МАРТ - 2006г.

• 16 816
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Калаза и Ази!!!   bouquet  Много да сте здрави,щастливи и обичани!!!
Стискам палци болните да оздравяват бързо.
Мила,не се притесявай и обвинявай.Няма смисъл.Станалото-станало,да гледаме напред.Много бързо ще минат 20-те дена и после всичко ще е забравено.
Зори,покрай твоите вълнения и аз се развълнувах и само за сватби си мисля.Пожелавам ти всичко да мине прекрасно и после да разказваш.
Ние след петък откакто Виктор падна и си сцепи устата и не спа после цяла нощ,пак имахме приключения.В събота вечерта пак не искаше да спи и рева доста,но все пак успя да заспи към 11ч,а снощи само 5мин рев и заспа.Оказва се че всичко е от стрес.Дано да потминава вече тази работа,че иначе не знам какво да правя Sad

# 241
  • София
Тася, изобщо не се тревожи за глупости, аз май не излизам в календара изобщо Simple Smile
Благодаря ви, милички  Hug

# 242
милички отново нямам време да чета
Бобата ден и половина след падането,почна силно да повръща-вече 8-9 пъти от 12 насам,аз си мисля най страшните неща Sad
пак ходихме до Пирогов-неврохирурга смята ,че не е мозъчно и ,че няма основания за скенер
уши-нос-гърло-каза,че нищо и той не намира
педито дойде с нас,успокояваме,смята,че е или от храна или вирус
в ужас съм
сега чак заспа,като се събуди ще му дам Вотимосхил и педито каза да е само на кърма
моля помолете се за Боби Praynig

# 243
има една приказка госпожа,
на крив............и космите пречат
всеки ден детето ми посещава този център и съм възхитена от грижите полагани за него.

# 244
  • София
всеки ден детето ми посещава този център и съм възхитена от грижите полагани за него.

Rolling EyesАз не разбрах за какво иде реч newsm78

Мила,дано скоро се оправи Бобко,миличкия,много му се събра Sad С вас сме Hug Hug Hug

# 245
Мила, може ли да е от стреса, познавам деца, които на нервна почва повръщат, аз също съм била така като малка, ох милата душица, ще се моля  Praynig

Ази и аз извинявай, че не те поздравих, прочетох, че си написала 14-ти и помислих, че е утре  ooooh! Да си много здрава, много щастлива, много обичана и много усмихната, всичко най ти желая  Hug

Тася, това най-вероятно беше адресирано към мен, по-точно във връзка с описаната случка от събота. Или съм прекалено мнителна и не съм права или ако е така, то госте всеки има право на мнение, аз и приятелката ми не сме доволни от клуба и няма да стъпим повече там, а ти се възхищавай колкото си искаш и си води детето всеки ден, грам не ме интересува. А израза е меко казано отвратителен.

# 246
Ази и от мен чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици изложихме се яко този път  Embarassed ама дано ,,зло,, да те забрави и много щастие и късмет от сърце ти желая  Hugнезнам защо но и аз си помислих че утре е 14  ooooh! много съм зле..

Мила ,стискам палци и аз всичко да е наред и бързо да се оправя Боби  Praynig Hug

Дейзи и според мен си права за некалените хора като мен действително боледуват повече . Казвам го въпреки ,че ние за радост сме от изключенията защото въпреки жегата която потдържаме вкъщи боледуваме доста рядко ,но определено повечето ми познати зиморничеви на чело със свеки са си непрекъснато болни  Sad

Ние днес не сме излизали защото имахме гости с детенце и падна голяма игра ама от утре го дават да става по толичко така ,че ще става за разходки.

# 247
и аз със закъснелите поздрави  Embarassed
Аззи, честит рожден  ден    bouquet   bouquet   bouquet

# 248
Мила,  Hug спокойно наистина може да е от стрес както Дейзи казва ! Дано мине бързо  Praynig

Ази, миличка,  Hug ЧРД на патерици - желая ти от всичко по много Simple Smile   bouquet   bouquet   bouquet

И Анна-Мария е с лека хрема, за сега само Стеримар слагам, давам осцилокцинум и вит ц . Аз също съм подсмърчаща. Дано не се задълбочат нещата  Praynig

Цунки!

# 249
  • София
Ехе,днес пак имаме рожденничка Grinning

Габи666,Честит Рожден Ден!!!Бъди жива и здрава,много щастие,любов и късмет ти желая!

А-а-а,Зори,стягайте се,никакво разболяване Naughty,за събитието трябва да сте здрави всички Hug

Мила Hug,как сте,как е Боби?Дано да е по-добре мъника Praynig

Дани продължава да го мъчи хремата и леко покашля,иначе си е жизнен,надявам се скоро да оздравее.

# 250
Привет , милички !
Честит рожден ден на патерици на Аззи и Калаза , както и на Габи  днес  bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете здрави , усмихнати и мнооого обичани !!!!

Мила , стискам палци Бобчо бързо да се оправи , миличкия  Praynig Всички болнички да се стягата ,че зимата още не е почнала , а като чета вече доста болни има. И с тези ясли май е неминуемо , то мъж ми главно за това е против . Май си е период докато имунната им система на децата укрепне и е по-добре сега да го минат отколкото в първи клас , ако не ходят на ясла или градина.
За отоплението - едва снощи пуснах радиатор леко да се затопли в стаята след банята на Стела , иначе си е още топло в стаите - към 21-22 градуса , ние и зимата толкова поддържаме , главно заради Стела , иначе татко й е по-зиморничив.
За " лошата майка" - според мен няма майка , която да не й дойде на нагоре и да си изпусне нервите понякога , просто и ние сме хора  и дечковците трябва да го разберат от сега. Аз се опитвам да се сдържам и като й кресна понякога после съжалявам Затова първо си помислям как тя е най-прекрасното нещо в живота ми и не си струва да я изнервям с излишни викове , че така само се стресира. Разбира се като става дума за нещо опасно за нея съм категорична Naughty
Безмерна , пък на теб съсвсем ти е простено с тази шега на хормоните !
Хубав и слънчев ден от нас Hug

# 251
И аз много се извинявам за закъснелите поздрави : Аззи, Калаза, Габи666, бъдете живи и здрави, много щастие, радост, любов и сбъднати желания!

Мила, как е Бобчо, много е притеснително това, което пишеш, дано се е оправил вече, миличкия  Praynig преставям си какво ви е... Hug

Това време май разболя много дечица, дано не е нещо сериозно  Praynig

Благодаря ви за подкрепата, тя майка ми не е много съобразителна какви ги говори, а пък аз много се впечатлявам и обиждам и все има напрежение помежду ни. Аз не мисля, че съм чак толкова нервна, но човек ако я слуша имам нужда от лекарства. А иначе всички около мен казват колко спокоен човек съм !

Zory, благодаря за чудесната идея да ходя на йога, даже открих едно студио на две крачки от вкъщи и от ноември, живот и здраве ще започна курса и ще си обърна внимание. А вие се пазете и пийте чайчета, че точно сега трябва да сте във върхова форма!

целувки!

# 252
Честит рожден ден Габи! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

Някой да знае как е Бобчо? Притеснявам се, че Мила не е писала нищо, дали някой ако й има тел. не може да звънне?

Безмерна, и аз мисля, че си много спокоен човек. На майка ти не се връзвай, не са само вашите отношения поизнервени. Но тя не е права да ти казва това и на твое място бих й обяснила, че не е редно да говори така на бременна жена, пък тя ще си направи изводите сама и няма да повтори.

Девойки, подхващайки темата с "лошата майка" тръгнах леко на шега, не го имах предвид сериозно  Laughing то е ясно, че няма такава. Сега като се замисля сигурно е прозвучало тъпо, просто такова беше моментното ми състояние, но виждам, че май сте взели насериозно нещата  Grinning

Вашите малчовци послъгват ли? Алис прави едни номера и не ми е ясно дали е нарочно, винаги като направи беля и питаме кой я е направил тя сочи някой друг и хуква да бяга. А пък оня ден бяхме на гости при свекърите и тя направи нещо в памперса и дядо й като я пита кой се е наакал и тя сочи котката и вика Даки / то се казва Джаки/, изпопадахме от смях. А е и много смешна, защото след като го обвини избяга в кухнята, и като тръгнах към нея да й сменя пампата и тя почна да върти бясно глава и да казва " не, не, не Ала, Даки" и го сочи пак него  Grinning

# 253
Мила дано не е нищо сериозно Praynigстискам палци мили4ка Praynigпиши моля те,когато можеш как е Боби Hug

Joy ама,4е смешно изказване,4е и се скрила да не я видим коя е hahaha
4естито на вси4ки рождени4ки,които съм пропуснала да поздравя,мноооого щастие ви желая
Ох аз след малко пак щ? мъкна Дани до болницата,4е последния път като ходихме преди една седмица и доктора каза,4е ако не се оправи до 1 седмица пак да ходим.4е и педиатърката ми е в отпуск по май4инство и неможе да ни приеме,та го мъкна до педиатрията,подобрение няма никакво,даже тая нощ кашляше пове4е от обикновено.Вси4ки доктори досега ми казват,4е дробовете са 4исти и,4е трябва да мине,ама ве4е 20 дена не минава и никой не може да рзбере защо newsm78  Ох като ви слушам как пускате пе4ки тук през деня температурите са около 30 градуса някъде,нали си нямахме лято тази година,та явно затова сега е по топло.

# 254
Ази,Калаза,Габи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes
Честито Heart EyesЖелая ви безкрайно щастие,любов и здраве Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

милички безкрайно ви благодаря за молитвите за Боби Heart Eyes
страх ме е още да го казвам,но Слава Богу Praynig вървим на добре
от вчера в полунощ не е повръщал и май наистина не е проблем след удара а вирус
просто така се получи след падането ,че си мислех най лошото
вчера ми се съкрати живота на половина
Б почна да повръща неочаквано ,придружено с ужасни писъци и рев,повърна 5-6 пъти преди да дойде педито,после още 2 и до края на деня се събраха мисля над 10 повръщания,всичко изхвърляше
по едно време така се отпусна в ръцете ми,че си помислих ,че ще го загубя
педито го прегледа и каза,че според нея не в следствие от падането ,но ни препоръчва да идем и до Пирогов за да чуем и още едно независимо мнение и милата жена дойде с нас
Бобата само, като влезе в болницата и почва да плаче и повтаря Мамо,мамо и се гушка в мен а и аз рева
имаше тъжни гледки-ранени,катастрофирали Sadно като съм в ужас за детето нищо не ми правеше впечатление
в интерес на истината лекарите там бяха мили а аз очаквах,че ще има лошо отношение
неврохирурга даже каза,че не вижда смисъл от скенер
дано е прав
Боже ако не се бяха така навързали обстоятелствата сигурно нямаше и аз да очаквам мозъчна травма

сега не го лекувам с нищо-само го кърмя(педито каза 2 дена само на кърма и че това ,че още го кърмя е идеално в случая)Б не иска вода иначе опитвам и да му давам по една чаена лъжичка на 5 минути
дадох му днес и две лъжички оризова каша
имаше две разстроени изхождания и температура 38 градуса-давам осцилококцинум
това е в общи линии
още съм в стрес и с жестоко главоболие
а Б е много притеснен от гипса и явно и ръката го боли, защото от време на време скимти и я показва Sad

на никой не пожелавам такива преживявания

милички още веднъж много,много ви благодаря за всичко Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт