Юлче мило расте щастливо

• 13 227
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
isi_kam- в охранителния сектор ли си? Интересно ми е, защото аз съм Simple Smile
Аз си видях грешката с новата машинка, ама кой да се сети Banghead За пореден път се убеждавам, че 9 месеца бременност и година майчинство са достатъчни да затъпея тотално. Не съм спазила точните пропорции на брашното и за това не се получаваше. Вече имам един вкусен хляб в кухнята, който го дегустират приятели и комшии и всички са на мнение, че по-вкусен хляб не са яли. Аз цял ден карам само на грозде и не ми се яде хляб. Сега пека един със стафиди и мюсли за Гоги.
didito. - не се отказвай от кухнята. Аз се мъчих с Венци една седмица, докато го приуча на техния вкус. Бих те посъветвала да опиташ още 1 седмица. Има голяма разлика във вкуса между твоите и яденетата на млечна кухня. Положителното при нея е, че ако детето ще ходи скоро на ясла ще яде от същата храна и когато веднъж е свикнало ще си спокойна, че не стои гладно на яслата.

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 22:21 от eti_31

# 181
Някои е сложил снимки без име  Thinking

Ето ни и нас по халатче

Асе днес Галко е бил гладен затова нервничеше.Ама така е като яде само плодове следобяд.И пи цеден сок.Като се прибрахме изяде 1 чиния свинско с картофи-яхния.  Shocked И хлябче му топих в сосчето.Да не му се надяваш.  newsm44

# 182
Ей здравейте да не ни забравихте  Laughing аа тук сме.
Бяхме забягнали тази седмица на София, но днес си дойдохме.  Изкарахме си добре, Криси беше много послушен. Шодихме го на Патиланци е няма по голям кеф. Скачахме двамата на батута, играхме в детския към, вози се на колички, на влакчето.И въпреки, че беше спал 2 часа и половина преди да отидем катоси тръгнахме от там заспа в колата и спа още час.  После вечерта ми разказа всичко което е видял преди да заспи. Вика - мама кок кок т.е. с мама скоко скок на батута  Joy.

Ренито   голям ти е сладурко Галко. Дано все така си хапва вкусничко  Hug А тези неговите сини очички са ми такава слабост. Най-много съжалявам че Криси не е със сини очи.  Rolling Eyes

Дидито
  Криси свиква с кухнята  в рамките на 2-3 седмици, но мен една сестра от яслата ме беше предопредила, че някои деца свикват и даже и за месец.  Сега даже предпочита манджите на кухнята пред моите.  newsm78

Ети
  да идваме към Русе щом има пресен домашно приготвен хляб  bowuu

# 183
  • София
Здравейте,
Рени-снимките най-вероятно са мои,нещо се замотах и забравих,сега ще се поправя Embarassed
Бо-и ти ни липсваше!Много се радвам,че малкия така скоростно е оздравял!
Ети31-благодаря ти за съвета за храната-ще го направя,но ще сменя самата кухня-сега сме на частна и готвят доста екзотични неща,много майки които са я ползвали са се преместили на държавна кухня и са много по-доволни,защото се готви по ,,народно,,.Ще опитам една седмица и там newsm10
Иси-много се радвам за баткото,аз още от сега си мечтая как,като порастне ще запиша Влади на танци newsm35.Татко му е ужасен танцьор,а искам Влади да е по грациозен./имам впредвид модерни танци/
Ети-ех,тоз хлебец,бе!

# 184
Някои е сложил снимки без име  Thinking
аз като се занимавам с рамките на децата и понякога се налага да го преправям и съм ги научила наизуст.  hahaha Точно преди снимките на Галко  са снимките на сладкия Влади на Дидито ,а момиченцето с качулката е Сияна на ренисияна .Питайте аз си признавам hahaha
Tizija Praynig

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 22:20 от isi_kam

# 185
  • София
Надписах снимките,позволих си да напиша името и на Сиянка,че я познах.Ама са големи сладури всичките!Галко верно с тез сини очи ще бъде слабост на доста момичета,същински сърцеразбивач! Two Hearts

# 186
isi_kam- в охранителния сектор ли си? Интересно ми е, защото аз съм Simple Smile
в БТК-Секюрити. Ти къде си? Аз съм останала с впечатление ,че си счетоводител  newsm78

# 187
  • София
Пак съм аз Blushзабравих да питам нещо...
Амери-кой парк е,,Гео Милев,,-този над Редута ли? newsm78
Между другото има още някои снимчици без име...
Иси-ама ти работеща мама ли си?
Лека нощ най-после! Grinning

# 188
в БТК-Секюрити. Ти къде си? Аз съм останала с впечатление ,че си счетоводител  newsm78
Да счетоводител, но в охранителния бизнес. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 23:11 от eti_31

# 189
Амери-кой парк е,,Гео Милев,,-този над Редута ли? newsm78
Да, този е парка  Grinning
Значи, да поясня за чая, не съм на 100%, че съм отслабнала само  от него, но не съм пазила никаква диета, движа се предимно пеша- много  Grinning нервите са ми в повече, ама съм си и нервачка  #2gunfire та всичко накуп ми се отрази добре на фигурата. Попова, скоро не сме се виждали, май е време а имам и малко снимки от Рд на Лорето ( Звънче, и Мина съм я щтракнала в общата групичка).
Аз пак за чая, нямам представа дали се отразява на кърменето  newsm78
Бай за сега

# 190
  • Варна
 wavey
Наминавам набързо да ви видя,и време много за четене нямам Confused.

Тиция,Дим отдавна има уголемени лимфни възли отзад на главичката.Часната педка каза че били нормални Thinking,сега се запритесних Shocked.
Да пишеш какво е станало Hug
Рени,за Галко какво да кажа незнам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Ще си я копна тази снимка,да знаеш Hug

На всички болни бебоци,бързо оздравяване,а на оздравелите Браво.И да не се разболявате вече,ей Wink
Иси,Мама Дани Hug Heart Eyes

Момичета,стискайте ми палци fingerscrossed че днес съм на Ехограф на гърдите.Супер много ме болят в последно време.На най-близката ми приятелка и откриха и бучка и кисти в едната гърда,а преди две,три години и отстраниха бучка Rolling Eyes.А е само на 24години...........

Направо съм се спекла Tired

Лек и успешен ден ви желая   family

# 191
Ох, Жоржиии сега виждам какво си сложила в подписа си.Още не мога да дойда на себе си от както гледах филма.Само изнемощялите телца и тъжните очи на тези деца сънувам, а нещото което още повече ме измъчва е това, че и Мимето присъства в тези ми сънища.Побърквам се изглежда вече Sad

Рени, глада е оправията с неяденето Grinning

# 192
Амери, може да спретнем една среща. Боряна днес си идва, ако искаш и си свободна утре може да се видим.

Ема пак е със сополи и кашлица.Днес сме при хомеопатката, големи надежди имам, дано този начин на лечение ни помогне.  Praynig Направо се съсипа милата ми, излекува се и пак всичко от начало, но съм твърдо решена вече никакви АБ, вентолини и прочие...  Naughty Crossing Arms

Рени, голям сладур е Галко.  Heart Eyes
Ето я и Емата разхожда кучето:

Ето още малко снимки на който му се разглежда:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=65085&photo=74

Hug

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 10:25 от Попова

# 193
  • Варна
Асе да ти кажа,не си се побъркала.просто след бременността и раждането,много се променяме Peace
Аз лично сега,гледам на всичко свързано с децата,с други очи.не че преди не съм се потрисала,от подобни неща,но сега е друго Peace.След като дойде на бял свят,рожбата ми и съм друг човек.Много по-милозлив и чувствителен ooooh!
А,за филма си права,ужасен е  Sad.И не тряБва да стоим безучастно и да гледаме как си отиват тези дечица,онеправдани и нещастни. Cry

Затова Моля ви,Подпишете петицията!Моля ви............

Попова
/Тиция да не чете Mr. Green/,идвам и си я отмъквам Емката,да знайш Heart Eyes

Ето я темата,ако някоя от вас иска да види филма,или да прочете по-вече по темата.Предваритебно се извинявам че използвам нашата прекрасна темичка за това,но смятам че колкото по-вече хора видят за какво става въпрос,толкова по-добре за каузата,естествено.

Благодаря ви и извинявайте  bouquet Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226970.0;topicseen

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 10:27 от jorjito

# 194
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ МАЦКИ!
Вчера писах,писах и Жорко ми изтри всичко и се отказах да се включвам.Whistling
А и едно ми е заспало.От няколко дни се събужда в  4 и до 7 е много неспокоен.

Оня ден водих малките на един новооткрит детски кът до нас.Много се забавляваха.Дано се задържи така времето .Ето и малко снимки от там-http://images21.snimka.bg/004162342.jpg
http://images21.snimka.bg/004162343.jpg
http://images21.snimka.bg/004162382.jpg-тук се спускаме от една бебешка пързалка,и то по какъв начин само!Момчешка му работа.
Попова и ние сега ,като изпием антибиотика ,ако не е подействал отиваме на хомеопат. Peace
Жоржи ,стискам палци дано няма нищо обезпокоително. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт