zoui, то ти се шегуваш, ама бебето пак ще е мартениче, макар че терминът ми е 7-8 април, защото ще раждам секцио и едва ли някой ще ме чака до началото на април. Даже съм се регистрирала при очакващите април, просто ей така, да си спазвам традицията, но може и да се преместя при мартенките

Кали, и на мен ми настръхва косата като гледам на каква височина лети Кало, но виждам,че му е голям кеф! страхотна снимка!
чакаме добри новини

Тасинка, не се притеснявай толкова за Дани, мисли си колко нови приключения го очакват в яслата и стискаме палци да свикне бързо!
накрая да ви се оплача какво ми се случи в петък: прибирам се аз от работа и минах покрай къщата на една приятелка, спрях се да й звънна по GSMa, ако си е вкъщи да излезем с децата, и през това време видях, че някакъв младеж е седнал пред входа им. Тъкмо приключих с разговора и тя ми каза, че слиза, в това време този се запъти към мен, носеше някакъв железен кол, и с полудяло изражение ми каза"Изчезвай оттук веднага, че ще ти счупя черепа!!!" аз го погледнах и го питам неразбрало"какво, аз ли??", а той ми повтаря пак как да се омитам, че ще ми разбие черепа. Не мога да ви опиша колко се стреснах, и то не защото съм страхлива по принцип, ами реших, че се е припознал в мен и сигурно говори сериозно, веднага помислих за бебето и какво ли още не , веднага се обърнах и тръгнах по друга улица и в този момент така се разревах от уплаха и стрес, че след това не можах да се свестя половин час, добре че приятелката ми дойде. Какви ненормалници само ходят безнаказано по улиците...
не исках да ви отегчавам, ама да си излея душата
целувки!