НОЕМВРИйките надминахме стотина и все по-сплотена става нашата дружина

• 10 618
  • 314
  •   1
Отговори
# 60
Galaxy_25,   newsm59      bigdance2
Що се отнася до косата - миналия път въобще не ми е падала. Не знам защо, може би понеже непрекъснато пиех витамини.
Дано да е от това, Клер! И аз пия непрекъснато витамини, досега нямам никакви щети от бременността освен липсата на талия  Joy

# 61
[quote
Криси4, подозирах аз че сме комши - е права съм... Joy
[/quote]
 Ееемииии да вземем да се видим викам???? Hug Laughing

# 62
  • София
Здравейте от мен, мами! Hug Голям срам, ама сега ставам от сън, и то добре, че кучето ме събуди, горкото. Снощи се натъпках с едно тестено нещо и сега ми е гадно и се чувствам като слоница /то не че съм далече от тия размери, де/, та съм решила само на ябълки да я карам днес, да видим...Пък кокали болят, страшна работа. Айде дотук с оплакването.
Между другото моя първа братовчедка е нашила страхотни спални комплектчета за едно бебе/жалко, че ги нямам снимани/, и се чудя дали да не й ползвам услугите.... Ама къде да намеря качествени платове? newsm78 Аз съм голяма претенция за шарки, десени и материи. Та някой ако се сеща, да каже, юрвам се още днес, че време не остана дето се вика.

А, без малко да забравя -  GALAXY, честит рожден ден! Да си родиш здраво бебе и да си жива и здрава и ти, да си го гледаш! И много хубави подаръци да получиш днес! А ТУК е поздравът ми за теб, към който, предполагам, ще се присъединят всички съфорумки!   bouquet  Хубав ден на всички!

# 63
Честит рожден ден, Галакси! Желая ти здраве, много любов и щастие!

Нещо ми се гади днес, уж не съм яла нещо осбено на закуска, а имам ужасни киселини. А пък малчо, освен че е хремав, изкарва и зъби и цяла нощ съм ставала да му давам биберона - изпуска го като заспи и после писва. Само дето ставите ми се схващат ужасно и докато се надигна и прекося онзи метър, който ни дели, минават няколко минути, през които и двамата се разсънваме. За капак се събуди в 6.30 един такъв бодър и свеж и реши, че трябва да събуди и нас, за да сподели радостта си. Довечера няма да допусна пак тази грешка и ще го взема да спи при нас на първо проплакване. Сънят преди всичко.

# 64

hbdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, GALAXY_25! bdbaloni

Бъди много щастлива, много обичана и много здрава!Пожелавам ти много веселие и добър късмет и най-прекрасния ревящ подарък ноември месец! Hug

# 65
Честит рожден ден, Галакси най хубавия подарък да гушкаш ноември
И моята коса не пада станала е гъста и даже е започнала да се къдри казват че било от бременоста , аз не съм пила никакви витамини само в третия месец пих и то полвин опаковка
залагам на плодовете и зеленчуците

# 66
  • София
Честит рожден ден, Галакси най хубавия подарък да гушкаш ноември
И моята коса не пада станала е гъста и даже е започнала да се къдри казват че било от бременоста , аз не съм пила никакви витамини само в третия месец пих и то полвин опаковка
залагам на плодовете и зеленчуците  

Проблемът с падането на косата е след раждането. По време на бременността косата заздравява и не пада - така е при всички бременни. Не падат и естественият брой косми, които би трябвало да се обновяват ежемесечно, после обаче почват да падат с бясна сила всички те, а и отгоре. Rolling Eyes

# 67
Да така е и аз го четох, това са екстрите на бременоста какво да се прави

# 68
Но не е задължително да стане, моята коса не капеше повече от нормалното. Не съм полагала някакви особени грижи, щото и без това нямаше време - само ходех от време на време на фризьор.

# 69
Да, слушайте Клер, точно така става, само донт паник в началото, след време всичко се нормализира, в общи линии - витамини по-редовно.

Криси4, добре, до обед имам работа, ако искаш на лични ще ти пиша къде ще киснем следобед с каката - хубаво ми се вижда времето, като пиша кака - то си едно малко момиченце... , а аз съм с огрооомен корем..., просто няма начин да не се вижда, макар все да питам - "Ама голям ли ми е корема?". И се изненадвам, като ми кажат  - "Ами - да!". Панаир на суетата.

Хубав ден

# 70
Хей мацки, ще ме просълзявате цял ден днес:)
Стоя си и ви чета и едва се сдържам, за първи път получавам толкова много поздравления и хубави емoции..... на куп.Ама  вие сте виновни.....
Как така ще пада косата след раждането бе, то аз ще остана без коса значи Simple Smile хихихихихихи Лелеее майкооооо

# 71
Хм, моята коса и сега пада... Thinking Не много, но не и без хич...

# 72
brazilkata    OK! Аз съм на линия! Peace
Пиши на лични къде точно ще сте. Hug

# 73
# 74
Galaxy,това беше за теб!!!!! nbirthday :party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05
Да си жива ,здрава,много много щастлива и винаги така усмихната,красива и ла4езарна!!!!и разбирасе след месец да гушкаш най-сладкото беб4е smile3522

Общи условия

Активация на акаунт