МАРТ - 2006г.

• 17 059
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Мила за алкохола -МАрти РЕВЕ за бира ooooh! Ако не му дадеш се трьшка на земята Rolling Eyes

Криси пък освен бирата харесва и червено вино  Embarassed Иначе в нашата къща твърдия алкохол не е на почит, само като имаме гости пием... Така че за него не мога да кажа нищо.   33uu

А иначе моята дъщеря не проявява никакъв интерес към моливи, пастели и пр. неща за рисуване. Най-много да драсне 1-2 линийки, колкото да види за какво става дума и край. Не са й интересни. Иначе по цял ден може да слуша музика и да танцува (подрусва се, върти се, маха с ръце, скача). Освен това вече няколко пъти е вадила всички чинии ПРЕд шкафа. Реди си ги много внимателно и съсредоточено... Иначе сме и по пеенето. Пее "мила моя мамо", "зайченцето бяло", "мама ми купи днес", като ги докарва само на мелодия, иначе тук таме по някоя дума на място вкарва - мама, байценце (зайче), бало (бяло)...

Креми, аз започнах да давам осцилококцинум - по едно на седмица профилактично. Благодаря за съвета, дано помогне да не се раболее!

# 31
Мила, много обичам някой да пита, а аз да давам акъл  Rolling Eyes за закуска ние сме на етапи, яде нещо до припадък поне един месец, после отказва и почва нещо друго, първо ядеше само сандвичи - печени на скаричката със сирене, после мина на грис с мляко /около 3 месеца /, напоследък набива корнфлейкс пак с мляко. Аз сутрин наблягам на млечните, но пък ти нали се притесняваш от алергии  Thinking сутринта й бях направила макарони с масло, сирене и мляко, хапна малко и пак завърши с корнфлейкс. Към 10 давам грозде. Взимам от това без семки и тя си го яде така, ако случайно взема обикновено, тя си ги плюе и семките и ципите, хич не си играя да й го беля.

На Алис бижута не съм купувала, но има много подаръци - обици, синджири, гривни, седят си в един шкаф, като им гледам сертификатите са от най-обикновени златарски магазини. Отиваш и подбираш нещо по-нежничко като за малко момиченце.

Ние в къщи освен бира и то само в най-големите жеги друг алкохол не пием. Иска да опитва разбира се, ама тя всичко иска, как рева снощи за студен чай да не ви разправям  Laughing

# 32
Здравейте,
Ние все още си продължаваме с хремата и вече направо ми доиде до гуша да капа капки и да бърша носове  Tired

Аз за закуска му давам или корнфлейкс /дейзи сигурна ли си ,че така се пише тази дума от теб я преписах  Joy/ във адаптирано мляко му ги слагам или бисквитки му дробя ,попара обича много ,сандвичи , кус-кус .
Моливи трябва да взема и аз да опитам дали ще му е интересно да се занимава въпреки ,че той Алекс е по по бурните игри а и сега е на вълна песни и танци и той като Криси . Пее за ,,2 калинки,, хита е ,,ла-ла-ла-лали нека ла-лали,, кото в превод е ,,трала-ла-ли нека да вали,, 

Мила ,обички можеш да намериш във почти всички златарски магазини аз лятото обикалях и се оказа ,че гривнички например не навсякъде има ,но на обички, висулки и кръстчета избора е добър.

За гроздето ,аз до скоро му го белех и вадех семките ,но преди няколко дни го забелязах ,че се самообслужва в кухнята и хапва без проблем със семки и люспи та спрях вече да си играя .
И последно за пиенето и аз да кажа, умира си за бира много обича. Даже вечер аз докато слагам вечерята той започна самоинициативно да взима бирата от хладилника и да я носи на Боби ама зора е не да ми помогне а да намаже по някоя глътка  Joy
чак го гледам снощи бибата си топи в чашата с бира  ooooh!
А най големия майтап беше вчера , спа в колата и се събуди точно като пркирахме пред блока та слиза той сънен и залита по стълбите пада става и един съсед зад нас  се опитва да се качи по стълбите и пита
 - Какво ти е давала майка ти да пиеш та залиташ така?
при което той се обръща и сериозно му отговаря
- Биа   /бира/ Joy
та съседа се скъса от смях а мен чак срам ме хвана ,че толкова убедително го изръси Алекс  Mr. Green

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 11:40 от miki3

# 33

А най големия майтап беше вчера , спа в колата и се събуди точно като пркирахме пред блока та слиза той сънен и залита по стълбите пада става и един съсед зад нас  се опитва да се качи по стълбите и пита
- Биа   /бира/ Joy
та съседа се скъса от смях а мен чак срам ме хвана ,че толкова убедително го изръси Алекс  Mr. Green

Joy hahaha Joy

Момичета кажете какьв корнфлейкс давате?Аз още не сьм давала,ама все си мисля,че не може да го дьвче. С какво го заливате и чакате ли го да се накисне?

# 34
......та слиза той сънен и залита по стълбите пада става и един съсед зад нас  се опитва да се качи по стълбите и пита
- Биа   /бира/ Joy
Joy Joy Joy Joy
Както винаги ме разсмя до сълзи.
Ели проявява любопитсрво към съдържанието в нашите чаши(каквото и да е то) , но ние с отвратена физиономия и показваме , че е гадно и само и правим наздраве , но тя си пие сокчето например. По този пвод един мъж веднъж ни изгледа потресен , след като си казахме "наздраве" с Ели , хем тя си беше с нейната чашка.А как ли щеше да реагира ако ми беше надигнала бирата незнам.АЗ съм против - да и давам дори да опитва и много се ядосах на една моя позната , която на кръщенето топеше пръстчето на Ели в чашата си.Между другото това го видях чак като гледахме филма , та не можах да и изръмжа насреща Crossing Arms

Пак ще стане дълго , но ще ви се похваля: Днес за пръв път от година и половина спах до 11ч. Само я оставих на ясла и си легнах.Без никакво чувство за вина , защото тя си ляга в 8 и към 2-3часа започва да ни разиграва .Накрая я вземам при нас и някак си си доспиваме до 7.30. Още ми е едно мътно. но трябва да си чистя прозорците , след което мисля да си напълня ваната Flutter

А за рисуването - Ели много се забавлява с онази магнитна дъска (подаръка от общия РД).И скоро не смятам да и дам друго за рисуване , защото един ден докато се усетя и удари две черти с химикала по стената SickА така , с това колкото и да драска настрани - няма поражения

# 35
kremena  ,нашия корнфлейкс е някакъв със Шрек на опаковката, мъжа ми го купи  от МЕТРО бях му казала да гледа за някакъв без какао и без мед та този е такъв и формата му е като люспички, аз му го накисвам докато омекне в АМ Нестле Джуниор и много му харесва.

Цеци ама вашта детска градина не стачкува ли? Заштото нашите са от най ,,коравите,, даже по канал1 ги даваха та докато не свърши стачката децата са си в нас -вече 5-ти ден заедно със събота и неделя ,а и Боби започна работа по цял ден и съм сама на всичкотот отгоре та съм готова за лудницата  Crazy

# 36
Здравейте!

На Иван отдавна съм му купила цветни моливи, но той ги използваше главно като пръчки които могат да се слагат в кутия, вадят, хвърлят и много рядко, случайно за рисуване...но...от седмица насам откри че с тях може чудесно да се рисува по хладилника, шкафовете и стените (тук си се караме) и много се кефи. Виж, книжки за оцветяване още не съм купила, но трябва да го направя, та да видим дали ще му хареса. Сега е на вълна подреждане на пъзел (обикновено неуспешно, но карай да върви!), купих му един дървен с дръжчици на всяко парче, той много се забавлява.

Да ви се оплача, вчера тъкмо написах че малчо е добре, и след час вдигна температура 38.1, и едно-две по течни акита имаше, но за сега се справихме със положението, да не казвам голяма дума де...

За закуските, ние още сме на млечни и безмлечни бебешки каши, като ги редувам с попара, мляко с грис, макарони със сирене...нещо не е фен на сандвичите. Корнфлейкса го използва за игра, не ще да го яде и това е, с гроздето същата работа, но понякога се обърква и слага по едно зърно в устата Grinning.

Към чаши пълни с нещо проявява небивал интерес, като за всеки случай духа, без значение дали е горещо или ледено студено.

Цеци, и аз съм против опитването на всякакви алкохоли, без значение какви в такава ранна детска възраст (ама че съм досадна Mr. Green), в това отношение много хубаво че сме далече от дядовците, че те си умират от кеф да правят такива магарии, в Бг едвам го опазих...

хайде цунки Heart Eyes

# 37
Цеци ама вашта детска градина не стачкува ли?

Градината стачкува , но яслите - не

# 38
Честит рожден ден на Жана и на Деси (на патерици)! Да сте живи и здрави, и много щастливи!
Честити християнчета на Тася и c-mira! Да са ви живи и здрави!

Болните да оздравяват по-бързо.

Ние предната седмица бяхме в София по изследвания. За съжаление нямаше подобрение, въпреки че една година пие лекарства и все пак се налага операция  Sad Confused Мисля тези дни да отидем за още едно мнение, но вече ми писна от доктори  Twisted Evil и все различни мнения... Този път няма да се размине май и това отлагане не е решение, защото почваме да рискуваме да се увредят бъбреците.  Не сме решили кога точно, но близките 2-3 месеца ще трябва да минем и през това изпитание Sad.

# 39
Здравейте,на всички мами и дечковци!
Аз от доста време не съм писала,но се старая да ви чета!
Да ви се оплача първо-Мариян ходи на ясли от 10.09 и на 20.09 вече беше болничък.Оказасе,че е бронхит.Който на 5ят ден започнахме да лекуваме с антибиотик.Нашата докторка ме посаветва да го оставя в къщи поне 2 месеца.Sad Моля ви дайте ми съвет какви ваксини или какви мерки могат да се вземат за виросите,който варлуват по детските градини,защото нямам възможност да го оставя толкова дълго време в къщи!

# 40
Ееее Герда, много кофти  Sad незнам какво да ти кажа, дано бързо мине и замине и да го забравите  Sad

За корнфлейкса - нашия е същия като на Мики, май Келогс беше, ама си купуваме и Нестле с едни шоколадови топчета, уж за нас с баща й, ама хапва и от него  Rolling Eyes Не се кахъря вече давам й да опитва от всичко, не може да расте в саксия вече, голяма е и разбира като се опитва да я излъжеш, а откакто я отбих така се е разяла, че чак ме плаши, само ходи подире ми и повтаря ам-ам-ам  LaughingТа корнфлейкса го заливам с най-обикновено мляко, стоплям го малко в микровълновата и после се унищожава за секунди, почти няма време да омекне даже.

Друго си мислех да ви кажа, много внимавам какви храни купувам в къщи, чета етикети като ненормална, точно защото не искам да лишавам и да лъжа Алис, а и давам от всичко наше. Та избягвам храни с маргарин, с много Е-та /изкарала съм си таблица на вредните Е-та и я нося с мен като пазарувам/, с натриев глутамат, аспартам, набухватели, оцветители и пр. Останах адски изненадана например от оранжевата Фанта, в нея има едно Е, което е забранено в половината свят, но в Бг е разрешено.

# 41
Дейзи, прати ни тази таблица, да си я разпечатаме... Много интересно за Е-то във фантата, за кое точно става дума newsm78

# 42
Привет от мен Hug
Отдавна не съм писала , но нещо хич не ми остава време. Стела все още успява да спи на вън и аз използвам хубаваото време за по-дълги разходки.
Герда, много жалко , но всяко зло за добро , стискам палци да се оправи Ники Praynig
Всички болнички бързо да оздравяват също !
Мила , Стела също още суче и незнам кога ще се отказваме , още сърце не ми дава. След жегите почна да хапва добре ( пу-пу ) , но все си иска десерта. На закуска не е особено ящна хапва макарони със сирене , филийка с масло , мляко с бисквита и плод, много рядко малко овесени ядки от моити.
На Стела й е интересно какво пием ( то от време на време биричка , че сме едни пиячи ) , но като ни види си иска водата и се задоволява за сега с това.
Аз засега успявам да я ограничавам от шоколад и разни други сладки неща , пък и тя нещо повече си пада по соленичкото.
Моливи не съм се сетила да й купя , само понякога драска с химикал , но ще взема и аз да пробвам да й купя.
Иначе съм доволна ,че успява да се занимава самичка , е не много дълго.Направо ти се чудя , Мила , ти как се справяш да се занимаваш постоянно с Боби.
Това е май от мен.

# 43
# 44
Герда Heart Eyes,много тъжно ми стана
представям си ,какво ти е на душичката-ЕДНА ГОЛЯМА ПРЕГРЪДКА Hug
направо не знам какво още да кажа
с вас съм в мислите си Praynig

Общи условия

Активация на акаунт