -лъжица след лъжица го изява (ако не цялото , то поне повече от половината)

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 08:37 от mimito-dobri4koto

# 4
Много спите Simple Smile ние вече си изядохме попарата и си гледаме Телетъбисите и хрупаме кубети Mr. Green

# 5
Добрутро и от мен!

Неда, относно неспането не мога да ти дам съвети как да се справиш, но мога да ти споделя дългогодишен опит  Joy Калоян откакто се е родил едва преди месец-два започна да спи по цяла нощ и то с периодични прекъсвания (седмица спи, ден-два не) Пробвах какво ли не, но .... Някак си сам го преодоля. Дано при вас бързо да мине периода. Всичко при Коко е от емоции и зъби  ooooh!

Дес, менюто ни е според случая - понякога кисело мляко и разни шунки, кашкавали, сиренце, лютеница. По отношение на плодовете и зеленчуците е на периоди в предпочитанията си. Манджите са от нашите (каквото готвя за нас от него яде). Напоследък (по влияние на яслата) все иска да яде супи и взех да му правя по честичко. Леща не яде, на боба само водата, но и аз не съм готвила отдавна та трябва пак да го пробвам. Грах яде (понякога), а напоследък се е запалил по царевица и маслини  Mr. Green

Росита, много се забавлявах  hahaha Той и Калоян така се намесва в разговорите, отговаря на телевизора и имитира хората по улиците  #Crazy Laughing Laughing

После ще разкажа за Калоян, че сега трябва да свърша нещо.

# 6
Да мина набързо и да драсна два реда, докато малката хала не се е събудила Mr. Green
Тук чакаме сняг и е доста студено, три дни си дремем вкъщи,че дъжда не спря и само разнасяме книгите, голям образ е бат Йоанчо като запухти с тежките книги да ги вдига, така се напъва все едно има запек милото Mr. Green Heart Eyes Поне ще е любознателен (надявам се Sunglasses)
Много сладко ми става като чета за малките бръмбари и техните премеждия в яслата и как сравнително бързо се адаптират милите Heart Eyes Ще видим ние как ще сме след появата на бебека, може и аз да го дам тук. За сега бебето е страшно шавливо и ритливо, дано да е кротка,че не ми се мисли Stop Laughing
Виличка, то малко останало до голямото събитие Mr. Green, дойде и твоя час, а? Heart Eyes Няма по-хубави моменти от тези, наистина Heart Eyes
Телмичка, наистина сега по-леко се кара бременността, преди времето ми се точеше с костенурски темпове и само се питах дали всичко е наред, а сега забравям,че съм бременна и дните отлитат и ей го на-средата на петия Crazy С килцата все още съм добре +3, горе-долу като с Йони, ама има време до края,може и хипомама да стана Stop
Дес и ти си на финала на другото велико събитие,ама като гледам и теб те е обзело супер спокойствие, браво само така!
Галитка, ти да го стягаш татата, измисляй си по-чести вечерни занимания,че като дойде и другото бебе не искам да те мисля какво ще ти е baby_neutral
И аз като Клео не съм била толкова напред в темата от бременния период (януарския Wink)
Ние си търсим нов апартамент,че местят от декември офиса на тата и ходим по огледи, вече така ми писна това преселение,ама нема начин.Да освободим този,докато Йони съвсем не го е попрецакал, то са лепени лайсни в коридора, пръчките на щорите лепихме, бършем дивана нон-стоп,че и маже нон-стоп,тегли кабели,абе чудо е Sunglasses Тата уикендите кръжи със силикона и лепилото и замазва положението Mr. Green Хората са прави,че не дават апартаменти под наем на семейства с деца под три години.Преди се чудех как е възможно да има такива злобни хора (така ги окачествявах),а сега съм напълно наясно защо Joy Mr. Green
Много цунки и хубави моменти от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 7
  • София
здравейте!
няма много задръстване тази сутрин в новата ни тема  Laughing
Дес, за яденето - много ме облекчи яслата ... дори и да беше болна си се водехме, че ходим и всеки ден си взимахме манджите  Peace При нас няма проблем с яденето каквото и да предложа (с малки изключения), ето някои мои идеи от събота и неделя - любимите й картофи и броколи запечени с масло и кашкавал (може и шунка) ... понякога взимам пюрета (предимно заешко и пуешко), но май почнаха да й омръзват ... зеленчукова супа (слагам от всичко каквото имам - и грах, малко зел. боб, червено цвекло), ако не яде нещо може предварително да го пасираш и да го добавиш към останалите неща.
ludmilana, от 3 дни не можеш да си вадиш заключение дали ще свикне или не с яслата. Трябва 3-4 седмици да ходи, за да видиш. При всички в началото е трудно, някои по-леко минават, други по-упорито. Дано да е здраво детенце и да си ходи редовно и ще се оправят нещата постепенно. И нашите лели ми се струва, че нямат много нежен подход, но въпреки това след повече от месец Вики си свикна... вчера даже ми я хвалиха. Sunglasses
tanitaia, Телма, много се радвам с вас, че можете да си забравите бременността Peace Hug На мен непрекъснато ми се напомня за това - или ми се гади, или ми се вие свят, или някоя друга болежка, или всичко в комбинация. Пинякога си мисля, че няма да стигна до края  Tired Sad
Хайде хубав ден на всички! Hug Ще отида да поразгледам някоя снимка.

# 8
  • София
Здравейте!

galita, така е, съгласна съм, аз затова и се сдържам да не се разрева като го оставям и вземам.

И само да ти кажа, че аз първите три месеца на бременността постоянно ми се гадеше и повръщах по 5-6 пъти на ден, отслабнах 3-4 кг. и изглеждах като болна. Миризмите ги усещах в пъти по-силни и това ме побъркваше. Накрая от напъните да повръщам /често на сухо, то нямаше какво вече да повръщам/ получих кръвоизлив-отлепяне на плацентата, та лежах цял месец в болница и после вкъщи...
Така, че ако много ти се гади и повръщаш, пий някакви хомеопатични.

# 9
Пак да се включа и да разкажа най-новия номер на Калоян:

Онзи ден го изкъпах и облякох, оставих го в леглото му и излязах до банята. След малко се връщам (озадачена, че не ме вика  newsm78) и го гледам на средата на спалнята, мести наште възглавници, вика "има място" и си намества неговата  #Crazy Чудих се как е стигнал до там, но след малко като го преместих пак в леглото му, той ми показа  Joy Таблата откъм главата му е долепена до спалнята и той си прехвърля крака и после с главата надолу върху възглавниците   hahaha Досега се качваше на дъската за повиване, а сега и прескача  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Анту, ще трябва и аз да пробвам да махна някоя решетка, че ако е цялата той ще се изтърси от леглото  ooooh! Много се забавлявах с твойте снимки. Laughing

На всички бременелки пожелавам да се махнат всички неразположения и да се наслаждават на лека и спокойна бременност, че после..... Crazy Grinning

# 10
Петенце, много се смях с Калоян Laughing
Много са изобретателни децата и колко много неща им правят впечатление само. Бояна се дразни когато нещо не е наред, не само при нея, ами и при другите хора. Вчера като излизахме видя една жена, която си беше подгънала единия ръкав на сакото и отиде при нея да й го "оправя" Simple Smile
В нещата, които обича забравих да спомена маслини, понякога омлет и разбира се - шоколад Simple Smile Наистина  в яслите се създават навици за хранене на манджи, което много ме радва.

Давате ли на децата си шоколад?

galita, как върви йогата? Преди това занимавала ли си се?

Приятен ден от мен! Hug

# 11
op da se zapi6a i az

# 12
Здравейте и честита нова темичка и от мен!  Hug

Минавам само набързо да ви споделя - УМИРАМ ОТ СТРАХ И ПРИТЕСНЕНИЕ!!! Всичко ми е свито, направооооооо незнам какво става с мен! Чувствам се като на дипломна защита  Joy Joy Joy Малеее, ужас - то не са нерви, то не е страх, не е чудо!  ooooh!

Ох, хайде по едно малко за релакс:

# 13
  • София
Виличка ,мерси ,ама ако почнем от обяд с този релакс, до вечерта ще падаме като кирки. JoyСпоко!
Петенце ,моят от много отдавна прескача решетките при това с чувал, но нашето легло е направено да се сваля предната решетка и я свалихме,поне от по-ниско да пада.
Дес ,за хапването ,моят яде всичко стига да е по кашаво и на по дребно- супи,яхнии. Може да хапва и краставица ,и ябълка -това обича в суров вид. Сухо печено месо не иска да дъвче. Обича кашкавал и сухи пасти. Шоколад давам по малко от Киндерчетата, защото имаме кака дразнител. Много обича от новите десерти на Киндер-Пингвин и още едно ,което прилича на суха паста,но е по мекичко. Много обича да пие сокове,но за жалост от готовите,а не от тези които аз правя. Като количество яде по едно бебешко бурканче на хранене и няма желание сам да се храни.
Да обобща-мързи го да яде сам и да дъвче ,не спи добре,палавник-пък после се чудя ,защо никой не го харесва за зет. Joy

# 14
Какво заглавие ми хрумна - "Сватби, кръщенета, братчета, сестрички - Януарчетата купонясват всички!"  Joy Joy Joy

П.С. Тя е шега и моля да не се взема предвид при избора на заглавия  Whistling Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт