НОЕМВРИйките надминахме стотина и все по-сплотена става нашата дружина

• 10 481
  • 314
  •   1
Отговори
# 15
Ако от днес си в болничен,най-рано другият месец ще ти преведат някакви пари от НОИ.Доколкото чувам от познати бавят ги,не ги превеждат навреме и никой незнае кога колко ще му преведат.Наскоро една колежка на сестра ми се чудеше как да занесе справка в социалните за детски след като незнае в какъв размер и е болничния,а и работодателя незнае.Трябвало да се обади в НОИ да и кажат колко те са решили да и превеждат.Направи ми впечатление,че невинаги се получавало това което очакваш.Абе всички казват,че е един голям хаос.
ПростоАз,а ти занесе ли болничният където трябва за да го обработват и евентуално ако има нещо нередно да те уведомят?

# 16
аз вече съм отчаяна от НОИ,как ще си вземам после майчинството не знам,ако ще чакам по 2 мес за да сивзема парите ooooh!
Дес,как си?

# 17

Всъщност...който е запознат,от днес ли започват да да ми изплащат пари или? Какво става...кога да очаквам да ми преведат нещо по сметката и в каквъ размер ще бъде то,при положение че съм се осигурявала на 1400 лв?

Айде до по-късничко.... и не искам никакви болни!!!  Naughty    bouquet[/b]
Аз да не те разколебавам и разтройвам, но от 23 Юни съм в болнични и до сега не съм получила и стотинка, имах проблем с промяната на името,поради смяна на Фамилията и постоянно ги връщат за нещо, стискайте палци сега до кр.на мес да имам левчета:)

# 18
от 23 Юни съм в болнични и до сега не съм получила и стотинка
ooooh!

# 19
  • Варна
ето заповядай Ditta  Flutter

http://pierro-bg.hit.bg/Untitled-pierro-f.htm

Мебелите също са страхотни. Уви българския сайт е такъв но пък на гръцкия малко трудно ще се оправим с буквите но който може  ето го и него

http://www.pierro-baby.gr/GR/ProikaMorou.asp

а също и едни турски съм гледала но за сайт не знам дали имат.

Ама Цецето и ти все интересни линкчета пускаш. Ако имаш още давай насам  Crazy

Леле чак сега видях че имало и англ. версия  Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 20:59 от Valenciq

# 20
абе момичета стига с тия бебешки изкушения Mr. Green

# 21
  • Варна
май само ние не гледаме сървайвъри пълни промени и т.н. Mr. Green

# 22
май само ние не гледаме сървайвъри пълни промени и т.н. Mr. Green
да,аз не мога да понасям предавания особено от типа на Сървайвър и Биг Брадър,Пълна прояна ествествено и хвърлям по едно оченце Mr. Green(освен друго и зъбаря им е Blush)

# 23
  • Варна
(освен друго и зъбаря им е Blush)

hahaha  hahaha ейййй много късно каза бе момиче сега как да го видя този зъбар

# 24

утре пак Mr. Green

# 25

А зъбарчето си е "нееееам думи", веднага хващам колата и тръгвам за Сф да си проверя зъбчетата и тук се хилят с мене.Още 1 епизод го фиксирах!!!!!Дали няма да му се увеличи клиентелата,А????? Simple Smile

# 26

А зъбарчето си е "нееееам думи", веднага хващам колата и тръгвам за Сф да си проверя зъбчетата и тук се хилят с мене.Още 1 епизод го фиксирах!!!!!Дали няма да му се увеличи клиентелата,А????? Simple Smile
а дали има нужда да се увеличава Mr. Greenсамо още ще му се качи рейинга
малиии да взема да раждам вече или мъжо да се пшрибира по-рано поне него да гледам,че тия хормони Joy

# 27
  • Варна
Оф май от утре и аз ще хвърля по някое око. А като се позамисля може и зъб да ме заболи и да имам нужда от специализирана здравна помощ  Mr. Green от доказан специалист  Joy

Някой ми беше споменал че постоянно натъртвали че били водещи специалисти в областта на еди си кво си ... та и аз да ен съм коя да е ... така е  Crazy

# 28
Ето ме и мен много доволна и щастлива от днешния ден.Днес се изповяда сделката и вече сме собственици на жилище GrinningКачих 3 мои снимки от днес след като се наядох зверски Laughing

# 29
  • София
Дес, дано минеш само с хремата

Билба д а ви е честито!

Чистофайническата мания се наричало "Синдром на гнездото". Точно в края на бременността се проявява  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт