МАРТ - 2006г.

• 17 000
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ади не се отварят newsm78

# 91
Ееее Ади, най после да се завъртиш насам  Wink ама и на мен не ми се отварят снимките  Rolling Eyes
Дани ,много гадна случка ,егати кретените  Twisted Evil

Ние пък чакаме да спрат да стачкуват учителите и да продължаваме жалките опити със свикването в яслата.
Алекс все още точи някъкви сополи ама нищо не му капя вече .

Нашето столче за хранене сме го ползвали много малко тъй като до скоро си се хранехме в люлката ,но сега от както сме в ремонт и няма къде даже да се подпре човек се гониме и храниме из цялата къща , кошмарно е ама нямаме избор.

# 92
Лелеее от както Ели е тръгнала на ясла (03.09) , я видях здрава само 5 дни. Sad
Вчера цял ден поддържаше температурка , но към 17.30 изведнъж скочи на 38.8 , след това - 39   #Crazy.Цяла нощ правих опити да я сваля.Е , успях за кратко (с течен аналгин) и сега пак е с 38.9 Rolling Eyes

Все едно Дани описваш,откакто е тръгнал на ясла все е болен,ве4е 2 ве4ери не може да спи от кашлица,та и аз покрай него,ходя като зомби #Crazy
Адиланд не е истина колко е порастнала Мимето,направо прили4а на тригодишно детенце Crazy
И моя Дани много се 4екне на стол4ето,но има големи мераци да сяда на голям стол като нас,та сигурно скоро щ? го прибирам.
Калина за спиране на кърмата съм 4увала зелеви листа,покриваш цялата гърда,само зърното оставяш навън,4увала съм,4е е много ефикасно Peace

# 93
ДобрЮтро милички Hug
вчера новата бавачка не дойде-болна била..................мъж ми се издразни много докато аз сякаш се зарадвах,защото страшно ме притесняваше как ще я приеме Боби
Тасинка Heart Eyes сега ми хрумва пробвала ли си да оставяш Дани за един два часа в детско клубче,може би така ще приеме и детската ясла newsm78просто си разсъждавам newsm78
Кали Heart Eyesне разбрах да стискам или не палци,защото щом допускаш варианта за щъркела за вероятен то значи,не си чак толкова против ,като мен на пример Wink
Ади Heart Eyes не се отварят наистина newsm78

за столчето-ние взехме и едно което е и масичка и чин за рисуване,но много шава на него и абсурд да го храня,докато в това височкото беше направо заловен и нямаше бягане от гадните манджи Joy
като става дума за гадни храни ще спирам кухнята-отказва да я яде

майчета днес се каня да слагам ваксината за шарките ,че я отлагах първо заради смяната на климата в Турция,после не ми се разкарваше детето от вилата и тъй до днес Embarassed
съответно Б леко покашля и може пак да я отложа newsm78
толкова ме е страх,защото не мога да съм сигурна,че е напълно здрав newsm78
вчера даже му пуснах кръвни изследвания-май са ок
хемоглобин 119 добре ли е  newsm78правили ли сте скоро изсл. на малките

на всички болнички стискам палци Praynig

# 94
  • София
Днес оставих Емка за първи ден в яслата. Тръгна смело и заинтригувана навътре, влачейки любимото си бебе и дори не се обърна назад. Успяхме с баща й да си тръгнем без да ни види. Лелята, която я пое  изглеждаше мила и загрижена за децата. Поръчаха ми в 12:15 да съм там да я взема. А ако не била обядвала, щели да ме вкарат да я нахраня. Като си тръгнахме чухме поне 3 деца да плачат Sad Дано моето да не е от тях  Rolling Eyes Ох, всичко ми се е свило  Sad

# 95
  • София
Здравейте,милички! Hug

C-mira,дано  Емка бързо  свикне и да и харесва да ходи там Hug

Мила Hug,аз съм го водила много пъти в детски клубчета,ама винаги съм била там,дори да съм оставяла други да се занимават с него,пак съм присъствала и той е бил спокоен защото ме вижда.Абе...,то е ясно ,че ще плаче в началото,няма начин,но поне се моля да мине бързо този период на адаптация.За хемоглобина,на Дани сега като му правих изследвания за яслата беше 116 и педи каза,че е добре,значи и на Боби е ок.

Ади,и аз не можах да видя снимките Sad

# 96
Adiland, и аз не отварям снимките Sad разбрах аз, че сте се срещали с Писи  Grinning

Вече се отърсих от стреса след срещата ми с онзи психопат.

Вчера бях на някакво ново изследване (за мен) , нухална транслуценция, всъщност пак те гледат на ехограф и измерват една гънка зад врата на бебето и преценяват риска от малформации. Отделно докторът гледа и всички органи, даже твърди, че вече вижда, че е момче  stork-boy! аз много се зарадвах, но все пак си имам едно наум, по-нататък ще видим.

в миналата тема май обсъждахте магазините на Zara, та в тази връзка да ви кажа, че открих най-новия Zara Kids Outlet в центъра, на пресечката на Неофит Рилски и Ангел Кънчев, купих на Пресиянка джинси за 23 лв и пуловерче за 25 лв, имаше много сладки дрешки.

и ние използваме столчето за хранене все по-рядко, Писи вече иска да седи на стол за големи и да яде от нашата маса.

# 97
  • София
Bezmerna При кой лекар ходиш.? Къде го прави това изследване?

Мамичета, аз пак ще ставам леля Mr. Green Ей голям кеф Mr. Green
Приятелката на брат ми е бременна Flutter

# 98
  • София
Ей-и-и,че хубави новини!

Дани ,дано да е познал този доктор и второто да е момченце!Аз лично не съм си го правила това изследване,знам,че се ходи за него в 13-14 седмица,а аз отидох на фетална морфология чак в 22-ра.

Кетито,честито и на теб!Много е приятно и вълнуващо наистина.

# 99
Дани  Heart EyesЧестито мила Hug
тази нухална незнам какво си и аз не съм го правила а уж правих всички изследвания,явно е някакво ново

Нели  Heart Eyes Честито скъпа Heart EyesНе мога да си представя какво е да си леля-как се обичат племенниците ми е интересно Hug

страхотни новини

Тасинка Heart Eyes аз това имах предвид да го оставиш половин час примерно сам в клубчето,ясно че с теб е ходил много пъти .А ти от яслата в началото ще го взимаш по рано нали Hug

Краси Heart Eyesстискам палци да се адаптира лесно Емката Heart Eyes

ох нещо исках да питам и докато напиша поздравите забравих ,какво беше а специално за него седнах пред екрана Embarassed
тотално съм изкукуригала #Crazy

# 100
  • София

Тасинка Heart Eyes аз това имах предвид да го оставиш половин час примерно сам в клубчето,ясно че с теб е ходил много пъти .А ти от яслата в началото ще го взимаш по рано нали Hug

Да,да,първите дни ще го взимам в 12 на обед,докато посвикне.

# 101
  • София, център
Ето нещо да се посмеете

Ех значииииии,ами не знам к`во да направя та да ги видите тия снимки... чакайте ще пробвам нещо...

ето http://images21.snimka.bg/004140134.jpg

http://images21.snimka.bg/004140136.jpg

http://images21.snimka.bg/004140137.jpg

http://images21.snimka.bg/004140139.jpg

http://images21.snimka.bg/004140160.jpg

http://images21.snimka.bg/004140165.jpg

http://images21.snimka.bg/004140141.jpg

Айде сега да видим става ли,ако иска парола пробвайте с bebe

# 102
Дани  честито  bouquet много хубаа новина   bouquet
c-mira дано да се адаптира бързо Емката  Hug

# 103
  • София
Дани, страхотно  Hug Стискам палци да си остане момченце  Hug

Значи при на първия ден на ясла е минал плачевно - Емка е плакала през голяма част от времето, не е искала да яде, да пие вода и да си играе с другите Sad А е доста общителна по принцип. Лелята ми каза, че не знаела как ще се справи с нея - бутала я и не давала да я докоснат Sad Даже ми каза утре по-рано да ида да си я взема щом не яде там Sad

# 104
c-mira  , стискам палци Емка бързо да се адаптира.Незнам вие как мислите , но това с българските ясли е голям стрес за децата.
Дано не се повтарям като ви разкажа как стои въпроса с яслите в Дания: Там не приемат само веднъж или два пъти в годината по една тумба ревящи деца , а едно по едно - като се освободи място.Моята кръстничка разправя , че като отишла първия ден и ги очаквал огромен плакат "ДОБРЕ ДОШЪЛ МАТИ" обърнало му се е специално внимание и тя е стояла по няколко часа там , в отделен кът за родители - пие си кафе , чете списамия и като ревне детето е на разположение.Отделно попълва ена анкета с въпроси свързани с навиците , страховет , апетита на дететоКаза ми , че докато висяла там не е чула дете да реве с часове или да не иска да яде или да спи.Незнам дали този вариант е по добър , но определено нашия е ужасен - Изсипват 20 деца в една група и 20 разстроени майки висят под прозорците да чуят до кога ще плачат децата.Е как да свикнат милите. Като се замисля какъв стрес е за тях и се потрисам.Даже и не ни пуснаха да погледнем стаите.Ако не бах понахалствала да надникна щях да си чакам родителската среща , която ще се проведе някога през октомври..Въпреки че по професия съм педагог изобщо не съм доволна от подхода към децата ни и най вече от вътрешния ред в градини и училища , който от 30 години не се е променил.Всички там са залиняли мозъци.Дори и да влезе млад учител със свежи , те го притискат до стената и не му дават да шавне.И малко по малко човек започва да деградира.Но не са виновни самите учители , а цялата образователна система. Naughty

Извинявам се , че ви натоварих с черните си мисли , но просто ми текна мисълта , та едва я спрях Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт