МАРТ - 2006г.

• 16 966
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Герда, много гадно, дано се оправи вече Ники  Hug потърсетет и друго мнение, ако ще си по-спокойна.
Благо и той реве за бира  Grinning топи пръст и се хили. той по принцип като ни види, да ядем нещо и да пиеме и иска и той.
Моливи и фулмастери взимаме от батковците ни , но рисува върху хартия 10 секунди и от там почва да обикаля и да рисува мрамора навън, та затова вътре не му давам Grinning
За зъбите аз искам да питам, в продължение на 1 месец му избиха 3 кътника, единия до половината, другия само едното ъгълче, а третия вчера го видях че  пробил, я кажете не излизат ли много бавно  Rolling Eyes

Лек ден

# 46
Дейзи, давай инфото за Е-тата, че ми стана интересно.

Танита, мисля че нямаш повод за притеснение. Аз вече разбирам кога на Криси й никне зъб по плача и неспокойния сън  Tired Тя ми дава да й бъркам в устата, само с четката за зъби, иначе ме хапе и аз не смея, защото веднъж така ме захапа, че имах малко синьо под нокътя посля  Shocked

Герда, много неприятно това с Ники! Дано бързо да минете през това изпитание и да го забравите  Praynig Стискам ви палци!

Криси от снощи има леко разтройство. По-скоро гъстотата е .... като каша, не че ака често. Сега пие топло чайче от мента, дано да й помогне на стомахчето. Иначе още не искам да давам ентерол или друго лекарство, за да мога да й дам възможност ако случайно е яла нещо кофти вчера, да си прочисти организма... Не знам дали съм права да правя така....  newsm78
След малко като излизаме (аз си взех 1 ден отпуск и съм вкъщи), ще купя и хидрасек за всеки случай, че съм се наплашила от болестта на Коло  Rolling Eyes

Лек ден от нас!  Hug

# 47
Ох, момичета, разтройството се влошава...обадих се на педито и тя ще дойде следобед, че да видим, горкото детенце цяла нощ спа толкова неспокойно, а от 4 суртинта, тръгнахме да сменяме памперси, та сега заспа. Не е спал преди обед не си спомням вече от кога!
Стискайте палци да се оправя, че сърцето ми се е свило...

# 48
  • София
Герда, мила, стискам палци всичко да мине бързо и Ники да се оравя  Hug
Nyc, много е неприятно това разсторйство, дано бързо се оправя Иван:pray:

Ема също отдавна има моливи и много обича да рисуваме, драска, драска и резултатът е че всички моливи са изпочупени в момента  Simple Smile аз също й давам моливите само когато е на столчето за хранене, а всички химикалки в къщата са покрити, защото  рискувам цялата къща да бъде изрисувана  Crazy.
Ема е все още с разстройство, вече 1 седмица. Въпреки че е само 1 на ден е доста рядко и е на строга диета  Sad На всичкото отгоре и гледачката и мъжът ми се разболяха от същия вирус. Да не говорим че на гледачката ми мъжът вчера получил инсулт и сега направо си нямам идея какво ще правя  ooooh!. Поне на ясла да беше тръгнала Ема, че да е посвикнала, ама с тези болести Sad

Пускам обещаните снимки от кръщенето ако ви се гледа http://ema2006.multiply.com/photos/album/20

# 49
  • In the jungle out there..
Момичета, видяхте ли това smile3518

Цитат
Дайте своя глас за тези деца!

Всеки, който се чувства съпричастен, нека подпише петицията! Всеки, който го боли, нека ни подкрепи!

ПРЕДИ ГОДИНА ЖУРНАЛИСТКА ОТ ББС СНИМА ФИЛМ В ДОМА ЗА ДЕЦА В С.МОГИЛИНО, В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 9 МЕСЕЦА.
НАСКОРО ФИЛМА БЕШЕ ИЗЛЪЧЕН ПО ББС - ПОТРЕСАВАЩ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ, КЪДЕТО 75 ДЕЦА СЪЩЕСТВУВАТ В НЕЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ! НИКОГА НА НАПУСКАТ ПРЕДЕЛИТЕ НА СГРАДАТА, ПРЕКАРВАТ ДНИТЕ СИ В КЛАТЕНЕ НА СТОЛА ИЛИ БИЕНЕ НА ГЛАВА В СТЕНАТА...ДОКАТО НЕ СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ МЪКИТЕ СИ-....САМО ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИТЕ СА ПОЧИНАЛИ 3 ДЕЦА....И ТОВА Е В БЪЛГАРИЯ В 21 ВЕК.

ЕТО - ВИЖТЕ ФИЛМА - АКО ИМАТЕ СИЛИ!
http://video.google.com/videoplay?docid=-9176914173325307126

ОТ НАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" И ОТ ИМЕТО НА МНОГО ПОТРЕСЕНИ И ЗАГРИЖЕНИ ГРАЖДАНИ СЪСТАВИХМЕ ПЕТИЦИЯ - МОЛЯ ПОДПИШЕТЕ Я!
http://www.bgpetition.com/izostaveni_deca/index.html

ВСЯКА ОТ НАС, КОЯТО ГЛЕДА ФИЛМА НЕ МОЖЕ ДА ЗАСПИ БЕЗ ДА СЪНУВА ТЕЗИ СКЕЛЕТИ, НАПОДОБЯВАЩИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА И НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПРИМИРИМ ДОКАТО ТОВА НЕ СЕ ПРОМЕНИ, ДОКАТО НЕ БЪДЕ НАКАЗАН ВИНОВНИКА ЗА ТОЗИ ГЕНОЦИД.
А ТОВА Е САМО ЕДИН ОТ ДОМОВЕТЕ С ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ У НАС....ИМА ОЩЕ МНОГО...СЪЩО ТАКА СКРИТИ ОТ ОЧИТЕ НА ХОРАТА, НО НАТЪПКАНИ С ОБЕЗОБРАЗЕНИ ОТ ЛИПСАТА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА ДЕЧИЦА, КОИТО ЧАКАТ С НАДЕЖДА ДА УМРАТ, ЗА ДА СВЪРШАТ МЪКИТЕ ИМ.

ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО Е СПОСОБЕН ДА МИСЛИ НЕ САМО ЗА СОБСТЕНОТО СИ АЗ, ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО ОСЪЗНАВА, ЧЕ ТОВА Е ПРОБЛЕМ НА ЦЯЛАТА НИ СТРАНА, НА ВСЕКИ ОТ НАС ЛИЧНО, ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА СТОИМ БЕЗУЧАСТНО, КОГАТО ОБРИЧАТ НА СМЪРТ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА - МОЛЯ ВИ - ВИЖТЕ ФИЛМА И ЕЛАТЕ С НАС, НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ДО НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ ВИ НАПИША ТУК ТОЧНА ДАТА, ЧАС И МЯСТО КЪДЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРОТЕСТА, С ВРЪЧВАНЕ НА ПЕТИЦИЯТА!

САМО АКО СМЕ МНОГО, АКО СМЕ ЕДИННИ - МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ СЪДБИТЕ НА ТЕЗИ НЕВИННИ ДЕЦА!!!

Благодаря ви предварително!

Линк към темата ни!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223109.0

Моля ви, гледайте филма!!!

# 50
Калаза да ти кажа честно нямам сили да гледам филма, като прочетох анонса ми стига  Sad

За който се интересува за Е-тата, ето таблицата : http://www.analytica-bg.com/pages/e_numbers/, Фантата не помня вече кое Е беше, но 100% беше вредно, някой ако има вкъщи може да погледне.

Аз съм як сдух, утре заминаваме и вече ми е мъчно за Али  Sad как е възможно да съм такъв идиот, направих всичко възможно да организирам екскурзия без нея, а сега ми е мъчно  Sad снощи се събудих по нощите й я пренесох в кревата при нас и цяла нощ съм я гушкала и мачкала, а тя милата тези дни е толкова любвеобилна, че направо ми къса сърцето. Иде ми да й стегна и на нея багажа. Пълна кукувица съм  Confused
Като гледам Емка как е плакала, отлагам кръщенето с 2-3 години  Confused

# 51
ПОдписах петицията,но нещо много бавно ми зарежда филмчето.

# 52
Пуснах филмчето и след първите кадри го спрях Sad Не мога да го гледам, съжалявам. Подписах петицията!

# 53
Калазичка  Sadи аз нямам сили да изгледам филма(и на мен само след анонса ми заседна една бучка в гърлото и ревнах),но подписах петицията
ако има набиране на средства със sms моля те пиши ни

Дейзи скъпа  Heart Eyesне се натъжавай ,имаш нужда от почивка Heart Eyesще те зареди с нови сили  Hug

Танче Heart Eyes наистина много бавно избиват кътниците Heart Eyes

Краси Heart Eyesмного сте красиви и двечките Hug

за всички болнички стискам палци Praynigмного гадни тия вируси

тия от Ози много артистично го раздават-оставят храната долу при портиера,не си търсят парите newsm78
питах ги ,като я оставят при портиера не им ли трябват 4 лв -те отговориха,че нямало проблем newsm78

# 54
  • София
Здравейте,милички! Hug

ГерДа,мила,съчувствам ти много,представям си какво ти е Sad.Стискам палци в най-скоро време лекарите да вземат най-правилното решение какво да правят и Никитка да оздравее Hug  Heart Eyes  HugИмаш моралната ни подкрепа! Hug

Дейзи,ти пък,я се стегни! HugМалката ще се справи прекрасно и без теб,отпусни си душицата и се наслаждавай на почивката,кой знае кога ще ти се отдаде пак такава възможност. Wink

Ох,и аз погледах малко от филма Cry,просто е ужасна съдбата на тези нещастни дечица.Няма друга такава кретенска държава като нашата...

Емка е страхотна красавица! Heart Eyes Ама здраво си е поплакала май Simple Smile

Всички болнички да оздравяват бързо! Hug

Дани от понеделник е на ясла,чувствам се като една гадна предателка...,а той ,милия ,изобщо не подозира какво му кроя...Само се надявам да му харесва там и бързо да свикне Praynig

# 55
Герда, с теб сме, дано скоро Никита се оправи, ще се справиш! Hug

Дейзи, я помисли за почивката си, нали тепърва ще има моменти, в които ще сте разделени с Али, а и нали ще е за кратко само...  Hug

след прочетеното, нямам сили да гледам филма, а и в сегашното ми състояние ....

ние сме добре, Пресияна също много обича да рисуваме с моливи и пастели, да танцува и пее  Laughing слуша ме, но вече не иска да си спи в леглото, трябва да лягам с нея в нашето легло и общо взето цяла нощ си спи разпростряна по средата, а ние в двата края. Не знам като ми порасне корема как ще стане. Вашите деца искат ли да спят при вас?

бях на преглед, всичко е наред засега, бебето подскачаше  Laughing вече ми личи, продължава да ми се гади, но слава Богу не повръщам

пожелавам на всички болнички да оздравяват бързо! 

# 56
Привет маминки! Heart Eyes

Герда,ще стискаме палци всичко да мине добре и сладката Никита напълно да се оправи! Praynig Hug
Дейзи,давай по спокойно  Wink предполагам,че ти е търсене,но пък ще поразтоварите без детенце! Hug
Мила,и Юджи, като види баща си с някакво питие умира от кеф да опита,лошото е че не се задоволява с малко ами се тръшка за още.. Joy
Дани/Bezmerna/,радвам се,че с бебче всичко е ОК  Hug По повод спането и Юджийн спи м/у нас  ooooh! Лошото е, че като го местим през ноща в неговото легло се усеща и започва един реееев...Силно се надявам скоро да се отучи..! Naughty
kalaza,много търсене ми стана от написаното за дечицата  Cry Подписах петицията,надявам се все с нещо да помогнем. Rolling Eyes
На болничките бързо оздравяване! Hug

# 57
България - мечтата ни за по-доброто бъдеще за децата ни?.
Толкова боли, но от действителността няма как да избягаме. Не сме избягали - подписах петицията!
Благодаря Дейзи, за хубавия линк, почивай си безгрижно, Али ще се адаптира бързо, а ти не му мисли, имате много време, което ще споделите заедно Heart Eyes И ти имаш право на глътка въздух!
Бързо оздравяване на болничките   bouquet

# 58
  • In the jungle out there..
Момичета, благодаря ви, че ми обърнахте внимание Hug За съжаление само с подписи няма да стане работата...И 10 000 човека да подпишат, като отидат на протеста 30, ще станат само обект на подигравки Confused Затова:

Цитат
ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО Е СПОСОБЕН ДА МИСЛИ НЕ САМО ЗА СОБСТЕНОТО СИ АЗ, ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО ОСЪЗНАВА, ЧЕ ТОВА Е ПРОБЛЕМ НА ЦЯЛАТА НИ СТРАНА, НА ВСЕКИ ОТ НАС ЛИЧНО, ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА СТОИМ БЕЗУЧАСТНО, КОГАТО ОБРИЧАТ НА СМЪРТ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА - МОЛЯ ВИ - ВИЖТЕ ФИЛМА И ЕЛАТЕ С НАС, НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ДО НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ ВИ НАПИША ТУК ТОЧНА ДАТА, ЧАС И МЯСТО КЪДЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРОТЕСТА, С ВРЪЧВАНЕ НА ПЕТИЦИЯТА!

САМО АКО СМЕ МНОГО, АКО СМЕ ЕДИННИ - МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ СЪДБИТЕ НА ТЕЗИ НЕВИННИ ДЕЦА!!!

Спирам да пиша по въпроса, който има желание, ще намери информация по въпроса...

Благодаря ви, че ме прочетохте!

# 59
Благодаря на всички за подкрепата  Hug

kalaza гледах филма  Sad не мога да изразя как се чувствам, това не е престъпление, а просто нямам думи... и към животни не се отнасят така. И това е в цялата страна, навсякъде... и в болниците - където никой няма гаранция, че няма да попадне дори и по най-невинен повод.

Общи условия

Активация на акаунт