Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 374
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Виличка СПОКОЙНО !Всичко ще е наред , ще е един прекрасен ден , радвай се и се наслаждавай , купон ! Party

Rosita Давам шоколад рядко - и то само по парченце - две иначе го повръща понякога. И като ям шок. вафла й давам да си гризе и тя.
А меденка понякога за десерт (и тя е залята с шоколад отгоре)- обикновенно само половината изяжда, защото вече се е наяла Grinning

# 16
Хей привет!
Много полезни неща сте споделили.Аз най вече се притеснявах от това,че повечето ми супи които готвя са с картофи,т.е доста еднообразно манджи и нищо не ми идва наум как да разнообразя.Е,добавям и различни зеленчуци ама все имам чувството че не и разнообразявам достатъчно менюто.Идеята за оранжевата леща ми хареса ще я приложа Peace Аз и преди съм споделял,какъв голям фен на маслините е Вяра Rolling Eyes,направо ги меле като за свтовно "масинките" Grinning Шоколад обожава просто,аз не и купувам ама като и донесе някой никога не отказва.Гледам колкото мога да я ограничавам де,но определено не липсва и това удоволствие.За кренвирш,Лика май спомена - толкова обича саламче,че няма да ви разправям.Оня ден сме на рожден ден на едно съседче,тя искаше само салама от сандвичите и после като нямаше си поиска от бабата на детето,която режеше в кухнята,още.И я гледам нашта кокона се разхожда с едно тлъстичко парченце салам и доволно похапва.Иначе торти,сладки и прочие не желае.На баща си се е метнала,аз меса хич не харесвам Mr. Green
Пете,няма да се учудваш на всичко са способни вече тез калпазанчета,а пък щом "има място",кво се стискате и не давате на детето да си се намества Joy
Вили,на мен заглавието ми харесва - по различно е от всички останали и забавно-веселичко Grinning
Вчера като излизахме видя една жена, която си беше подгънала единия ръкав на сакото и отиде при нея да й го "оправя" Simple Smile
Оххх душица тя,голяма перфекционистка ще е,да е жива и здрава Crazy

# 17
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Вили - спокойно, мила! ЩЕ видиш колко ще е хубав и весел денят! Не се шашкай излишно, всичко ще е повече от прекрасно!

Роси - Алекс много обича шоколад и въпреки че гледам да го ограничавам, си похапва! Киндерчетата са му най-любими, но само ако излизат от хладилника - демек да са твърди, иначе ги оставя!

Днес мойто мъжле много ме впечатли - гледаме снимки на тати с колеги и го питам къде е тати и той гледа-гдела съсредоточено и въпреки еднаквите дрехи, на всяка снимка го позна измежду 5-6 човека!

# 18

Днес мойто мъжле много ме впечатли - гледаме снимки на тати с колеги и го питам къде е тати и той гледа-гдела съсредоточено и въпреки еднаквите дрехи, на всяка снимка го позна измежду 5-6 човека!

Браво на малкия човек !
Много е сладък с тези сини очички и невинен поглед Heart Eyes

# 19
Хайде и аз да се разпиша,че  това моето"шпиониране" на нищо не мяза вече Laughing.Ние сме добре,нямаме посещения по болниците.Дарис пие едни капки и явно има някакъв ефект,защото преди известно време стана една грешка и нямаше никаква реакция.Трябва да ги пие до 31 декември и средата на януари сме на контролен преглед,дано да е отшумяла алергията,че направо е ужасно.
Днес нещо взех да се замислям,защо не говоря с детето на български newsm78,то езиците са сходни ,но не е български.Какво ако се разделим например с мъж ми,после цял живот ли да говоря с детето на сръбски!?Аз българка,живеем тук,а говорим на трети език ooooh! нещо подходих май много глупаво от тази страна Thinking.

Дес ми аз му давам или от нашето ядене или му варя зеленчуци в разни комбинации.
Например картоф,броколи и риба/ориз ,грах и морков+пиле/чушка,домат и ориз/картоф,патладжан и домат/праз лук,спанак и ориз+телешко или агнешко/ и т.н.Пусни малко фантазията и се развихри в кухнята,знам,че си талант Wink.
Вили я по спокойно,всичко ще бъде ок ,сигурна съм Heart Eyesкога ли моя мъж ,ще ме запроси. Laughing

# 20
Здравейте!

Къде се губят всички днес?

Аз днес със ставането се забих в един фризьорски салон и като влязох в 10 излязох в 12:30  Crazy Подстригаха ме, боядисаха ми косата супер гот и ми почистиха веждите и съм мнооого доволна  Mr. Green

И така.Сега се стагам за довечера  dance

Весел ден на всички  Hug

# 21
Здравейте, момичета  bouquet

Влизам да ви се оплача, според педито и алерголожката Ники вероятно има астма и след 3-дневно обикаляне къде ли не най-накрая имаме лекарството Rolling Eyes Ели ще я водя на алерголог във вторник и нищо чудно и за нея същата диагноза да поставят Cry

Педито ме насочи към алерголог заради хремата и кашлицата на Ники, продължава си и този път 3 седмици, освен това му излязоха и едни пъпчици по краката, като брадавички Cry Да оставим настрана атопичния дерматит на бузките, който си го има от рождение Rolling Eyes Ели само сополки и кашлица има, но за всеки случай ще заведа и нея. В четвъртък ще ги водя и на хомеопат, защото предпочитам първо да опитам атернативната медицина, вместо 6-месечно лечение за астма Tired Явно ще трябва да търся сама най-доброто средство за миене вя слата, защото според старшата трябва падито или алерголожката да препоръчат, а те идея си нямат Rolling Eyes Чак след препоръката от яслата щяли да искат новия препарат от ХЕИ и евентуално да го сменят. Явно е от препарата за чистете, защото всеки път ги пускам и на третия ден са ми с хрема и 2 ни след това с кашлица, които не минават от нищо Rolling Eyes

Това е- наоплаках ви се Cry

# 22
mishlentze, не съм сигурна дали разбрах добре - Ники има алергия към препарата за почистване в детската градина? Или има астма, на която препарата оказва влияние и детето прави реакция? Каквото и да е, много съжалявам , че има такъв проблем детенцето ти  Cry Дано да е нещо моментно или пък бързо да го израсте  Praynig Стискам палци и дръж ни в течение, моля те!  Praynig Praynig Praynig

# 23
Еее,да се запиша да ви чета. Аз трудно се вмъквам в разговорите ви Grinning
И да попитам дали вашите порастнали бебоци гледат ли анимации?
Сега Иван се е зарибил по 2 филмчета на PIXAR - "For The Birds" и "Gone Nutty" и само виси пред компа.Щом свърши вика:"Маммма,па". Мисля,че му е още рано,но ние сме си виновни

# 24

И да попитам дали вашите порастнали бебоци гледат ли анимации?

Не  Rolling Eyes Но аз не съм се сещала и да й пускам  Mr. Green

# 25
Мишленце, окончателна ли е диагнозата за астмата? Може ли и двамата да имат алергична реакция и да не е астма?

Бояна направо ме скапва напоследък, вчера например сутринта стана в 8, през деня изобщо не спа, а вечерта заспа след 11. Чувствам се като парцал. На всичко отгоре свекърва ми решила да намине към София  /от Русе/ без да се обади, а почти 6 месеца не е виждала детето. Като й казах, че предпочитам да ми се обажда предварително, че ще идва тя се разсърди.  Rolling Eyes
nellykoyo напоследък Бояна гледа с голям интерес това клипче, макар че още не му е сезона http://www.dailymotion.com/related/1317957/video/xs8v4_pigloo-mo … kier-dec-06_music
и това
http://www.dailymotion.com/related/787071/video/xpw7w_ilona-mitr … tes-pas-cap_music
А и също старите клипчета на "Лека нощ деца"
http://www.vbox7.com/play:dbcb28d9
http://www.vbox7.com/play:28bfd4de

Виличка, приятно изкарване довечера Simple Smile

# 26
  • София
mishlentze, дано не е окончателна диагнозата за астма и да се повлияе с алтернативната медицина!  Praynig Пиши как се развиват нещата при вас!
Rosita, като гледам и ние сме в такава фаза като при вас. Вече втори ден Вики не спи на обяд (и вчера в яслата). Направо незнам какво става с нея! Tired Сигурно не е случайно  Thinking Пък и в тази възраст (мисля, че ни почна бебешкия пубертет отрано) - 'лошите две' (години) непрекъснато реве за всичко, налага се, сменя си решението непрекъснато, и тя не знае какво иска. Днес май и попрекгакна от реване, направо луднахме с мъжа ми днес  Rolling Eyes Сега ще ходим да я къпем и приспиваме  Praynig
За филмчетата - съм казвала, Вики може да гледа вече 2-3 часа непрекъснато  Rolling Eyes Гледам да не наблягаме на тях, но в лошото време като сме си вътре и някак играта й се върти все около тях ... Нямаме нищо ново, само ни свалят новите серии на Shaun The Sheep (дават го по CBBC). Напоследък много се възмущавам от 'Лека нощ, деца' - филмчето е буквално 2 мин. и с доста слаб звук...
Vili4ka, това са хубави емоции, ще видиш после  Peace

# 27
Оооо тия моменти с нервничене и налагане на своето и при нас се срещат.Трудно заспиване не само на обяд и вечер,но без сън не е минавало де.Явно ги е хванал "пубертета" Mr. Green Joy Днес водихме Вяра при бебето на сестра ми и тя непрекъснато искаше да го гуши и целува.Вика "дай малко гупна бебето"."дай малко да го цункам".Дадох и ама нейната целувка една малко мечешка,а то милото стои и се чуди какво го правят.Лелеее опасно ще е в къщи след някоя и друга седмица Crazy И понеже нали знаете как плачат новородените и я питаме сега как плаче бебето и Вяра реве все едно магаре имитира.То вярно малко наподобява де,ама.....Та динамичен ден ни беше днес общо взето.

Мишленце,дано се окаже грешна тази диагноза на Ники Praynig Praynig Praynig,а пък при Ели изобщо да няма подобно нещо Hug Охх много ми е мъчно така като се появи нещо изневиделица Rolling Eyes

Вили,чакаме те да разказваш моме за последно Mr. Green

Иначе както и преди съм казвала време много пред тв-то не прекарваме-бързо губии интерес.Напоследък е впечатлена от Алф и ЛАси,но ги гледа точно 5 минути и тръгва нанякъде.Май най се приковава от "кой е по-по- най",но и там не задълго.

# 28
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Добра вечер и от мен!
Първо бързам да честитя рожденния ден Клео

Клеопатра, Честит рожден ден миличка! От цялото си сърце ти желая цялото щастие на света! Двамата ти мъже мноооого да те слушкат и непрестанно да се грижат за теб!
Твоите желания и мечти са мои пожелания!
Весел празник!

Вили - мила, чакаме с нетърпение да разказваш!

Роси - мерси за линковете! Утре ще се възползвам от тях!

Мишленце - и аз като Роси се чудя, дали не е възможно да е наистина някаква алергия, а не астма! Беше писала, че Ники има атопичен дерматит и то от деста време - дали не е признак на друго?! Просто давам предположение, но на Алекс алергията тръгна точно с това.
Каквото и да се окаже, стискам палци да го преборите възможно най-бързо и по възможност безлекарствено!

За филмчетата - Алекс определено гледа! Стремя се да не прекалявам, но истината е че в това лошо време, това е развлечение, което ми позволява да хапна или отида до онова място, на спокойствие.

Ние днес имахме гости - едно момиче, малко по служба и Алекс много приятно ме изненада отново - цяла сутрин беше ужасно кисел и настъпвайки часът на срещата, започна да ми се изправя косата, но ... за моя изненада, след като гостенката дойде, той стана кротък като агънце и се държа ужасно прилично...просто останах без думи! С риск да стана досадна, но не мога да не го похваля!
Лека нощ, милички!

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 00:28 от lika

# 29
А вашите порастнали бебоци гледат ли анимации?
Сега Иван се е зарибил по 2 филмчета на PIXAR - "For The Birds" и "Gone Nutty" и само виси пред компа.Щом свърши вика:"Маммма,па". Мисля,че му е още рано,но ние сме си виновни
  Моята обича да гледа "Телетъбисите " и "Бамби" Laughing
Изтеглих това с пилетата , смешно е , утре ще й го пусна да видим дали ще го хареса   Wink Мерси !
А това другото не го открих , пък и сега не ми се рови по торентите .. То да не е онова клипче с катерицата от "Ледена епоха" ? Ако е то , аз го имам него  Party

Общи условия

Активация на акаунт