МАРТ - 2006г.

• 17 001
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Безмерна ти в коя седмица си?Кога ти е терминът?Да не е пак март месец Wink

zoui, то ти се шегуваш, ама бебето пак ще е мартениче, макар че терминът ми е 7-8 април, защото ще раждам секцио и едва ли някой ще ме чака до началото на април. Даже съм се регистрирала при очакващите април, просто ей така, да си спазвам традицията, но може и да се преместя при мартенките Simple Smile

Кали, и на мен ми настръхва косата като гледам на каква височина лети Кало, но виждам,че му е голям кеф! страхотна снимка!
чакаме добри новини  Wink

Тасинка, не се притеснявай толкова за Дани, мисли си колко нови приключения го очакват в яслата и стискаме палци да свикне бързо!

накрая да ви се оплача какво ми се случи в петък: прибирам се аз от работа и минах покрай къщата на една приятелка, спрях се да й звънна по GSMa, ако си е вкъщи да излезем с децата, и през това време видях, че някакъв младеж е седнал пред входа им. Тъкмо приключих с разговора и тя ми каза, че слиза, в това време този се запъти към мен, носеше някакъв железен кол, и с полудяло изражение ми каза"Изчезвай оттук веднага, че ще ти счупя черепа!!!" аз го погледнах и го питам неразбрало"какво, аз ли??", а той ми повтаря пак как да се омитам, че ще ми разбие черепа. Не мога да ви опиша колко се стреснах, и то не защото съм страхлива по принцип, ами реших, че се е припознал в мен и сигурно говори сериозно, веднага помислих за бебето и какво ли още не , веднага се обърнах и тръгнах по друга улица и в този момент така се разревах от уплаха и стрес, че след това не можах да се свестя половин час, добре че приятелката ми дойде. Какви ненормалници само ходят безнаказано по улиците...
не исках да ви отегчавам, ама да си излея душата
целувки!

# 76
безмерна, гушки!!! Ужас! И аз много се стряскам при такива ситуации. откакто родих съм една плашлива.. вечер проверявам вратата на мазето дали е заключена докато чакам асансьора, да не ме завлече някой в гръб. не бях такава преди .

Кало изобщо не обича да го подхвърлят. за пръв и последен път му беше вчера, за снимакта. тоест, аз не бях там и отдалече ги видях и снимах. после повторихме. всъщност, кефеше се, но го беше и шубе. мъж ми е много висок на вътре няма как да го подхвърля, защото пипа тавана без да се протяга. даже не може да си опъне пръестите докрай.
навън обаче имаха възможност на полянката. Simple Smile

# 77
Безмерна,какъв ужас само .Какви са тези психопати ? Shocked
Ох ,събота и неделя въздух не ми остава да свърша всичко и все времето не ми стига .Вместо да почивам повече се изморявам .То е пране,сушене,гладене,готвене,пазар .....край няма .Викчо заспа и викам да ви надникна за малко .Вчера и днес три манджи врътнах да има в хладилника ,че през седмицата сме на бегом ,кой ял,кой не ял ...Мисля и една баница да врътна . CrazyОх ,прекрасно е времето дали да не зарежем всичко и да излизем пак ?

Ето ви на Виктор творенията от яслата ,окачила съм ги в хола на стената -
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4125895

# 78
Лелее Дани,милата  Sad Този верно е бил някакъв ненормалник  Close вече какви ли ги няма по улиците  Rolling Eyes с основание човек да се страхува от разни съмнителни...

Кали,снимката наистина е станала много оригинална! Peace На теб си ти се отдава снимането  Grinning

Тася,не се тревожи  Hug може на Данито да му е малко търсене в началото,но ще свикне. Laughing

Веси,честито подписване на договора!  bouquet

# 79
Безмерна Heart Eyesмиличка,много съжалявам ,че си изживяла този стрес.
Тасинка Heart Eyes стискам палци за яслата ,представям си как си притеснена Hug
Кали Heart Eyesаз не знаех,че чакате щъркели Winkстискам палци Hug
страшен фотограф си ама за това подхвърляне,не ми се сърди ама ще му се карам на мъж ти-Кайо явно е изплашен-как само си е сгърчил ръчичката
Ради  Heart Eyesскъпа Heart Eyesстрашни картини е направил Вики-разгледах ви и другите снимки,много сте красиви и двамата  bouquetа Вики как е ,оздравя ли на пълно
Весинка Heart Eyes честит договор
относно стряскането аз пък откак съм майка съм много по смела и се чувствам силна
а ако съм с Б се чувствам двойно по силна и способна на всичко
направо съм майка стръвница Mr. Green
докато преди бях супер страхлива и в следствие на един опит за изнасилване,изобщо не излизах сама

милички искам да ви питам използвате ли още столчетата за хранене-Бобката се е научил да излиза от столчето а ако му сложа предпазния колан се дразни а на мен това столче ми е толкова удобно,че хич не ми се ще да го разкарам пък и  пише,че се ползва до 3 години на детето newsm78

# 80
Мила аз нашето го прибрах като почнахме яслата-той там се научи да яде на масата "самичьк' и тотално отказа да седи в стола за хранене.

# 81
  • София
Аз нашето столче го ползвам още. Много ми е удобно. Даже го зарязвам Денито да гледа бебе Айнщайн в него /но вързан/
Мила Ако на Б  Wink не му харесва вече, вземете му от детските масички и столче, тъкмо няма да пада Wink
Дени при свекърва ми яде на едно от тези детските  фотьойли и му слагат една  дървена табуретка отпред-много му е гот там Grinning

newsm78 фотьойл ли се пише newsm78

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 23:25 от ketito

# 82
Лелеее от както Ели е тръгнала на ясла (03.09) , я видях здрава само 5 дни. Sad
Вчера цял ден поддържаше температурка , но към 17.30 изведнъж скочи на 38.8 , след това - 39   #Crazy.Цяла нощ правих опити да я сваля.Е , успях за кратко (с течен аналгин) и сега пак е с 38.9 Rolling Eyes
Педито не откри нищо сериозно.Отдаде го на вирус и отрече да е зъб , с техните глупави твъдения , че от зъб не се вдигало толкова висока Т. Thinking Но на нея сериозно и напира един кътник , та незнам.
За капак ми казаха , че едно дете от блока (с което си играха в петък) е със варицела.
И сега ще си чакаме , а то милото даже си пее и танцува с тази Т.Как има сили незнам.Изобщо не ми дава да я охлаждам с кърпи - реве и се тръшка.Казаха ми да и слагам мед на ходилата и май има ефект - за кратко обаче Sad

За столчето - Ели почти не стои вече в нейното и сериозно се замислям да и купя ниски столчета с масичка и без друго в яслата се хранят на такива , Въпреки , че тя предпочита да стърчи до нас и да чопли от нашите чинии
Ох отивам да полегна , че ми свършиха батериите да бодувам цяла нощ

# 83
Мила, щъркелите бяха форумско предположение в отклик на мойта кърма Simple Smile Но не съм бременна, сигурна съм вече. Малко ми е рано за второ (В смилъл , липсва ни втора стая в апартамента, в момента живеем само в една. имаме само спалня и мини-кухня).
Кало започна да излиза от столчето за хранене на 7 м. аз отдавна го храня на пода. Когато огладнее, сяда на пода, започва да тропа  ръка да седна до него да му давам. Понякога сяда и на високите столове с нас на масата. Май бавачката го храни в столчето, защото и е по-удобно. Иначе гледам да не държим никакви столове изправени (наште са сгъваеми), защото се катери ужасно. опитва се да се качва директно на масата подпрян на радиатора... абе голяма маймуна е... ти се притесняваш за едно летене Simple Smile

Ради, можеш ли да снимаш в самата градина как е? Много ми е любопитно. Не знам дали ще ти позволят, ама нали си вътрешен човек Simple Smile

# 84
цеци, видях сега че се притесняваш за болестите. Кало не ходи на ясла, много рядко се вижда с деца и от 15 август до сега (45 дни) е бил напълно здрав около 10-15 дни. от 10 дни пак е болен.

Ради, в САЩ така ли боледуват като тук? Тази грипна вълна, която започна през Април, все още продължава. кошмарна работа.

# 85
Леле, Дани, като те чета и направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Има ги всякакви идиоти. Навремето мене един щеше да ме заколи в едно кино, заради телефона ми, който тогава беше някакъв умрял от скръб Алкател  Sick Направо ми опря нож в гърлото.... Всякакви изроди се мотаят на свобода. Нямам думи просто Sad

Столчето за хранене на Криси вече е абсолютно неизползваемо. Тя си се изправяще в него откакто почна да се изправя изобщо - на 7м. От тогава рядко я слагахме в него, а околи 10месец вече го свихме и прибрахме окончателно. Имаме си ритуал - като види, че почвам да й приготвям яденето, събира разни книжки и списания и се качва на един от високите столове за хранене. Сяда и почва да чака  Laughing

# 86
  • In the jungle out there..
... Имаме си ритуал - като види, че почвам да й приготвям яденето, събира разни книжки и списания и се качва на един от високите столове за хранене. Сяда и почва да чака  Laughing

Ха-ха, и Никола е така, само че без книжки, ами си намира лигавника, намърдва се на кухненската маса и започва да вика "ням-ням" Mr. Green

Дани, думи нямам #Cussing out На този какъв му е случая? Искаше ли да те обере или просто така е решил да изкара акъла на бременна жена #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 87
Здравейте
ние още сме болни, температурата и разтройството продължават. Днес дадохме ако за изследване, лекарката минава всеки ден, и въпреки прекрасното време навън ние си седим в къщи. Важното е Дребния да се оправи.

За столчето, нашето е такова дето се разглобява и става на отделно столче с масичка, сега го използваме в такъв вид. Иван много си го обича и си мъкне столчето със себе си из стаите, катери се на него или си сяда...храним се обаче на качени на голям стол и на нашата маса, като види че му приготвям яденето и там сяда и чака.

цунки

# 88
  • София
Привет,милички! Hug

Дани Hug,много гадна случка!Радвам се,че си добре,наистина е пълно с ненормалници #2gunfire

Нас днес ни върнаха от яслата,още не било готово новото помещение където ще са новоприетите деца,и изобщо било голям хаос и покрай стачката,та да съм го довела пак в сряда.Честно казано с голяма охота си го върнах в къщи,ами аз не бързам,когато стане -тогава,така или иначе няма да почвам веднага работа,искам да изчакам първо да видя как ще се адаптира.
Столчето за хранене ние си го ползваме още,много добра работа ми върши.Дани не се опитва да излиза от него,като го сложа той си знае ,че ще папка и си стои мирно докато не го нахраня.

# 89
  • София, център
Как сте майчета! Не съм писала от месеци...

Бяхме на море, както вече знаете с Miki3  и Алекс... за мен изкараването беше много приятно и важно, защото миналата година Мария не водих на море и сега и беше за сефте! Хареса и много, във водата пищеше от кеф и искаше да влиза навътре, без значение че вълните я заливаха и гълташе солена вода!

Тия дни сме с течаш нос и давеща се от сополите...нямаме температура... не знам от кътника, който избива вече месец и половина ли е или е настинала... но така или иначе не сме ходили на консултация или лекар от началото на лятото все още...

Чакам я да се събуди и излизаме в НДК, за да ни напече слънчицето!

Всеки ден сме с програма от 10 до 12 навън, после ядем и спим и от 16 часа пак разходки и игри с дечицата по парковете!

Ето ни колко сме порастнали...http://images.kodakgallery.com/photos4055/2/17/76/99/66/0/66997617213_0_ALB.jpg
                                                   http://images.kodakgallery.com/photos4055/2/17/56/61/48/0/48615617213_0_ALB.jpg

А тук Bezmerna да си познае Писи ( с Мими на заден план ) Laughing http://images.kodakgallery.com/photos4055/2/17/76/76/88/0/88767617213_0_ALB.jpg

А ето така се въргаляме по земята напоследък...http://images.kodakgallery.com/photos4055/2/17/16/34/41/0/41341617213_0_ALB.jpg

чао и приятен следобед
до писане... Hug   отивам да чета назад

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 15:07 от adiland

Общи условия

Активация на акаунт