НОЕМВРИйките надминахме стотина и все по-сплотена става нашата дружина

• 10 458
  • 314
  •   1
Отговори
# 45
Галакси честит ти рожден ден! Пожелавам ти само хубави неща да ти се случват,леко и безпроблемно раждане и най-хубавото като майка си бебче!
а аз съм на линия,не съм натиснала мъжо(щото беба ме е натиснала мен Mr. Green),гледахме филм много разтоварващ,препоръчвам Evan Almighty ,който не го е гледал.Посмях се малко,беба явно също го хареса,че не спря да рита и да се мести из корема ми през цялото време.
Мамета корема ми прогресивно расте и имам гадни сини вени,т.е.аз си ги имам де,ама сега са изпъкнали като мрежа и имам чувството,че се надува кат балон Sick

# 46
Добро утро!Галакси, честит рожден ден, пожелавай си нещо от мен- май се сещам какво ще е ,всички тук сме толкова доброжелателни, че ще ти се стовари цялото щастие на земята...

# 47
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ВНИМАНИЕТО, щастлива съм, че сте до мен!  Успешен ден и слънчево настроение мами.Искам да ви гушна всички и да си поплача малко от радост, толкова съм щастлива,че дори се стряскам,че всичко ми е наред и изпитвам това чувство ,че скоро ще стана майка. Simple SmileОх, май нещо се разнежих......

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 08:48 от Galaxy_25

# 48
Галакси-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

МНОГО МНОГО ЩАСТТИЕ-ЦЯЛОТО НА ЗЕМНОТО КЪЛБО!

# 49
  GALAXY 25 честит рожден ден , да си много щастлива , да се радваш на много любов и
да си имаш най- хубавото бебче като му дойде времето.

# 50
Честит Рожден Ден GALAXY 25 !!!
Желая ти много любов,дъшевна сила и кесмет! А скоро да гушкаш най-добричкото и страхотно бебче!

Сладурче
и моят корем от 2 седмици насам направо се разрастна жестоко,а вените ми са същите като тези които описваш.
Мами - какво става с козметичните работи? Аз май не се оттървам от нищо - малко целулитец,по 2-3 стрии от двете страни на бедрата,но не са дълги,а приличат на точки и...кантара започна доста по-бързо да мърда   
А за косата - не се е променила,но ме тревожи да не би да започне да пада много след като родя  newsm78

# 51
SAILY2, а дали може да се поръчат и тези драперийки за кошчета?Че е на гръцки, а английския вариант нещо не ми го отваря.И цени нещо не видях? Thinking

# 52
Galaxy_25 newsm59  ura  и от мен. Пожелавам ти още малко търпение до най-желания подарък  ylinfant

# 53
НЕЩО ОБЪРКАХ ПРЕДИ МАЛКО!
Ditta
, всичко може да се купи отделно  - няма никакъв проблем. В българския сайт е адреса на магазина в София - намира се на бул. "Симеоновско шосе" и собственичката е много готина дама. Ако няма нещо в наличност, го поръчва от Гърция и ти го доставят. Нещата не са им от най-евтините/но не са и от най-скъпите/, но пък са качествени и по-различни от всичко останало на пазара.
GALAXY_25, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ХУБАВА И УСМИХНАТА И ТИ ЖЕЛАЯ С МНОГО ЛЮБОВ ДА ТЕ ДАРАВЯТ ВСИЧКИ ТВОЙ ЛЮБИМИ ХОРА!

# 54
  • София
Galaxy_25 , ЧРД и от мен! Здраве, любов, щастие, пари и едно прекрасно бебенце!  bouquet

Момичета, за да сте наясно какво ви превеждат и дали са ви превели нещо, извадете си ПИК от НОИ. Става лично, с подаване на молба, веднага. Това е персонален код, който се въвежда в интернет-страницата им и се правят справки по осигуряването и болничните.

Що се отнася до косата - миналия път въобще не ми е падала. Не знам защо, може би понеже непрекъснато пиех витамини. newsm78

# 55
  • София
Galaxy  newsm59 Пожелавам ти много здраве, любов и здраво сладко бебче ноември babyuu

И мен вчера нещо ме наболяваше гърлото и вечерта започна да ме втриса...та изпих един осцилококцинум и сега като че ли съм по-добре. Досега осцилококцинума винаги ми е помагал и само се моля да не е вреден нещо за бебка  Praynig

# 56
Може и да не се разхождате до там-всяка гоидна получавате писмо от НОИ с осигуровките платени от работодателя ви за предходната година.
Там го има вписан този ПУК.

# 57
  • София
добро утро, момичета  Laughing
GALAXY_25, честит рожден ден-бъди винаги обичана и все така усмихната, да си изкараш страхотно днес и да получиш много подаръци.../големия-ноември  Wink/ /с очила ти е супер и имаш съвсем различно излъчване-хайде да не се изказвам просташки от сутринта  Wink/
лек и хубав ден на всички  Joy

# 58
криси4,исках да те питам откъде купи това порт-бебе,дето си го снимала в албумчето?
Дес,купих го от склада на ул.Бигла.Той ми е много близо до вкъщи.И се оказа,че някой неща са доста евтини.За пример ще ти кажа,че такова същото одеалце бях харесала на Графа и струваше 47лв.А от там го взех за 30лв. Peace
 Галакси,Честит ти Рожден ден и от мен!Желая ти много хубави емоции и много усмивки!Бъди щастлива и все така красива!!!! newsm59 nbirthday newsm67  ura  bigdance2 Tada
Отивам да си направя кафе и се връщам пак!!!

# 59
Galaxy_25, много радост, красота в златния сезон - есента!
Здраво бебе и любов!
Благословен да е тоз ден, и всеки който в него е роден!

За косата, и аз залагам на витамините.

Хубав ден, бързо оздравяване на всички. И ние не спахме много добре, каката нещо бе преяла...Дано днес е слънчево за всички.

Криси4, подозирах аз че сме комши - е права съм... Joy

Общи условия

Активация на акаунт