Аз си видях грешката с новата машинка, ама кой да се сети
За пореден път се убеждавам, че 9 месеца бременност и година майчинство са достатъчни да затъпея тотално. Не съм спазила точните пропорции на брашното и за това не се получаваше. Вече имам един вкусен хляб в кухнята, който го дегустират приятели и комшии и всички са на мнение, че по-вкусен хляб не са яли. Аз цял ден карам само на грозде и не ми се яде хляб. Сега пека един със стафиди и мюсли за Гоги. didito. - не се отказвай от кухнята. Аз се мъчих с Венци една седмица, докато го приуча на техния вкус. Бих те посъветвала да опиташ още 1 седмица. Има голяма разлика във вкуса между твоите и яденетата на млечна кухня. Положителното при нея е, че ако детето ще ходи скоро на ясла ще яде от същата храна и когато веднъж е свикнало ще си спокойна, че не стои гладно на яслата.

.
А тези неговите сини очички са ми такава слабост. Най-много съжалявам че Криси не е със сини очи. 

.Татко му е ужасен танцьор,а искам Влади да е по грациозен./имам впредвид модерни танци/
Точно преди снимките на Галко са снимките на сладкия Влади на Дидито ,а момиченцето с качулката е Сияна на ренисияна .Питайте аз си признавам
забравих да питам нещо...
та всичко накуп ми се отрази добре на фигурата. Попова, скоро не сме се виждали, май е време а имам и малко снимки от Рд на Лорето ( Звънче, и Мина съм я щтракнала в общата групичка).

че днес съм на Ехограф на гърдите.Супер много ме болят в последно време.На най-близката ми приятелка и откриха и бучка и кисти в едната гърда,а преди две,три години и отстраниха бучка