Мами в БЕЛГИЯ - 2

• 25 665
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • Belgium - BG
Valens - честито бебче и добре дошла обратно тук. Как се справяте в кьщи, аз като си помисля какво ми беше пьрвите месеци след раждането - май по-скоро всичко ми е мьгла, дните просто минаваха и спомени няма Simple Smile

За яслите какво да ви кажа, аз се записах в листа на чакащите бременна в 3-тият месец и то за ясла която е специално за работещите при нас. И ако не беше един приятел на шефа ми в борда на директорите, май и до сега щяхме да си се гледаме в кьщи сьс София Wink

Как е седмицата при вас? Аз тотално сьм изперкала, винаги в края на годината в работата е малка лудница. А от курса ми по фламандски ни готвят тест другата седмица, аз май ще го подмина Sunglasses

Вода - само Evian/Spa - става за бебета

# 256
Valens, честито бебе   bouquet

Rylie, чешмяна нито на нас, а абсолютно изключено на бебе. Водата е меко казана ужасна. Не се променя нищо с преваряването. Има доста води, които стават за бебета, поне десетина вида има, гледай на етикетите, имам бебче с биберон, значи е ок. Аз дори готвя с бутилирана.

gerisima, аз не съм попадала на странна майонеза, купуваме си от обикновената и тя си е обикновена майонеза. Аз лично харесвам обикновената с лимон, по-лека стои някакси. Има много такива, не може да няма  Simple Smile

# 257
благодаря моми4ета   Hug по цял ден се носим на раце ,остане ли сама рев,рев и така  ревлив период сме засега е смеем се когато ни  е кеф  Laughing

Rylie аз давам евиан ,за какво преваряване (игра4ка),то няма време да му измия и стерилизирам бибероните през деня (хубо ,4е сам се заредила като воиник )та ве4ер таткото като се варне я вар6а тая работа  Crazy

# 258
Благодаря ви! Добре, че ви попитах преди да дам ooooh!

Ще купя на Ейвън или каквато видя с бебче с биберон Grinning

Valens, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ!

Има ли някой в южната част на Белгия или съм само аз?

# 259
  • София
Valens и тук да те поздравя за бебка. Hug
Rylie ,аз пристигам в Събота. Mr. GreenА мъжът ми вече пътува натам с колата.

# 260
angels_zg, да се обадиш! Ще ти оставя телефон на лични.

А като ти гледам тикера се сещам, че онзи ден гледах една страхотна количка за 167 Евро в Монс, ако все още си нямаш Wink

# 261
Valens,честито и от мен!Да ви е живо и здраво бебето и много да ви радва!Ние сме на 9 месеца вече и още сме на ръце така,че относно купона те разбирам напълно Wink
Rylie,аз и давам Cristaline,защото Ейвън е за разхлабване.Аз и давам Ейвън само когато положението стане напечено WinkПоне така ми каза нашия педиатър.

# 262
Блоди,забравих да ти кажа,че пуснах за 22 едно гласче. Grinning

# 263
Valens, честито бебче!
За водата - всяка слабоминализирана вода става, но ако свърши и нямам под ръка, първо пречиствам чешмяната вода през кана Brita и после преварявам, ама това само в краен случаи.

# 264
Роза, мерси, остана купона за 22-ри, така че ще се повеселим, надявам се  Simple Smile

# 265
bonbonka6, и аз имам кана Брита Laughing пречиствам за себе си Wink

Днес намерих вода в магазина с бебче и биберон - Келтик се казва. дадох на бебко ама той почти не пи, което е нормално, все пак досега е бил само на кърма и вчера за първи път си хапна малко оризова кашичка.

# 266
Брита и ние имаме, пречистваме уж, но водата си е все така кофти и не смея да я пия и да я давам на детето  Confused

# 267
ЕЕЕЕеее Валенс, честито, миличка  Hug Hug Hug Само хубави емоции и мнооооооого здраве за всички ви, любувай се на всички моменти с бебка, даже и лошите после ще ти се струват мили като си ги спомняш, след време де  Wink  А как се казва малката принцеска и я разкажи как се роди, колко тежеше и всичко нормално ли беше изобщо и още един път   bouquet

За нова темичка има време, нека стигнем до заветната 15-та страничка Peace

# 268
Никулден е днес. Какво ще правите?  Flutter

Ние сме довечера с гости - 11 човека без нас  Crazy Купила съм две големи патици, утре ще ги мисля как да ги магеря, досега не съм правила, другото е лесно.  Simple Smile

Има ли някои от вас под наем? Колко плащате и за каква площ, ако не е тайна? Искам да сверя часовниците  Simple Smile

# 269
Ние сме под наем. Плащаме около 1200 за къща на 2 етажа. Ама сме в южната част, на около 60 км от Брюксел.

А днес няма да правим нищо за съжаление Sad ние наскоро пристигнахме и не познаваме хора, с които можем да се съберем. Пък и вкъщи още е лудница-чакаме мебели, даже завеси още нямаме... Sad

Общи условия

Активация на акаунт