Работна тема писма

• 27 354
  • 467
  •   1
Отговори
# 165
  • София
http://multiply.com
потр. име е moedetstvo
паролата е същата като на снимка.бг

# 166
Картичките са страхотни! Peace Честно казано аз настръхнах от тези погледи. Дано да имат същото въздействие и върху закостенелите чиновнически души! Praynig

Иначе, да се отчета за протокола. Писмото ми е готово. Чакам само за уточняване на общия финал с исканията, за да ги добавя.
И да питам самото писмо ще бъде ли адресирано до някого. Имам предвид като "До г-н едикой си" (както примерно се надписват молбите) или просто ще ги пускаме на съответните е-мейли? newsm78

П.П. Малко нямах и-нет, затова се включвам чак днес, но се надявам че не съм закъсняла

# 167
Първо да благодаря много на момичето, което направи двата варианта за картички.

Преди малко и аз нахвърлях един семпъл опит. Албум "Проект Електронна Картичка".
За всеки случай, трябва да ви кажа - не става за печат, това е вариант за уеб.

Таня, за финала ще изчакаме още няколко дни. Никой не е закъснял.

# 168
Страхотни идей Дефи,но всичко е свързано с пари и това пречи.
Главното е да почваме  и стъпка по стъпка нещата ще се подреждат и ще се отварят тук таме вратичките за нашите желания.
За надписа за очичките-Ти си казал с любов най-топлата дума МАМО.Аз съм казала с любов най-топлата дума МАМО.Искаш ли и други деца да могат да я кажат?
Или нещо подобно,но мисля, че думата МАМО е хубаво да присъства.Защото в най-трудните физически и психически моменти от моя жовот товае първата дума,която ми идва да кажа.Мисля,че за всички ни е така.
Аз нещо не разбрах за паролата за снимки.бг и не съм видяла още картичката.
Ще изчакаме с писмата.
Пак наново се чудя защо е тази организация БАОО като няма голям ефект от нея.Спомням си ,че и преди да съм тука в този форум бях писала там и всичко е много вяло.

# 169
Ами защо мислите говоря за нова организация? То е ясно, че на пръв поглед звучи несериозно, но всяка организация защитава конкретни интереси, без значение колко общо и с колко широк смисъл й е наименованието.
много сериозно си звучи.........
 не следя много темата. аз като стар паразит съм се лепнала за Дарзамен и цицам инфо в сбит и готов вид Mr. Green. щото тичам по задачи за протеста. в сряда има нова работна среща. като осиновител и бъдещ кандидат осиновител, естествено имам какво да кажа на нея. протеста е общ, желанията за промени също. взаимната двустранна подкрепа е задължителна.

# 170
Преди да продължим с другите дискусии, искате ли да преброим колко готови писма имаме и да решим коя картичка ще изберем?

Иначе на всички ни става трудно да следим нещата.

Дотук (по памет)

Таня
Фокси
Дефи
ДарЗаМен

(ако съм пропуснала някой да се дописва)

# 171
Бройте и мен с две писма.

Цитат-"Ето защо ви пращам очите на падналите ангели.Надзърнете в душите им и прочетете сами техните истории.И ако можете да го сторите,то тези ангели отново ще могат да се усмихват,отново ще бъдат Деца"

# 172
  • София
За картичките - първо огромни благодарности на момичето, което е направило трите проекта и, разбира се, на Дар за мен за четвъртия. Аз не разбирам много, но да си кажа мнението - тази с Очите на нашите деца е много хубава, но се губи посланието - не е ясно за какво става въпрос. Картичката с цветния надпис не е толкова въздействаща, така че аз съм за една от двете картички - тази на Дар за мен или тази с черно-белия надпис (т.е. третата).

За постера - да, думата "Мама" е хубаво да присъства в текста, но да не забравяме "Тати"  Simple Smile.

Ва ва, дали ще може списъкът на готовите истории да го направим и поддържаме в първото мнение, за да е по-лесно да ги следим? И дали ще може там да добавиш адреса на албума  в http://multiply.com, че всеки път го издирвам по страниците, а и ще е по-лесно за останалите. Благодаря ти много.

# 173
Бройте и от мен писмо.
Две писма всъщност - оф, не ми върви мисловната дейност. Очичките са страхотни - най ми въздейства обаче третата картичка

# 174
Честно казано на мен най-много ми въздействат този и/или този вариант. Но можем да направим една анкета и която картичка събере най-много гласове, да пускаме нея. Какво мислите?

# 175
Mомичета, това са проекти - можете да кажете кое, какво да се промени, според вас. Смятам, че и Джес ще се съгласи.
Моето предложение не е, защото мисля, че е по-добро, просто давам вариант. Така или иначе нямам време да работя по-дълго, така че хич не се и бутам.

Значи, ако бъде третата на Джес - ще помоля, малкия, течащ текст да бъде заместен с голям и единствен такъв, на фона, не над снимките. Трябва да се чете ясно и посланието да е не по-малко видно от очите.
Може да се разместят още малко по-шахматно, за да се получи повече търсен ефект, може умишлено някои да са изместени на по-преден план, застъпвайки другите, големите фуги дават усещане за недостатъчност.

Снощи просто нямах сили да ви пиша, но мислех някои от снимките да са цветни, останалите черно бели, в комплект с "Някои от нас вече имат дом. А останалите?", ефекта е интересен. Като проблясъци сред тъмното...Естествено за цветните трябва да са подбрани по-оптимистичните и усмихнати погледи.

Отново с благодарности към Джес, че отдава от времето си за нас.

# 176
Моето предложение се покрива с това на Дар в по-голямата си част: снимките да са залепени една до друга, без разстояния, ако има надпис върху снимките, той да е в тъмен цвят и да изпъква, защото този сивия цвят се смесва и не се чете. Очите след осиновяването да са цветни, но ако те са цветни, то надписът да не е върху снимките, а над и под тях, защото иначе изобщо няма да се чете.

# 177
.... Значи, ако бъде третата на Джес ........ да се разместят още малко по-шахматно, за да се получи повече търсен ефект, може умишлено някои да са изместени на по-преден план, застъпвайки другите, големите фуги дават усещане за недостатъчност.

И аз си го мислих това, ДарЗамен. Наистина колкото е по-наситена с очички, толкова по-голям е ефекта.

.... мислех някои от снимките да са цветни, останалите черно бели, в комплект с "Някои от нас вече имат дом. А останалите?", ефекта е интересен. Като проблясъци сред тъмното...Естествено за цветните трябва да са подбрани по-оптимистичните и усмихнати погледи.

Тук също ще трябва да се съглася с теб. Определено контраста ще е доста въздействащ.
Абе, стига си раждала такива страхотни идеи, че почнах да се комплексирам. Mr. Green

# 178
Петя наистина е хубаво да е с повечето очички.Незнам сред тях има ли на деца които са все още в дом.Ако е така наистина е добра идея тези снимки да са черно-бели,а останалите на вече осиновените дечица цветни.Хубаво е надписа да е фиксиран и по-голям, да се набива посланието веднага като се погледне картичката.Тези ,които имат повече опит в тези неща да кажат,аз само подкрепям идеята.

# 179
Сега ми хрумна нещо. На картичката може да има два вида очи едните цветни на осиновеното дете и отдолу да пише аз намерих своя дом, другите черно бели на дете от институция и отдолу да пише помогни ми да намеря своя или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт