Ако не му дадеш се трьшка на земята Криси пък освен бирата харесва и червено вино

А иначе моята дъщеря не проявява никакъв интерес към моливи, пастели и пр. неща за рисуване. Най-много да драсне 1-2 линийки, колкото да види за какво става дума и край. Не са й интересни. Иначе по цял ден може да слуша музика и да танцува (подрусва се, върти се, маха с ръце, скача). Освен това вече няколко пъти е вадила всички чинии ПРЕд шкафа. Реди си ги много внимателно и съсредоточено... Иначе сме и по пеенето. Пее "мила моя мамо", "зайченцето бяло", "мама ми купи днес", като ги докарва само на мелодия, иначе тук таме по някоя дума на място вкарва - мама, байценце (зайче), бало (бяло)...
Креми, аз започнах да давам осцилококцинум - по едно на седмица профилактично. Благодаря за съвета, дано помогне да не се раболее!
сутринта й бях направила макарони с масло, сирене и мляко, хапна малко и пак завърши с корнфлейкс. Към 10 давам грозде. Взимам от това без семки и тя си го яде така, ако случайно взема обикновено, тя си ги плюе и семките и ципите, хич не си играя да й го беля.
/ във адаптирано мляко му ги слагам или бисквитки му дробя ,попара обича много ,сандвичи , кус-кус .

А така , с това колкото и да драска настрани - няма поражения
.