НОЕМВРИйките надминахме стотина и все по-сплотена става нашата дружина

• 10 478
  • 314
  •   1
Отговори
# 270
  Аз за бибероните нищо не мога да кажа.
  За Митко като бебе бях купила 2  - един силиконов и един каучуков! Той не искаше нито единия от двата. За сметка на това си смучеше пръста до три годишна възраст Close Close
 Всякакви методи опитвахме и не искаше и не искаше биберон.
 За сега съм взела един на  Чико , колкото да го отметна от списъка. Пък да видим.

# 271
  • София
арабела много добре изглежда този слинг. От къде са ти го взели?
Аз биберони няма да взимам - Таня не е ползвала такова нещо. Ако ми потрябва ще купя от отсрещното детско магазинче.

# 272
  • Варна
арабела аз също съм се спряла на този тип но единствено в каталога на Премама съм го виждала - ако не е тайна от къде ще ти го донесат би ли споделила Wink та и аз да си поръчам

# 273
На Авент има нощни - свети дръжката на бибата, нагряваш леко на нощната лампа. Е, като минат няколко часа се вижда едва-едва, но е достатъчно. Аз още съм бясна, защото в Хиполенд в Пловдив исках да си купя един за Иво, а там вече ги продавали само по два, както са фабрично опаковани. И трябваше да взема обикновен. И сега пада едно ровичкане нощем под глави, завивки и спални чували, докато Иво се вкисва все повече и повече...

Само да добавя, че аз имам малко по-особено мнение за бибите, в началото с Младен бяхме противници, но се оказа, че бибите са голяма помощ - особено за буденето нощем. Но наистина всяко бебе е различно, така че сами ще видите какво е оптималното при вас. Аз лично съм решила и това бебе да го науча на биберон-залъгалка.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 10:15 от юл4е

# 274
  • Sofia
и така момичета публикували са моя и снимка на жената на брат ми  ANELIA 10 -  Анелия Крумова за конкурса - Най-чаровна бременна за месец Oктомври!      
и понеже съм пристрастна към избора си Ви моля да гласувате за Анелия Крумова !
http://www.moetobebe.net/konkursi/

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!  bowuu

# 275
  • София
Готино е мацето, ама го познавам толкова, колкото и останалите готини мами от конкурса  Grinning
Поздрави и успех!

ПП. А ти коя си?

# 276
Добро утро на най-готините мами  bouquet
Май сме доста тези дето немогат да спят като хората  smile3507

Sladurka , напълно те разбирам, много е тъжно когато не намираш нужната ти подкрепа, пък и сега си много по-чувствителна и имаш нужда от много повече особено и при тези притеснения заради бебо. Аз преди много се измъчвах че не получавам нужното разбиране или поне в моите очи е било така, знам ли, просто видиях че истински може да те разбере само някой дето е минал през това. Ама и като сме по-млади и неопитни и ни е първа бременност и притесненията са си повече. Искрено се надявам да се успокоиш, сигурна съм че всичко ще е наред. И все пак ако намериш начин отиди при друг лекар само за консултация просто да чуеш и второ мнение.

Prosto_Az , то жените май все трябва ние да сме разбиращите...  А това че пишеш е наистина страхотно   bouquet ама малко са тези дето разбират душата на поета... Но съм сигурна че има кой да го оцени  newsm20 И аз преди си пописвах ама откакто съм с мойто мило... немога да си събера мислите  Crazy

# 277
Така е Зита права си,че има! При мен това е моята майчица,дано и аз имам такива отношения с малкото си съкровище ! И го желая на всички   bouquet Simple Smile

munieca  гласувах за твоята мацка,но не защото ти призова за това,а защото наистина ми допадна! Не смятам,че "чаровна" е точната дума за тази жена,по-скоро излъчва някакъв стил и сила,което ми харесва Simple Smile и гласувах за нея! А ти коя от всичките си,сподели!

# 278
Доброе утро!!!!!!!!!!!

Подозирам, че част от Вас са машинописки Laughing, не мога да изчета всичко.
Канела, /обожавам мирис на канела, и на ванилия/, та по ? бибите, на Авент са си ОК, но както всички нас, така и всяко бебе си е индивидуално. Може и да не иска да ползва. Не чети толкова много, Винаги ще прочетеш после и нещо в пълна противоположност на това, което "уж" си научила, е трудно се открива истината,  стреми се към златната среда.
 А коликите не са нито психологичен, нито здравословен проблем, просто храносмилателната с-ма се нагажда. Независимо дали се кърми илик храни с адапте бебето може да има, може да няма колики.
А-а Юлче, и за каучука пише, че точно естествения латекс предизвиква алергии, и пак познайте - не при всички...

Клер, и аз ако реша да купувам, на Нук ще се спра.

Арабела, за удобство не знам, но цветът е много шик. Много свежо.
За слингове, не знам, писах Ви ,че на Узунджовска в арт-магазинче Палитра има, изглеждат много индийски, но към удобство нямам идея.

Много хубав ден, много здраве, много спокойствие.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 10:34 от brazilkata

# 279
Е само аз ли не мога да ги видя тези снимки? Sad Айде помогнете Praynig

# 280
Криси4, виждат се по-долу от текста, аз и една нова позната видях, та ще гласувам за нея Laughing.

# 281
А-а Юлче, и за каучука пише, че точно естествения латекс предизвиква алергии, и пак познайте - на при всички...

Мдааааа, то какво ли не предизвиква алергии вече  Laughing

# 282
БОООЖЕЕЕЕЕЕ!!!!!ЧЕ ТО И МЕН МЕ ИМА ТАМ!!!!!!! ooooh! ooooh!ХИ-ХИ-ХИ-ХИ-ХИ ще падна от смях!  hahaha Joy

# 283
  • София
БОООЖЕЕЕЕЕЕ!!!!!ЧЕ ТО И МЕН МЕ ИМА ТАМ!!!!!!! ooooh! ooooh!ХИ-ХИ-ХИ-ХИ-ХИ ще падна от смях!  hahaha Joy
Коя бъдеща мама си ти  Simple Smile

# 284
  • София
хаха..Крисич, много си свежа  Grinning И колко игриво-секси си показваш коремчето...мани, мани   Grinning

Мами, аз на НУК не се спрях, защото бибата не опира отгоре в капачката...или поне така видях. Т.е. може да се излива течност отгоре, дори и шишето да е затворено. Отделно, че когато разбиваш млякото трябва да ползваш лъжичка или нещо друго, защото иначе се изсипва в капачката. Или бъркам? Виждала съм една мама с НУК..от там са ми тези впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт