Работна тема писма

• 27 348
  • 467
  •   1
Отговори
# 180
  • Враца
Има и други изчакайте

# 181
  • София
Абе, стига си раждала такива страхотни идеи, че почнах да се комплексирам. Mr. Green

Аз от кога съм се комплексирала.....

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 14:00 от Фоксче

# 182
Иска ми се да видя идеята с чернобели и цветни снимки.
Може да сложим цветни лъчезарните очички след осиновяването.
Подкрепям напълно мнението, че полетата около снимките показват недостатъчност. Върти ми се из главата нещо като настъпване на снимките, дори. Все едно че някой е носел купчина снимки и ги е изпуснал - да се застъпват.

# 183
Ехооо, някой ще ми пусне ли на лични паролата да видя снимките и освен това дайте идея да се включим и ние чакащите

# 184
  • София
Паролата я имаш, чакащите можете да се включите като напишете вашата история

# 185
Здравейте,  момичета  Hug

Сега ще се захвана с варианти по предложенията. Но ще стане по -бавно, защото цветните трябва да се обработят за да станат еднакви долу горе. Та довечера или утре ще има нови.
Пък си имам и едно малко пречещо 2 годишно  Laughing

# 186
Джес, благодарим ти за помощта!!!  bouquet

# 187
Джес, като се има предвид възрастта на "асистента" ти, просто ти свалям шапка  newsm51

# 188
  • Русе
Джес, благодарим ти за помощта!!!  bouquet

И от мен за  Jes    smile3525 smile3525 smile3525

И трите картички са страхотни.Първата има страхотен ефект с многото очички, но надписа се губи ,  а ако е с тъмен фон пък ще се скрият очичките.Може  надписа посредата и около него разхвърляни снимките.И мисля че  newsm78 това "До кога да чакаме" май не е подходящо, защото тези дечица вече няма какво да чакат те са си у дома. newsm78. Така мисля аз.А за  другите две наистина посланията трябва да са по големи за да се разчитат и както са като рамка да не е само един текст а да са няколко и да се редуват.Имаше варианти за надписи.
Като картички всички са страхотни, въпроса е надписите.

# 189
  • Русе
Ооооооо, сега видях и картичките на DarZaMen .Направо ви завиждам, благородно разбира се за идеите, които ви хрумват и за уменията да ги направите.
Най- много ми хареса третата. Но  newsm78 не беше ли "Очите на нашите деца", защото там пише "вашите".Или аз нещо не съм в час.

# 190
Най- много ми хареса снимка V1.jpg, има силно въздействие поне върху мен.
Паролата я имаш, чакащите можете да се включите като напишете вашата история
Абе то хубаво ама няма какво да напиша освен че социалните любезно ми казват не сме ви забравили и си чакаме.  Cry

# 191
Сега, отметките, които направих са такива на човек работил, много в сферата на рекламата и графичното представяне.
Фотошоп не ми е стихията, затова си позволих да дам идеи само от гледна точка на композиция и въздействие.
Моето мислене е изкривено, аз мисля от страна на аудиторията като цяло, не като отделен индивид. Затова, вие решавате.

# 192
  • Враца
извинявайте, че днес така телеграфно, но ми се наложи да пътувам и ви четях порез телефона.
още два картички от чучулига
http://mi6lence.multiply.com/photos/photo/13/1
http://mi6lence.multiply.com/photos/photo/12/1

Всияки картички са невероятни, излъчването на детските очи е толкова силно.
Много ми е трудно да избера Thinking
може би да имаме няколко варинат за изпращане или не е добра идея?

Отивам да чета, ще пиша утре следобед

# 193
Момичета, покланям ви се с много обич за това, което правите.
Видях само двете картички на чучулига и не знам дали мога да опиша всичко, което почуствах.
Много ми се иска и аз да помогна с нещо- засега само разпространявам както и където мога линк към петицията и филма, за да го видят колкото се може повече хора и съм помолила приятелите си също да разпространяват.

Прегръщам ви силно   bouquet

# 194
  • Русе
Всички картички са прекрасни.Не може ли и всичките? newsm78 

Общи условия

Активация на акаунт