Юлче мило расте щастливо

• 13 194
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
"Пу" и аз да се запиша!!!  Wink Laughing
Иси - страхотна страница, поздравления  Hug
Аз нали съм от несериозните не съм сложила тук нито една снимка на моя сладур! #2gunfire Обаче съм боса в тези неща и незнам какда намаля снимките, че са много големи! Моля ви, помагайте, че и ние да се покажем  Rolling Eyes
И да се похваля - бях пратила снимки на Лъчко за конкурса на "Бон Апети" и ми се обадиха, че ще побликуват негова снимка в поредицата книги  Embarassed
жоржито - и ние сме до никъде със забелването на бубата. Аз съвсем лекичко му я отварям, но той все ми бита ръката и се сърди. затова реших да чакам  да се оправи от самосебеси.
Ети - никаква не се обаждаш да пием кафе!? newsm78

# 16
  • somewhere over the rainbow
Ето ни и нас.
Иси, мерси, че си сложила актуална снимка на Даяна  bouquet

# 17
Пу 154-та   surpriseuu

Иси, Мляс! Hug

Малееее, изпуснах вече две теми, отивам да чета. book

# 18
Иси, мерси  bouquet

Ема днес спа от 13:00 ч. до 17:30 ч.  Shocked , голям сън, голямо нещо. Рекорда й е една събота, когато баща й я гледа, та тогава е спала от 11:30 до 17:30, Калин трогава я е събудил, защото се притеснил.

Ася, защо не пишеш ти, как сте със сладкото Миме?!

Лала, мерси за координатите на хомеопатката!  Hug  bouquet

Изчезвам, че звяра се развилня.  Crazy

# 19
Иси  Hug както винаги  Heart Eyes

Ние днес също сме от поспаливите сутринта стана в 7 походи до 8 и пак легна и така тримката откарахме до 10 и 15. После към 14 пак заспа и до 16.  Grinning Мама успя да си изчисти прозорците на още една стая.  bowuu  Сега крачи напред назад и крещи нещо. Днес научи как прави звънчето и само ходи напред назад и вика - Дин, дин, само дето нямаме звънче ние, но нищо.
За пишората аз започнах леко да забелвам във водичката вечер като го къпя дърпам и като реагира спирам. Така а 1 седмица всяка вечер видях, че се е цепнало доста. Мисля, че това е най-нетравмиращо за Криси.  Така успявам и да го почистя, да не се събирам мръсотийки.  Naughty

# 20
  • някъде
Ей, мами, как сте? Hug Hug Hug
Аз нямам нет, пък и живеем при майка ми и затова не ми трябва, но ходя от време на време в една зала за да се видим с мъжо по скайпа Heart Eyes
Искам да ви се похваля bowuu- много голяма и приятна ми беше изненадата днес, когато разбрах че в списание Моето дете има снимка на сладкото ми момченце, която бях изпратила още преди 1-2 месеца baby_neutral Heart Eyes
При нас какво ново- Алекс ходи, но само вкъщи- навън не го пускам, защото все още понякога залита и не ми се иска да си ожули някъде нослето, но пък вкъщи обикаля стаите с кеф! Simple Smile Много сладко се поклаща- като малко патенце, но става все по-уверен в ходенето! newsm68
Все още имаме две зъбчета, но скоро ще си имаме още- отгоре едното вече се вижда, а отдолу е побеляло! Simple Smile Нощем не спи много спокойно, но вече свикнах Crazy- постоянно се върти и проплаква Sad
Много поздрави на всички мами и целувки на бебоците, отивам да се чуя с мъжлето mobilephone
 Hug

# 21
  • Варна
Ема днес спа от 13:00 ч. до 17:30 ч.  Shocked , голям сън, голямо

А Дим спа от 10.30 до 14.40ч. #Crazy #Crazy #Crazy
И още можеше  да спи:mrgreen:

Дидка 81
,скоро си мислех за теб Heart Eyes.ходи по-чедто до залата Hug

Дито,се научи да се катери на дивана в хола.Но още не знае как се слиза Tired.
Няма да обяснявам,какво става Naughty

Нанни,Голямо Млясссссссс за теб Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Айде на всички ,лека и мека Hug

п.п.Чужбинските мами се изгубиха нещо.Майра,Герито........... newsm78
И Бетта ,по-рядко пише вече Sad

# 22
  • софия
Здравейте, мами!
Моля да ме извинете, че ще питам нещо, което може би сте обсъждали, но нали не съм от най-редовно включващите се и може и да не съм видяла: вашите зверчета по колко пъти на ден акат. Ние откакто отидохме на море сме станали като една машина за л...  Embarassed(извинявайте за израза, ама по-точен от него няма) - ака по 4-5 пъти на ден, като може някой път да е по-рядко, но като цяло изглежда нормално. В началото не обръщах много внимание, но вече ще стане месец и започвам да се притеснявам дали е нормално. Не виждам да са тръгнали зъби, въпреки, че има повече лигаване от нормално, но възможно ли е цял месец да е така  newsm78 newsm78 Притеснявам се и защото трябва да я имунизират и наистина ме е голямо шубе, особено след предаванията преди време за настъпили усложнение след имунизации (да не дава Господ  Praynig)

# 23
Звънче Галко ака най-често по 2 пъти на ден.Има и изключения разбира се.А иначе в акото има ли слуз или нещо необичайно ?

Ели от къде ги измъкна тия човечета шаренки  Joy

Иси   bouquet благодарим и ние за темата.

Дидито,Янак нормално да искат да сучат нощем.Кърмените  бебета са така.Проверяват че циците не са избягали  Laughing
Аз също по 2-3 пъти на нощ му давам.Той иначе не заспива.Плачка ако не му дам.Така че ако искам да спя или,или...
И аз знам че трябва да го отбивам,но нямам идея как да стане това.Има време  Thinking

Лека от нас

# 24
  • софия
Звънче Галко ака най-често по 2 пъти на ден.Има и изключения разбира се.А иначе в акото има ли слуз или нещо необичайно ?

И ние бяхме така преди.
Иначе няма нито слуз, нито нещо необичайно.newsm78 Само от време на време е по-рядко. Не съм давала необичайни неща. Продължавам да я кърмя 3 пъти на ден. Беше нещо настинала, но вече й мина. В голям шах съм  #Crazy

# 25
  • ES
ЗДравейте мами,

не сме забравили юлската дружинка, чета ви най-редовно, но в предната темичка нещо не успях да се включа. А МАйра пише в темичката за работещите мами и в немската. Аз сега съм изцяло погълната от курса, на който ходя и се стремя да се върна в нормалния свят.  Laughing

Ние сме по-луди от всякога, за 1 минута не може да стои на едно и също място, бяга, рушка из цялата къща, което може го хвърля през терасата. От скоро се научи и да слиза от диван, легла и няма удържане. Лежим един следобед, аз уж да го преспивам, човекът се изниза, слезе от леглото и отиде в хола да си играе, а мен остави "да спя".

Вдига телефона или взима gsm-а и го слага на ухото, казва АЛО. Очилата и тях по предназначение слагаме. Пляскаме с ръце за браво, но когато сме в настроение или като се сетим. Казваме чао пак по желание. наблюдателен е много и се опитва да имитира. Много ревнува от компютъра. Види ли мена него и той е залепен, иска да седне в скута ми и се опитва да докопа клавиатурата. Микрофона също ползваме по предназначение.  Laughing

Честито на Силвия за новата дъщеричка, герой си ти! Ще се справиш, после ще ти е по-добре. Сега една приятелка има бебе и 15 г. син, малко й е терсене, а до колкото подразбирам не само и на нея.

Пингвина, приеми моите най-искрени съболезнования за загубата на един от най-близките си хора. Но това е диалектиката на живота, един се ражда друг умира. Значи си била в Испания лятото. И аз нали съм любопитна Гана, щеше да разказваш поучителна история от гостуването си.  Flutter

Звънче, и ние бяхме нещо в авария вчера - 4 пампи една след друга, но май беше от тиквата, че сега сме на оризова манджа и моркови.

Много сме зле със самостоятелното спане, да не говорим за заспиване. Една мама от испанската темичка приучила сина си да спи по някаква схема, дето ми прилича на тая на д-р Спок - оставете детето да се нареве, и уж била много доволна, от втория ден й се получило. Ама ние може и да ревем цяла нощ... Та спи си Митя при нас и хич и му не дреме. Слагам го по някое време в кошарата, но събуди ли се цици и край. Хората спят от 2рия месец непробудно ние май до 5-те години ще се будим. Аман вече!  ooooh!

Някой беше питал до кога се дава АМ, до 3 годишна възраст, и след това краве. Тук след годинката направо продават готово течно АМ, има и разтворимо. Ние не го щем, а е толкова вкусно, аз го употреблих в кафето. Опитвам с кисело мляко, но и него не винаги го яде. Искам да го отбивам, но като не яде нито едното нито другото не бързам. А и си мисля, че няма да е мой избор отбиването.

Друго не се сещам. Да спирам да не ви отегча

Поздрави на всички  Hug

# 26
Забравих да споделя с вас -предложиха ми работа в същият хотел където работих,но на по-висока длъжност.
Та през ноември ще заповчам редовна смяна там.А и има една частна ясла наблизо.Така че се надявам само Гали да свикне с децата и без мама най-вече  Praynig Трудно ще се адаптира,но скоро заповчаме с опитите за по 1/2 ден.

Черпя днес капучино

# 27
Добро утро и от мен  Grinning

Прибрахме се от Пловдивският панаир, спахме тук http://djamura.com/ , това е до Бачковския манастир - много красиво е там!!! На брега на река Чая, запалена камина... Crazy

На панаира оставих мъжете да разглеждат тежката промишленост, а аз се пуснах из центъра наа Пловдив да разглеждам "леката проомишленост"  Grinning И не само я разглеждах, ами си и купих една шапка и една блуза  Whistling

yanac пиша ти на лични

Снимки може би утре  Hug

# 28
  • Варна
Добро утро и от нас Hug

Звънче,щам няма слуз или кръв мисля че няма от какво да се притесняваш.Ние бяхме същите месец и половина,беше на диета,но  като не се повлия пуснахме изследвания и накрая се оказа Лактозна непоносимост.НО,Димитър имаше переодично слуз в акото.
Така че незнам какво да те посъветвам newsm78.само мога да ти кажа,да отложиш ваксината. Peaceна всяка цена,не я правете докато има разстройство.Ние още не сме сложили 3тия хепатит,и няма как сега.дано при вас е временно състояние. Hug

Рени,много се радвам за теб Hug Hug Hug.дано Галко лесно се адаптира Praynig

... А МАйра пише в темичката за работещите мами и в немската....

А,защо не пише вече при нас Thinking.да не е обидена нещо Confused

На теб Гери,ти желая успех в курса Peace

Аз изчезвам,че съм на Лунната днес,а като Форумствам много ми се прияжда Crazy.все към Готварския ме тегли ooooh!

# 29
 Hug
Рени от тук!http://www.emoticon.metroland.ru/ Видях го във друг форум, но му използвах адреса за да намеря и други!Със вмъкване на изображение и копираш адреса на имотиконата която искаш! Peace

Гери много изчерпателна както винаги!

И Юл откакто се върнахме от морето ака като все едно и плащат на колиграм!Ще фалираме за памперси поне д-а можеше да предупреждава а то най неочаквано и мирише!

Днес нашия чичо имал рожден ден,почепрете се по случая!
То за тва свеки изкупувала магазините  ooooh!

Хайде бай за сега!

Общи условия

Активация на акаунт