МАРТ - 2006г.

• 16 971
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Ох много болни има Sad и Дани е болен с кашлица и хрема,ще го пращам на новата ясла болен ooooh!Стискам палци вси4ки бързи4ко да оздравяват Praynig
4естито на християн4етата много са сладки и Дани и Ема,Тася малкия ти е одрал кожата Wink
Дейзи приятно изкарване и да направиш много снимки Hug
Много се смях на малките алкохолици Joy,вкъщи мнооого рядко се пие алкохол,така 4е Дани не се е усетил още Mr. Green
За закуската аз редувам корнфлейкс,йогурт с бисквити,мле4на каша,попара,сандви4и и май това е.
Герда силно те прегръщам Hug и теб и малката Никита HugДано скоро да се похвалиш,4е ве4е е здрави4ка Praynig
Безмерна ти в коя седмица си?Кога ти е терминът?Да не е пак март месец Wink
За зъбите така ми се иска ве4е да избият последните кътници,Дани само мрънкя и си бърка непрекъснато в устата,а пусто не избиват #Cussing out
Айде приятен уикенд на вси4ки Hug

# 61
Добър вечер!
Честито на християнчетата и рожденниците, които съм пропуснала  bouquet
Гери Hug пожелавам ви успех и ви обичам много!
Болните , да оздравяват Peace
Сега да се оплача: Катя плаче всяка нощ към 4.30 до към 6 Whistling Да ви кажа направо съм като смляна от това будуване и после работа и после вечеря и тн. Не мога да разбера дали е от зъбите, понеже в момента излизат и четирите кучешки едновременно и тя непрекъснато рови из устата си или и има нещо друго. Снощи случката се разигра в 12.30. Дадох и Панадол и заспа , но с мен на едно легло. Представете си как пищи щом ей сега съседката идва да ме пита дали не еурочасано детето и да го водим да му баят Crazy
Засега обаче ми прави впечатление , че с една доза панадол действа добре, а тази вечер ще и дам и камомила, ама  не знам колко топчета , така че помагайте newsm78

# 62
Здравейте!
Нямам сили да гледам филма, но и аз се подписах. Вече честно да си кажа не вярвам, че може да помогнем с нещо, и с петиция, и без, и с протест, и без. Ако хората, от които зависи съдбата на тези деца (съвсем не казвам, че не зависи от цялото ни общество, но...) не се замислят за това, ще стане както с всичко останало: всяко чудо за три дни.
Герда, силно се моля да имате сили и да преминете бързо и успешно пред това изпитание. Praynig.
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване.
Дейзи, желая ви приятно изкарване и въобще не се чувствай виновна, нали и ние сме хора, пък и тук ще я гледат добре, т.ч. горе главата.
Иначе ние сме добре. Днес биха на Алекс последния пентаксим и заспа рано-рано. Дано е спокойна тази нощ, че и аз съм толкова изморена.
Лека вечер

# 63
  • София
elly_G 5 гранулки Hug

Някой знаеше и някаква ударна доза newsm78

# 64
c-mira,сега успях да разгледам снимките на Ема,голяма е чаровница! Hug Но наистина колко е плакала милата,явно емоцията и е дошла в повече. Grinning
Ние Юджи го кръстихме миналата год.Октомври месец,държа се много прилично. Grinning Явно,защото беше още много малък и не се усети какво става  Laughing
zoui, и Дани ли е болничък  Rolling Eyes Дано бързо се оправи! Hug
elly, сигурно от зъбките плаче Катето  newsm78 И Юджи много плаче,като му избиват  Confused Сега от известно време се е успокоил  Simple Smile и като гледам, май всичките зъбки на този етап му изkараха! Grinning

# 65
Gerda, искрено се надявам нещата да се разрешат за вас. ако пък се налага операция, може би да не я отлагате вече. да минава и да не помни.

Ели, от един месец на Калоян започнаха да му избиват кътниците (до сега си имаше само 8 зъба, сега след едномесечни драми станаха + 2 връхчета). От тогава е всяка вечер при нас. изобщо не заспива на леглото си, аз го премествам като заспи. към 1-2 се събужда и реве докато не го преместя. реве насън. освен това почти през вечер е на нурофен и обезболяващ гел. приемам ситуацията за нормална и за сега явно ще сме така, не е добър момент за възпитание Confused

иначе и тримата сме болни, с подобни симптоми като описаните. разтройство, колики, кашлици, сополи, болки ... гадна работа

# 66
  • София
Уф много болни Confused Оздрвявайте бе........... и излизайте навън, че това са последните топли дни Hug

Калина може да съм пропуснала..............как са ти гърдите? Ходи ли на лекар? Hug Все си мислех, че ще се похвалиш с някой "щъркел" Wink

# 67
Кети, не съм ходила на лекар. все още.
Днес личния ми свънна по телефона да ми каже, че довечера ще ми донесе направлението у дома, и да нямам никакви извинения вече. срам срам ... като ме заболи, поизчеждам малко с топла водица и така... ама сега вече ще ми дърпа и той ушите ако не ида. та трябва.

щъркела ще го видим другата седмица .... или няма да го видим Simple Smile

# 68
  • София
 Wink ами успех тогава

# 69
Здравейте, мамчета  Grinning

Аз тази седмица нямах време за форумчето  Tired Имах сумати работа в службата и най-накрая наистина се започна с ремонтите. Освен това така се пребих вчера, че сега едвам си стъпвам на единия крак  Confused
Но стига съм се оплаквала. Сега ще наваксвам още с предната тема  Grinning
И последно да се похваля, че си подписах безсрочния договор с службата  Grinning Вече ми е по-спокойно  Grinning

# 70
  • София
Ей-и-и-и,никой не пише ooooh!То не ,че аз имам какво да кажа,ама да повдигна малко темичката Wink
Много болнички,бе...,а зимата тепърва предстои.Оздравявайте по-бързичко Hug

Веси,айде честит ти договор Simple Smile!

Моя маймун заспа преди малко,вече цяла седмица ми заспива към 11.30-12 часа,голям е таласъм.Сигурно като тръгне от понеделник на ясла ще си смени режима,като започна да го вдигам в 7 часа сутринта,иначе сега спи до 9-9.30.Ей,много ми е притеснено за тая ясла,само за това мисля...

Айде,лекичка и мекичка на всички! Hug

# 71
от днешната разходка:

# 72
Как сте болничките ?Да оздравявате бързо .

Тася ,знам какво ти е ,стискам палци .Няма да се разстройваш пред детето ,те усещат ,стискай зъби .Интересното е ,че децата сред други деца и непознати са различни .Бързо се успокояват и се заиграват .Първия ден няма да плаче много ,че не знаят къде са ,следващите са плачливи още като видят сградата .До седмица ще се успокои ,а може и по-рано  .Ето Виктор събота ,неделя не спи следобед,а в градината всеки ден спи по час ,което ме учудва  Shockedседи спокоен на масата с децата ,а у нас откача вързан на 5 минута .Успех за вас ,дано бързо да свикне Дани .

# 73
  • In the jungle out there..
Кали, страхотен кадър! smile3501

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 07:32 от kalaza

# 74
  • София
Ради Hug,мерси за успокоителните думи!

Кали,убийствена снимка,ама направо ми се изправя косата като я гледам smile3556,мъжа ми ако подхвърли толкова високо Дани,сигурно ще получа инфаркт Crazy

Общи условия

Активация на акаунт