Нямам нерви да пиша всичко наново. Става дума за нашето посещение в Испания при испанските роднини на детето, които само се ровиха в личния ми живот (защо имам второ дете, което ще измести Тити, защо живея без брак
и други дивотии) и ме критикуваха за абсурдни неща (защо Тити не говори испански, ама да не се говори за Макси, и това дете е лошо гледано
). Деликатна ситуация. Сега вече не се впрягам така, но докато бяхме там не бях на себе си.Лала, имах една приятелка в подобна ситуация и накрая се оказа, че детето има проблем със слуха, а не редовните клишета, че момчетата проговарят по-късно и че децата от смесени бракове имат проблем с езиците в началото. Когато разбраха истинската причина започнаха да го лекуват и сега детето си е наваксало напълно. Едва ли вашият случай е такъв (Мишел е наистина още малка и си е нормално), само искам да кажа, че понякога има и други причини. Но всичко ще се оправи!!!
. За сметка на това пък се катерим и слизаме безпроблемно по столове, дивани и перваза на прозореца.
Аз имам подобен проблем с мои клиенти-англичани,гоеми гадюхи,ей!!Постоянно ми се месят защо го кърмя още или пък не му давам чипс и бургери от мак Доналдс,представяте ли си
За капак една се върна тези дни от гости при роднините в Уелс и ми мъкне разни подаръци и БОНБОНИ,ама шоколадови, за Алекс!Аз първоначално тактично отказах,а после час се развилнях,че няма да дам на детето си бонбони ,че и с пълнеж.А,бе с една дума тези западняци са луда работа и заради този им начин на хранене са такива дебели и безформени.
Алекс не иска да яде от неделя и само пие АМ,прясно мляко и суче.Веднъж-два пъти яде някакъв кисел и това е.Вече се притеснявам от това гладуване да не му стане нещо.

.
. При всички случаи, наблюденията ми са, че българите са по-задълбочени в чувствата и разбиранията си (това си е славянска черта), докато испанците са по-импулсивни и по-повърхностни. Важното е, че двете ми момчета много се обичат, че сме едно щастливи, че сме заедно и че всеки от нас се чувства на мястото си!
Винаги съм обичала астрономията и с удоволствие гледам предавания и чета инфо на тази тематика.
Така е, много е вълнуващо като гледаш как прави първите си крачки. 

и аз обичам астрономията