Бременни чужбински мами - 15

• 15 037
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Милика,и аз стискам палци Praynig...ако имаш час при гинеколог,помоли да ти направят раздращване (туширане)Peace.Кажи ,че няма да казваш на акушерката.Аз така преносих седмица,и още сигурно щях Sick,ако не ми го бяха направили.Някъде се съгласяват,пробвай. Thinking
Звезди сега имам чувството че ще е мъжко Rolling Eyes,и се примирявам Wink ...в нашия род,vинаги първо женско изкача,и след това мъжко Joy..,та затова.

# 181
megan79
значи стискаме палци за синьо щтъркелче Hug

дано да чуят Milika, понеже такиви битки водих(макар и напразно)...че ходих да раждам ме знаеха вече  Joy

# 182
  • NL
Megan,Звезди засега нямам записан час при гинеколог.Казаха ако две седмици след терминът няма резултат ,тогава да ходя.Засега се доверявам чинно на доки какво ме съветва,но ако нещата опрат до гинкото ще имам предвид съвета на Меган yes.
megan79-момиче или момче е незнам,но ти пожелавам да е здраво и толкова красиво като кака си 4470.Започна ли да усещаш вече признаци на неразположение?На мен първите 4 месеца ми бяха много трудни в това отношение.После живнах и апетит си имах вече  и енергията ми се възвърна.

# 183
Milika,да ти кажа,отдавна имам симптомите.Абсолютно същите като предния път.Аз и затова си усетих,още преди да ми закъснэ,че съм вече бременна. Laughing

# 184
  • Germany
Megan,

Честита бременност и леко бременеене  bouquet пожелавам ти едно здраво и пухкаво бебче Crazy Flutter

# 185
Megan,

лека бременност и от мен  Hug

# 186
---

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 13:32 от Sonita

# 187
Лелеее, СОнитка, колко сте порастнали!!!
МНОГО е сладък Сами  Heart Eyes

# 188
Sonita
леле как се е ухилил Сами Heart Eyes.. ние до месец- месец и половина не се усмихвахме камо ли да се хилим така Rolling Eyes

# 189
Благодаря мили мами за комплиментите за Сам   bouquet

Джена, как върви кърменето? На нас не ни стига и въобще не наддаваме, яко дохранваме вече, но гледам да не си го слагам на сърце особено много и съм се примирила видимо поне. Каквото такова, важно е детенце да е живо и здраво, пък каквото може да изсуква, останалото ще си го набавяме както дойде  Crazy

Звезди, ние отдавна се усмихваме, още от първите дни, но тогава беше само в заспало състояние или задрямали на цицата  Mr. Green От няколко дни издаваме серизони звуци, гукаме, направо си е сериозна комуникация с всичките му въздишки, охкания и пъшкания, възклицания и изумявания  Laughing Вече се взира много добре е предметите и ме фискира и следи с поглед малкото човече  Wink А главата от 1-вия ден си я върти както си иска, дано не му се сплеска неподходящо, че хич не стои, както го наместя.

Искам да питам, можете ли да препоръчате някакви четива за забавление и развитие на сетивата при малките бебета?

Хайде до после, че хълцаме и сега съвсем ще се разстроим, еххх  Whistling

# 190

Искам да питам, можете ли да препоръчате някакви четива за забавление и развитие на сетивата при малките бебета?

Пей му! Малък е за приказки...

# 191
Риен, имах предвид насоки за стимулиране на сетивата, развитие на възприятията,
а не приказки / много ясно, за 1-месечно бебе  Crazy/

# 192
Джена, как върви кърменето?

Ами ако кажа че е безпроблемно, ще излъжа  Crazy
Борим се с лоша захапка (такава дето ми дъвче, вместо смуче, зърната). Ходих на лактационен консултант, и последните 2 дни бях със силиконови зърна. Пооправиха се нещата засега, и започнах пак да давам без силиконките от време на време.

Другият "проблем" е свръхлактацията. Дискомфорта за мене го оставям настрана, но при него горкия едва смогва да суче, защото му изливам кърма като градински маркуч в гърлото и се дави и после повръща  ooooh!
Опитвам се да изцедя малко от първоначалния водопад, но така пък пак стимулирам лактация, та явно ще отнеме малко време да свикнем.

Абе ти как знаеш, че не ти стига кърмата и че иска още. И моят има един период през деня, когато изглежда вечно гладен, но понеже знам, че преливам от кърма и ми е ясно, че се глезондри и иска само да ме цица  Laughing
То лошо няма, ама с цицането, пак гълта кърма и после повръща, и от толкова цицане, циците правят огромно количество мляко, та трябва временно да му угаждам с други цели (като биберон залъгалка).

И сега по закона на всемирната гадост, следващата седмица ще се оплаквам, че нямам кърма пък... имам чувството че няма никога да премина към фазата "кърменето е приятно".
В момента определено съм далеч от нея, но от упоритост се държа.

То човек да не ме попита нещо, аз цял ферман изписах  ooooh!

# 193
  • в шоки-land
привет на всички малки и големи  Hug Heart Eyes
моля най-покорно да се присьединя кьм вас  Wink....
ще си имаме още едно шоколадче евентуално на 31.05.2008.....не сьм ходила на доктор още, на 22 сьм на пьрви преглед.....3нам датата, 3ащото си я и3бирам сама ( щото ще е пак секцио ).....

сега ще вля3а малко в час с темичката.....

# 194
  • Германия
Йеаааааааааааааааааааа шокимайка пак ще има шокииииииииии
Честито!
Лека и спокойна бременност Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт