НОЕМВРИйките надминахме стотина и все по-сплотена става нашата дружина

• 10 618
  • 314
  •   1
Отговори
# 75
Galaxy,това беше за теб!!!!! nbirthday :party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05:party05
Да си жива ,здрава,много много щастлива и винаги така усмихната,красива и ла4езарна!!!!и разбирасе след месец да гушкаш най-сладкото беб4е smile3522
ЦЕЛУВКИ, БЛАГОДАРЯ......

# 76
Косата ми се беше сгъстила много първите месеци и почти не падаше,да ама след 6-ти нататк си пада нормално,а пък след това какво ли ще е.. ooooh!знам,че там после израства нова коса,ама докато това стане,ще ходя май без прическа Sad Витамини съм си взела Мерц дражета,ама колко се сещам да ги пия..колкото и Центрум Матерната в седмицата един два пъти май newsm78То малко ме съмнява,ако косата пада на хормонална основа дапомагат каквито и да било витамини,дайте хормони по-скоро Mr. Green
ПростоАз,ми то и мойто тяло е променено,ама не сме само ние,целулит имам ужсано много,та чак бедрата са ми обезформени от него Twisted Evil,стрии нови нямам,а от преди( и те не са малко).но като гледам как ми се разтяга корема и ме сърби кожата непрекъснато,очаквам след раждането изненади...Мазилата не вършат работа в случая-или имаш хубава и еластична кожа или...единственото хубаво,което забелязвам е,че не ми излизат пъпки,иначе кожата ми пак не е хубава,ма то е защото задържам токсини(най-гадната "екстра" Close) и не спя и изглеждам посивяла...ае стига толкова,то е ясно,че няма да сме като преди Mr. Green

# 77
Криси4, изчерпан лимит ми пише, не можеш да го получиш. Борсата ми е на 5 мин., е сега на 15..., ако искаш там по някое време - драсни час - 1-1.30, 2...

Съжалявам, че разводнявам темата.

# 78
Galaxy, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти късмет, щастие и здраве! Бебчо да се роди навреме, да е спокоен, а грижите за него да ви носят само радост и положителни емоции!  ura

bilba, разкажи ако не е тайна за новото ви жилище. Ще се местите ли сега там? Нуждае ли се от ремонт? Абе с две думи нека и ние малко се порадваме на новата ви придобивка. Laughing
Prosto_Az, знам на тези осигуровки колко ще е майчинството. За болничните нямам представа. А ти направи ли пълни 6 месеца с осигуровки на 1400 лв.?

# 79
момичета днеска не пишете много,в сравнение  вчера

# 80
Ами да помрънкам тогава... Mr. Green Пак съм си вкъщи, защото вчера имах мноооого и силни контракции. И днес май пак ще ме тормозят. Исках само и тази седмица да ходя на работа, ама няма  ooooh!

# 81
Здравейте,момичета.
Редовно ви хвърлям по 2-3 очи,но рядко пиша,защото винаги някой е написал преди мен това,което искам да напиша.То като че ли всчките сме бременни и ще раждаме ноември хихихи.
Гледам на 1-ва стр.и за мъже сте почнали да говорите  newsm62.Прескочих 2-ра-дано не сте минали на футбол и казарма.
Как сте на финалната права?
Аз спрягам глагола "мотам се" много успешно.Цяла нощ пикая и ходя като зомби из къщата,спя до 10 сутринта,цял ден вися пред писито.
Чисти ми се,но с чистенето се получава като със секса-иска ми се,но вече не става.smile3516
Чакам с нетърпение началото на другия месец-отиваме да си поръчаме леглото на бебона и да си понакупя разни бебешорски работи.

# 82
madchen май ти е време за почивка вече,ти досега щом си работила си е геройство Peace
аз пък така свикнах да си седя вкъщи,че днеска и утре ме чака излизане,а не ми се иска..ще се чудя 100 часа какво д аоблека,после няма да се харесам,ще пухтя докато се обувам ии...не ми се излиза по тия причини,ама кво да се прай,че утре пак разправия с болнични,че и до офиса трябва да ида да ги уточна и да си разваля настроенито тотално...

# 83
  • София
Galaxy_25 Честит рожден ден и от мен   bouquet

Аз се прибрах одеве от консултация - не съм качила нищо за 1 седмица и съм доволна  Simple Smile Обаче снощи не успях да спя изобщо - то не бяха контракции, то не бе чудо. Взех си направлението за хоспитализация за всеки случай. Пуснах си и изследванията - утре ще са готови, ще ми ги нанесат в обменната карта и съвсем ще съм готова вече. И мен ме наболява нещо гърлото, но то сутрин голям студ, а после става много топло...как няма да изстине човек.
Утре съм на родителска среща на каката и като знам че ни слагат да седнем на детските столчета...дано има някое голямо за мен, че иначе трябва да вися права.
След малко мисля да си полегна, че много ми се спи...ама вие толкова много сте изписали, че едвам насмогвам да изчета всичко.

# 84
Мома Катерина все пак няма лошо да драсваш по някой ред,то и аз често повтярм другите,ама иначе ако не пиша тука ще изкукам,че моите дружки всички работят и никъде почти не излизам и с никой не се виждам,та в тая връзка ме е яд,само за моента,че не съм от София или Плевен да изляза с някоя от вас

# 85
Мома Катерина, пиши по-често. Спомням си, че пишеше много забавни и разведряващи неща, но не помня тук ли беше или във форума за забременяване newsm78

# 86
Момичета,засрамихте ме! Embarassed Embarassed
Взимам си бележка.Отивам да изкупя Фантастикото и се връщам да ви надувам главите с бебешки работи хихихи. smile3521
Ама после да няма "Бе ти няма ли да млъкнеш!!!" smile3508

# 87
  • София
Галакси, ЧРД! Много здраве и щастие ти пожелавам, и най-хубавото бебе на света   bouquet

За падането на косата...аз не мисля, че броят косми по главата в случая зависи от витаминките. Хормони и пак хормони. Когато влязат в норма спира косопада, тялото възвръща форма, нервите са в норма  Laughing Така, че хич не се затомозявам по въпроса. Нищо не мога да направя, видях го миналия път.

Сега се връщам от "консултация" при новата ми лекарка...е, нямам думи. Този път с бременността ме гони пълна каръщина! Такава шантава жена...ама, дано поне успее да прокара болничния до края на седмицата. Rolling Eyes

И да се похваля с новото ми кръвно..100/70  Grinning Направо не мога да повярвам какви хубави нещица се случват, откакто спрях да пия сода с/у киселините! Няма отоци, кръвното падна...не мога да повярвам  Grinning

Здрасти Моме Катерино ! Драго ми е да те прочета  Grinning То всеки обича май само да чете, ама така до никъде няма да я докараме с темата  Naughty Включвай се по-честичко  Grinning

# 88
Ама после да няма "Бе ти няма ли да млъкнеш!!!" smile3508
те щом мене ме търпят не се бой Joy

# 89
Krisi4, OK. Става.

Ей стига с тези коси, ще имате. Да Ви стресна ли обаче малко ... - моята тотално се изправи, не ми трябват никакви преси, просто перфектно  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт