Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 345
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!

Честит рожден ден на Клео! (Макар и на патерици). Жива, здрава и много щастлива!

ludmilana, аз също съм си изпускала нервите. Когато Калоян е лигав и лош (особено няколко поредни дни) направо не издържам и му се карам за глупости, а често и грубичко. После разбира се съжалявам  Embarassed Опитай преди да се скараш да поемеш дълбоко въздух и се усмихни, макар и да не ти е до смях. Така ще отпуснеш напрежението Rolling Eyes Освен това мисля, че ще ти помогне, ако оставиш Мъри за ден-два (или поне за няколко часа) и направиш нещо което ти харесва - кафенце с приятелки, шопинг, изложба... Винаги го прави, когато почувстваш напрежение. Успокой се и помни, че почти на всички ни се случва  Hug

Калоян днес е на градина. Пазареше се, че няма да ходи, но там не плака.

Ще се включа после пак! Гушки на всички  Hug

# 46
Пак съм аз  Mr. Green

Мишленце, днес по радиото тъкмо слушах за някакво изследване, при което е установено, че домакинската работа води до астма, именно заради препаратите, които се използват. Знам, че това не ти помага много, но го имай предвид. Дано всичко е наред и бързо се оправи  Hug Praynig

Пепито, и Калоян е от големите беладжии, но напоследък забелязвам, че за нещата които съм обяснила поне хиляда пъти  ooooh!, че не трябва да ги прави има ефект  Whistling При Калоян цаката е: безкрайно търпение и обяснение, а понякога стигам и до наказания, ама не действат много  Sick

За филмчетата - не се заглежда за дълго в нещо, но и аз не съм пускала много. Ще пробвам и ще докладвам  Peace

Росита, много се смях на ръкава  Joy И Калоян веднага забелязва нередности и промени. Като прибрах количката му само вървече и през пет минути питаше "Мам, къде е количката?", а вчера като смених стъпката пред банята веднага я видя и отчете "Нова стъпка"  Joy Страхотни са ни децата, ей  bowuu

Виличка, браво за партито   bouquet Не се нервирай всико ще бъде наред, а ако случайно има издънка после тая част от сватбата ще бъде най-забавната  Laughing При нас например кумувете закъсняха и дойдоха в последния момент, а на всичко отгоре спря тока и нямаше асансьор. Слизахме пеша. После в гражданското закъсняха и чакахме близо час, но се стигна до следните ситуации и размисли  hahaha http://istratkovapetya.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_album … mp;id=Picture_168

Дес, как си? И при теб има още малко, а после гушки и целувки  Joy Как ще я удържаш малката не знам  Grinning

# 47
petenceto, много готини снимки! Я кажи отзад прическата какво представлява? Че аз още съм в бурен размисъл дали да съм с вдигната на кок или с пусната коса ... Не мога да реша  Rolling Eyes Embarassed

# 48
ludmilana  Hug Не си сама  Hug  Уви и ние си изпускаме нервите понякога  #Cussing out Дори и Мимито - дорричкото не винаги е добричко Laughing
Преди малко ми рестартира компютъра от копчето и я плеснах по ръчичката , че се разплака и ме дожаля че я плеснах Ама тя се разплаква дори само ако й се скарам  , затова ми докривя , че я плеснах , ама пък често взе да ми го прави тоя номер с рестартирването , и трябва да разбере че не бива така Tired
а сега пък я разцелувах , понеже направи "ако " в гърненцето Hug
Та така е .. ту го хвалиш , ту му се скарваш за нещо ... Само трябва да се стремим когато сме по- строги да не сме груби  Confused а то не може да не му се караш , като направи бела, как ще разбере да не прави така друг път Confused
вчера правех кекс , ама докато се обърна - разсипа почти приготвената каша на пода - скарах яй се , измих я в банята , и я оставих в другата стая докато почистя ooooh! макар че рева..А кекса стана  половин кекс - мъничко кексче  Laughing Laughing hahaha  #Cussing out

# 49
Извинявайте че съм объркала линка към песничката  "Жълтоклюно патенце"

ЕТО :
http://mimito-dobri4koto.mylivepage.com/files/%20%D0%96%D1%8A%D0 … D%D1%86%D0%B5.mp3

а сега пък отиде в кухнята и се качила на стола и включи микровълновата Whistling чух я и бягам да я спра ! - добре че винаги оставям вътре чашка с вода - за да не е празна в случай като този ...  chefче понякога забравям да я изключа от щепсъла...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 10:22 от mimito-dobri4koto

# 50
Tanitaia – радвам се, че добре се чувстваш и по-честичко да наминаваш  Laughing
Определено ще ти е по- лесно да го да деш поне за половин ден на ясла. Аз мисля това да е спасението.
Galita – ще стигнеш как няма да стигнеш до каря на таткото му давай повече задачки без право на отказ и полека лека сам да свиква да се сеща – даже от сега си поговорете, че ще трябва много да помага и да си разпределите някой задължения.
Аз от нашия тати нямам оплаквания и сега като види, че не ми е добре мноого ми помага.
Вили – браво за хубавото парти – хайде сватбеното да е ооооще по-хубаво!
Ludmilana – ще ти пиша на лчни. Не се треожи – според мен ти трябва малко лично време само за теб!

Нямам много време сега, така че до по-късно.
лек ден на всичи!

# 51
  • там където ме зове сърцето!!!
Леле колко сте изписали не мога да ви изчета!
Да ни е честита новата тема !  bouquet

Със  закъснение , но от сърце ...

Честит Рожден Ден ,
 Клео!
Желая ти много
здраве , късмет и  любов!

# 52
petenceto, много готини снимки! Я кажи отзад прическата какво представлява? Че аз още съм в бурен размисъл дали да съм с вдигната на кок или с пусната коса ... Не мога да реша  Rolling Eyes Embarassed

Да ти кажа нещо не се сещам как ми беше прическта  Embarassed Тя два часа и половина ми я прави и само си спомням, че накрая и виках "Само я събирай и да ставам"  Rolling Eyes Не ми я хваща на опашка, а ми направи някакви букли (като кок ама не съвсем). Просто кичурите ги нави и подреди и накрая боднахме цветенца, та да има вид на булчинска. Аз не се харесвам с пусната коса, но ако се харесвах щях да съм така. По-лесно е за правене и после за разваляне, че на мен ми отне и час развалянето (докато сваля килото фиби) и половин час разресването  Crazy

# 53
  • Пловдив
Клео, Честит Рожден Ден!

Макар и със закъснение ти пожелавам много здраве, щастие и любов!

# 54
Виличка ,
Ето с каква прическа бях аз на нашата сватба - 31.10.1999г

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 16:57 от mimito-dobri4koto

# 55
Виличка ,

Нищо не се вижда ...

# 56
Момичета, благодаря за подкрепата. И аз не мога да си обясня как изведнъж се появи тази алергия ли е, астма ли е, не знам и аз.

Утре ще говоря пак са лерголожката и ще разкажа по-подбробно после. Вкъщи никога не сме имали пролеми с такива хреми и кашлици, но и вкъщи се чисти всеки ден, имаме чистачка и просто никакви микроби нямат шанс да се развиват. Явно нещо в яслата е проблема. Не знам какво е. Освен това им правих изледване на носен секрет и при двамата има стрептококи пнеумониае в умерени количестваь, при Ники има и стафилококи аереус в голямо количество, при Ели стафилококи коагуласе - негатив в умерено количество. Двама педиатри ми казаха, че за момента не е необходимох лечение, защото децата нямат индикации за инфекция и ми обясниха, че в дихателната система е филтъра на организма и можело да има всичко в носа, носамо при наличие на инфекция да се развият съответните бактерии и да станат причинители за нещо по-сериозно. Обаче аз за всеки случай писах и във форума на Нивеа бейби и там доктор Слънчева ми писа да им взема носен секрет и като са здрави, за да видя тогава какви количества има и днес дадоха и такива секрети децата, в четвъртък излизат. След това съвета й е ако остават така количествата да се дава бактробан май се казваше - АБ, но двама други педиатри казват, че не е необходимо и децата са здрави. Обаче тя беше написала, че е възможно тези коки да са причинители на алергични реакции, без въобще да съм писала за алергии ит.н. А миналия път при алерголожката не съобразих да взема и тези изследвания, но утре ще ги занеса да видим да не би от това да идва всичко. Не знам и аз вече Rolling Eyes Иначе децата са здрави видимо, но продължават да пият антиалергично лекарство, което още 1 месец няма да го прекъсват и Ники пие лекарството за астма Rolling Eyes Дано се окаж от бактериите и след лечение да се приключи с това. Другото, което си мисля е да не би от яслата да са ги бърсали с една салфетка и да са прихванали моите тези коки и сега да правят алергии Rolling Eyes Причината е в яслата, но не знам кое от нещата точно ooooh!

Иначе Ники атопичната кожа си я има от рождение, сега се появиха и едни като брадавички по краката Cry Струва ми се, че това е откакто имат тези проблеми и май по-скоро откакто взимат лекарствата. Вече не знам и аз Tired

Ники за атопичната кожа съм го водила няколко пъти на дерматологи всички казват, че не било алергия и че и аз съм имала по ръцете.

Утре пак ще говоя и ще видим Tired

# 57
И аз съм от ужасно изнервените от 2-3 седмици.  Confused
От няколко дни се опитвам пак да се владея...след един страховит изблик в петък.

Не само често мрънка, реве по половин-един час, ами и вече често не спи на обед! Мисля, че липсата на тези няколко часа почивка доведоха до кризата.

ludmilana, аз също си помислих, че ми трябва психолог. Точно, като теб се чувствам. Говорих с мъжа ми и той каза да зарязвам всичко, когато Боре спи и да сядам да си се занимавам с каквото ми е приятно. Той ме отменя от доста неща, за да имам повече време и да мине по-бързо кризата.

mishlentze, за съжаление никога не си застрахован от такива неща.
Аз вече тийн развих към прах. Дълго време не знаехме какво е. Започваше винаги към октомври и свършваше август. Майка ми се шегуваше, че имам алергия към ученето. Когато смених училището симптомите силно намаляха. Просто в новото училище нямаше паркет, съответно прах.

# 58
ludmilana, честно не мисля, че имаш нужда от психолог, а от почивка и смяна малко на заниманията  Hug

Момичета, искам да си похваля смелото синче, днес за 1-ви ден спа в яслата, като е ходил общо 8 дни преди това с прекъсване. Заспал е без никакви проблеми, спал е 1 час и половина и се е събудил без да плаче, което в нас не прави никога  Crazy Много съм доволна, просто не можех да повярвам на това, което ми казват и цял следобяд стоях на тръни кога ще се обадят да го взема. накрая отидох, защото никой не ми се обади, а те ми го доведоха с мляко по брадичката, даже си хапваше детето  Hug
Много се надявам така бързо да се адаптира и да не боледува много  Praynig

# 59
Виличка ,

Нищо не се вижда ...

Защото тогава още не правехме цифрови снимки Confused Тези вчера ги преснимах от снимки за да ти ги покажа И нарочно ги снимах на 1 мегапиксел за да не станат много големи и да заемат много място във форума... Thinkingно ако искаш ще ги снимам на 3 мегап. Rolling Eyes
Или ако искаш ги разгледай тук :
http://foto.detstvo.ru/43642/

Общи условия

Активация на акаунт