МАРТ - 2006г.

• 16 963
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Габи честит рожден ден   bouquet
Мила радвам се, че вече Бобката е по-добре  Heart Eyes представям си какъв стрес си изживяла, ужас Cry

# 256
Миличка, какво си изживяла само....добре че Бобчо е по-добре, дано се възстанови бързо!  Praynig
опитай да поспиш и ти, за да имаш сили, сигурна съм, че утре вече и двамата ще се чувствате по-добре!
целувки!

# 257
милички прибързах да се похваля-Бобата сега пак повърна,вече незнам какво да правя

# 258
Честит Рожден Ден на Габи! Да си жива и здрава, и много щастлива!
Мила, ако има нещо звънни, ще оставя телефон на лични. Прегръдки, но не се шашкай, всичко ще мине, ако е вирус е нормално да повръща, пък и ако го боли ръчичката.
Лек ден на всички

# 259
Мила, много ти съчувствам за счупената ръчичка на Боби. Още повече, че те комбинация и с вирус.

Искам само да те упокоя, че от вируса е нормално да повръща повече. Старай се да поема течности, ако не спре да повръща, говори  личната да му бие един Деган, Кало това го спаси след 3-дневно повръщане с разтройство. не че му се размина, но поне спря да повръща.

За ръчичката.... ще свикне  гипса. Когато бяхме на системи, абоката беше вързан за една дъсчица, и беше като гипсиран до над китката, както сте сега, поне не тежи колкото гипса. На третия ден Кало започна да се обслужва с единствения си свободен пръст - палеца. в смисъл, береше цветя, играеше си, хващаше.... не знаеш колко са адаптивни. Само не му привличай излишно вниманието към болното.

Какво имам пред вид.... Преди почти 3 месеца Кало беше с баща си и си ожулил яко ръката и пръстите, сериозна коричка имаше. Свекър ми всеки ден го питаше дали го боли, как е, дай дядо да цунка и тн.... Когато отидох да го взема след седмица, първото нещо беше да ми покае раничката и да се оплаче, колко го боли. И до сега е така, въпреки че коричката падна преди 2 м. !?
И това е дете, което ПОСТОЯННО се удря, пада, бие се нарочно в стената защото смята, че е много забавно.... и почти никога не плаче. в смисъл, пада от масата, виока 90 см, става, потърква си главата и пак хуква без никаква друга реакция.
но раничката, за която му говориха толкова усърдно още я показва....

Има ли други деца, които така изобщо не реагират на болка и удари? вече започвам да се притеснявам, че има някакво заболяване. Тича срещу едно пиано / рамка на врата, стълб... удря се директно в ръба, отлита назад, разтърсва си главата като в анимационен филм и продължава да тича напред.

Открих 2 наказания обаче, които му правят впечатление. едното е да му бия масльонки по пръстите, когато пипа контакта, напр. или пожарогасителите по магазините, любими а му. когато направи беля го гоня от стаята, в която съм. той веднага си тръгва и започва да се извинява от другата тая. много се впечатлява, но се притеснявам, защото е отхвърляне до известна степен. (наказанието трае 2 мин, поле го гушвам и обянявам как така не е прави... но май няма много мисъл в главата му за тези неща).

шамарчета вече ам си бие през пръстите преди да включи котлона, знае че така се прави Joy не го впечатлява пердаха всъщност....

# 260
Кали ние сме така ,споко -Алекс се удря непрекъснато и единствената реакция е ,,ох-ох,, поразтърква и продължава понякога имам чуството ,че е гумен  Crazy
Габи ,чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици ,пожелавам ти много здраве ,щастие и късмет   bouquet Hug

# 261
  • Sofia
Честито на всички празнуващи в последните дни  Hug От здраве да не се отървете!!!

Мила, как сте? Писах ти ЛС, но не знам дали си го получила ...  newsm78. Бобчо още ли повръща?

# 262
Мила  Hug Hug Hug ще мине, след като има и разстройство и Т, значи е вирус, но наистина е по-добре да му бият инжекция и да се прекрати, за да не се задълбочи.

Брей, мойто дете от 2-3 дни стреля нови думи на поразия, къде си ги е записвало досега незнам, ама изведнъж 5-6 нови думи. Иначе тя много се жали като падне и ако я питаш къде я боли все главата сочи дори и да е тупнала по дупе, ама момчетата са друга работа.

Уф, утре съм на интервю  Rolling Eyes

# 263

И това е дете, което ПОСТОЯННО се удря, пада, бие се нарочно в стената защото смята, че е много забавно.... и почти никога не плаче. в смисъл, пада от масата, виока 90 см, става, потърква си главата и пак хуква без никаква друга реакция.
но раничката, за която му говориха толкова усърдно още я показва....

Има ли други деца, които така изобщо не реагират на болка и удари? вече започвам да се притеснявам, че има някакво заболяване. Тича срещу едно пиано / рамка на врата, стълб... удря се директно в ръба, отлита назад, разтърсва си главата като в анимационен филм и продължава да тича напред.

шамарчета вече ам си бие през пръстите преди да включи котлона, знае че така се прави Joy не го впечатлява пердаха всъщност....
Вси4ко дето си го описала тук все едно за моя син говориш LaughingКато направи беля и сам се бие по дупето,или пък му казвам,дай тука дупето и той ми се гъзи ухилен,така 4е при нас няма смисъл от наказания.Инат е до мозъка на костите си,вси4ко забраненоо задължително трябва да се пипне,даже наскоро пипна гореща иутия,но не се разплака,защото знаеше 4е ще му се карам.
Дейзи стискам палци за интервиуто Peace
Мила дано Боби бързо да оздравее Hug
Ние снощи нали пак ходихме до болницата и пак ми викат 4исти дробове,4исто гърло,ама хремата и кашлицата не минават,та сега ни предписаха едни капки за нос,които трябва да се използват в продължение на 3 седмици и после пак да отидем на консултация,а мен ме съмнява,4е Дани е наследил моя синузит newsm78

# 264
Аз се включвам само да поздравя рожденничките  Grinning

nbirthday baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ МАМИ!!!  smile3525 newsm51 smile3525 bdbaloni

# 265
Привет и от нас  Hug
Малко се поизгубихме, но нали доста пътуваме и време не остава  Embarassed

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА АЗИ, ГАБИ И КАЛАЗА, ЖЕЛАЯ ВИ ОТ ВСИЧКО ХУБАВО ПО МНООООГО  Heart Eyes

Мила, много гадно с този гипс  Cry дано Бобчо бързо се оправи от вируса  Praynig

# 266
Сега се хванах и изчетох цялата тема  smile3529  Mr. Green
Супер се зарадвах на новината за електронен регистър на ОДЗ-тата  newsm44

Сега и аз да се изкажа по някои въпроси  Mr. Green

Миличка, първо много ми е мъчно за Боби  Tired Дано се оправи бързо  Hug

Разгледах и снимките. Е, тези на Дейзи на можах да ги разгледам съвсем  Mr. Green
Ех, порастват си децата и стават все по-хубави, сладки и интересни  Grinning

Аз напоследък по отношение на нервите съм много пас  Laughing Сигурно защото ми е доста напрегнато в службата и докато се прибера, са ми свършили запасите и съм пълен непукис  Mr. Green Тези дни Маги ми скупи един много готин часовник. За мое учудване, даже не се ядосах. Напоследък съм в настроение да я мачкам  Laughing Подмятам я и й въртя във всички посоки, борим се и тя супер се кефи  Grinning
Маги вече използва доста думи. Но няма и помен от изречение. Но забелязвам, че вече доста повече повтаря и се опитва да научи нови думи. Преди това й беше супер безинтересно.

За възглавницата - в леглото Маги има три възглавници. Една тънка и малка от едни спален комплект и две много готини декоративни. И трите не се използват по предназначение. Тя така се върти, че просто е абсурд възглавницата да си остане на мястото. Ползва ги сутрин да ни буди, като ни замеря с тях  Laughing

Маги още не е в отделна стая. Догодина, като се пренесем, ще си има нейна. Тези дни й поръчах тапетите. Много са сладки. Избрах ги два цвята и стените ще са две по две. Две сини и две жълти. Тапетите са на едни желирани мечета  Grinning

Столчето за хранене не се използва вече при нас. Добре, че е сгъваемо е не заема много място. Сега се храним на едно дървено малко столче. И аз, като Цеци, мисля да купя комплект столчета с масичка.

Маги също няма много страх. Върви и се хвърля без особено да се замисля  Rolling Eyes Не знам как ще продължава  Rolling Eyes

Мен много ме притеснява настойчивия навик на Маги да си смуче палеца  Rolling Eyes Мазах я с това мазило, като лак. Мазах я с някакво английско мазило от една позната. И нищо. След няколко опита, пак си продължава със смукането  Tired Сега съм се спряла на най-стария вариант - люта чушка. От нея поне реве повече. Но не знам дали ще има ефект и от това  Rolling Eyes Направо вече не знам. Тези дни случах някаква лекарка, че въобще не трябвало да се чака детето само да се откаже от смукаето. След първата годинка, било много по-трудно да се преодолее този навик. Пък колкото и депресирано да ми стане детето според нови "психо" теории.

Мами, хайде на срещаааааа!!!!!
Може да се организираме за някой клуб. Да направим една тренировка за Коледното парти  Grinning

Хайде стига толткова от мен. Лека нощ  Grinning

# 267
Здравейте!

Мила, дано Боби скоро се оправи.

Честито на патерица на всички рожденици, които пропуснах.  Hug

Тази нощ Криси спа ужасно неспокойно. То не бе въртене, сумтене, мятане. Нещо сънуваше изглежда  Tired Накрая я взех при нас, уж за да се укроти, но не, продължи по същия начин. Сега пия второ кафе и едва гледам.  Tired

За възглавницата - Криси има 2 - едната е за в нейното си легло, а другата я слагаме между нашите възглавници, акто я вземаме да си доспива между нас и докато я приспивам вечер, защото докато си пие млякото, се гушкаме  Heart Eyes Вика "Наня" и сама си ляга на тях като й се спи.  Laughing Вече имаме и песничка за лека нощ, започва с "Нани-нани-наааани....." и нататък не мога да я повторя - продължава на някакъв непознат език  Laughing Обаче всяка вечер е една и съща Wink

Хайде, лек ден и спокойни събота и неделя от мен!  Hug

# 268
Привет ,
При нас нищо ново - след два дни в яслата , пак сме болни Rolling EyesЗапочна с хрема , Т и от снощи - кашлица.Изписаха и ЗИНАТ , купих го , но ще изчакам до утре.Цяла нощ не е спала от кашлицата и ние също CryТова състояние ми заприличва на хронично , та незнам

# 269
Привет и от нас. Hug
Честит рожден ден на патерици и от мен на рожденичките!  bouquet
Мила,как е Бобчо вече?Чак сега прочетох за случилото се...дано всичко е наред. Praynig
И дечицата в яслите да оздравяват....за съжаление идва зима и болести ни чакат... Sad
И на моето Яне му се събра малко повечко.Тръгнаха ни кучешките,лелееее....страшна работа...много плаче,буди се нощем,има лека хрема.На всичкото отгоре нали реших да я отучвам от сукане на палеца,та и това я тормози допълнително...моето поспаливо дете,започна да не иска да спи.През деня започна да иска да пие мляко преди заспиване,иначе реве...Ох,май избрах неподходящ момент,но тогава не я боляха зъбките...а сега не става отново да й позволя да суче палеца....ще се обърка и всичко постигнато до сега ще се провали.Дано по-бързо премине тоЗи период!
А до къде стигнахте с гърнето?Яна само сутрешните работи ги върши там,иначе ако я оцеля аз...казва "ако" след свършен факт. LaughingЕдно комшийско дете вече е без памперси,а аз не мога и да си помисля за такова нещо...Сега я тормозя за палеца,после ще й дам мало почивка и я почвам сериозно с гърнето....

Общи условия

Активация на акаунт