НОЕМВРИйките надминахме стотина и все по-сплотена става нашата дружина

• 10 472
  • 314
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Билба страхотно изглеждаш и Честито за придобивката. Аз кога ли ще намеря време да кача някоя снимка  newsm78 а като се зимисля май все още не съм ги разтоварила и от фотопарата ooooh! с това темпо чак като излезна в болнични се очертава - а това е чаааак след 16 дни  Crazy

# 31
bilba1, ЧЕСТИТА УСПЕШНА СДЕЛКА,ама ти си една красива мама:), изглеждаш страхотно.....

# 32
  • Варна
хайде лека нощ момичета аз отвам да се хоризонтирам че шушончо малък яко ритка в ребра и бъбреци

# 33
Благодаря ви момичета Hug

# 34
Сладурка,като изключим хремата зверска и екстрите от бременността съм добре Mr. Green Одеве като писах че ще полягвам,верно полегнах и едно сърцебиене като почна,мани мани ooooh! Ама на това не отдавам значение щото и друг път ми се е случвало.Та реших малко да почина аз ама моята дъщеричка като я чух навън как жално ме търси Confused тъкмо да ставам (нямаше 5минути да съм лежала) и баба и я прибра щото искала мама Деси Grinning.Накара ме да стана и излязохме заедно,постоях при комшийките на мохабед и представете си беше ми студено,за пръв път тази година Shocked Откакто съм бременна непрекъснато ми е жега и съм все по къс ръкав и всички днес забелязаха че съм се облякла с дълъг и чорапи Crazy Дано наистина мина само с хремата,че...аз по принцип много рядко се разболявам и носа ми е проблемната област.
Оххх ужасно дълго и досадно стана,извинете Embarassed

Билба,здрави и щастливи да си ползвате новата придобивка Peace

Галакси,стегна ли трапезата за утре?Че както сме 100тина бройки няма лесно да ни изхраниш Joy

Сега до 23ч ще съм на линия,ако има компания тук ще се навъртам.Мъжлето ми днес е много работно и се налага да си го прибера от гарата с колата в 23:30,не пожела да си остане у мама му и предпочете да се прибере макар и толкова късно Wink

# 35
Valenciq, от линка на "Pierro", който си сложила поръчахме обзавеждането за бебока и всички видове завивки. Много са им хубави нещата и като сглоби креватчето и скрина съпруга ми, ще ви ги снимам и ще ги пусна да ги видите/само дето незнам това кога ще стане, тъй като е постоянно на работа/. Доколкото знам от собственичката на магазина, мисли да открива и във Варна магазин, така, че и при вас ще има.

# 36
Галакси,стегна ли трапезата за утре?Че както сме 100тина бройки няма лесно да ни изхраниш Joy
Тя трапезата се стяга сега, доста по=лесна е виртуалната трапеза, вие всички ми отказахте за утре и не чакам никой да черпя, само подаръци ще получавам  Peace Joy,
И да се възстановяваш скорострелно, утре като пишеш с това да се похвалиш,че не ти е запушено нослето!

# 37
Ей вие с тия зъбари Simple Smile дайте някой насам ! Тайно ще го вмъкна и ще го маскирам зад завесите  Laughing

Ам за болничния - днес го дадох на счетоводителката и тя утре ще го носи там дето трябва... но аз питам закона какъв  е като цяло.  От сега ли почват да ми изплащат нещо,или след като родя...нищо не разбирам  Blush 

Аз пък гледам всякакви Големи братя,Сървайвъри и Пълни Промени,смея се много и ... търся хубави зъбари  Laughing

# 38
криси4,исках да те питам откъде купи това порт-бебе,дето си го снимала в албумчето?

Ама къде сте всички,сладурка излагаш се Crazy Ти за мъже говореше,да не си натиснала твоя? Mr. Green

# 39
криси4,исках да те питам откъде купи това порт-бебе,дето си го снимала в албумчето?

Ама къде сте всички,сладурка излагаш се Crazy Ти за мъже говореше,да не си натиснала твоя? Mr. Green
аз съм тук, чета ви, но никой не пише нещо .....зяпам си ТВ и галя беб4о.

# 40
цеци, валенсия - мале, мале големи красоти, бе момичета по тия сайтове! Ей, как си мечтая за такава стая на бебка...
SAILY2, а дали може да се поръчат и тези драперийки за кошчета?Че е на гръцки, а английския вариант нещо не ми го отваря.И цени нещо не видях? Thinking

Ооо,и аз се зазяпвам по всякакви риалита Grinning Действат ми разтоварващо. Mr. Green

# 41
Galaxy_25,Да ти е Чести Рожденият Ден!Желая ти от сърце много здраве и щастливи мигове с малкото същество,което скоро ще озари душата ти!

# 42
25.09.2007 -> GALAXY_25 ПРАЗНУВА СВОЯ НАЙ-ВЪЛНУВАЩ РОЖДЕН ДЕН В ЖИВОТА, С БЕБО В КОРЕМЧЕТО!, най-големият подарък ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ :0)

Както Дес спомена ние сме 100-на гладни мами, а на Рожден ден не може без торта и коктейлчета  Hug, а ето и първия ми подарък,  очила, за да виждам малчо по-добре хихиихихихихиихих!!!!!НАЗДРАВЕ Simple Smile!

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 00:25 от Galaxy_25

# 43
Galaxy_25,Да ти е Чести Рожденият Ден!Желая ти от сърце много здраве и щастливи мигове с малкото същество,което скоро ще озари душата ти!
ЕЕЕ=ЕЕ=  МНОГО МИЛО, НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СТОИШ ДО ТОЛКОВА КЪСНО, благодаряяяяя,трогната съм за вниманието Simple Smile KISSES

# 44
Ами стоя си аз.Посрещах,нахраних и напоих мъжо.Сега ще го приспивам Wink
Лека нощ!Хайде марш в леглото Mr. Green,че те чака голям ден като изгрее слънцето след няколко часа Crazy

Общи условия

Активация на акаунт