Отново фотошопски конкурс!

• 7 587
  • 165
  •   1
Отговори
# 90
успокоих се.
Приятно прекарване и много поздрави на сестра ти  bouquet

# 91
Ако има проблем, ще помагаме с каквото можем.  Peace Simple Smile

# 92
Аз предлагам да започваме със залозите, че не остана време.
Последната работа в колажите с децата- мисля че е на Еми.
"Виртуална целувка" -  на Ани, за Summer time не съм много сигурна, може да е на Дамаянти.  newsm78.
В "Облечи ме" е доста трудно, защото нямам наблюдения, все пак е нова категория - Вечерната рокля/черната/ - на Мира, за рисуваните незнам... newsm78. В "Ретуша" - Green eyes пак на Мира, на Весика - Мачото.

# 93

Последната работа в колажите с децата- мисля че е на Еми.
"Виртуална целувка" -  на Ани, за Summer time не съм много сигурна, може да е на Дамаянти.  newsm78.
Аааа,бъркаш последната(с момченцето на пейката) е на Флоралпина-100%.Това е нейния Даниел Mr. GreenКакто и Moment in time
Виртуалната целувка е на Ани-99% съм сигурна!
Summer time-Наталина 100%
Малка принцеса-мисля,че на Игуанка(снимката е на Калина) Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 12:23 от petia47

# 94
  • София

"Виртуалната целувка" смятам, че изобщо не е на Ани. Ама ще видим.
summer time - 100% Natalyna

# 95
  • Вече в моята си приказка...

"Виртуалната целувка" смятам, че изобщо не е на Ани. Ама ще видим.
summer time - 100% Natalyna

Ха-ха, става интересно. Виуртуална целувка и на мен не ми се струва, че е на Ани! Ако изобщо има втори колаж, то според мен е - "renuiga"...
А на Флоралпина - първият и последния - с пейката...

SheDevil, само ще призная, че нямам нищо в Ретуша, а в обличането имам две мои неща, в колажа - цели 3 /нали си признах, че съм вманиачена!  Embarassed/

# 96
Mira Петя ааааа не знам  Grinning мога да кажа само,че сте прави до известна степен, но не съвсем  Mr. Green

# 97
# 98

А ти пък, защо се смееш? Thinking Laughing

# 99
Мили момичета съорганизаторки, аз съм в много тежък момент защото компа ми е на настроения, а много държа да оправдая гласуваното ми  от микки доверие.
Снощи милия пак ме предаде по едно време...
Ако докъм 22ч. не се появя, много моля някоя от вас да поеме моята част Praynig Тя не е много, така че надявам се няма да ви затрудни.

Благодаря предварително!  bouquet Heart Eyes

# 100
# 101
мимиту, няма проблем. Ако няма друг желаещ, ще взема твоята част... Peace

Ани,  #Cussing out

Поздравления за втората булка в "обличане"-то! Мисля, че е рисувана роклята и ако наистина е така, много добре се е справил авторът! Peace

Изобщо ми прави впечатление, че са много малко рисуваните дрехи. Жалко, много по-интересно щеше да е ако повече момичета се бяха опитали да нарисуват някоя рокля!

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 16:37 от MiRa_55

# 102
има страхотни ретуши Hug Hug Hug Hug

# 103
Рисуваните дрехи изглеждат с по-малко обем, някак не стоят така реално. Всъщност си има начене за да изглаждат реално, но за съжаление сме доста далече от тези корифеи във фотошопа.  Grinning

# 104
Рисуваните дрехи изглеждат с по-малко обем, някак не стоят така реално. Всъщност си има начене за да изглаждат реално, но за съжаление сме доста далече от тези корифеи във фотошопа.  Grinning

Далече сме, права си, но в крайна сметка ще гласуват за нас хора, които също не са професионалисти, така че това, че ще сложиш нарисувана рокля върху "живо" човешко тяло, няма значение. Или пък трябваше да си намерим рисувани "модели"  newsm78? Но както и да е - свърши тая! Peace

Общи условия

Активация на акаунт