Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви усещания изпитвам по време на контракции и раждане?
Как да се справя с болката по време на раждането?
Необходимо ли е да се използват упойки при раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви усещания изпитвам по време на контракции и раждане?
Контракциите обикновено се описват като силни болки, подобни на менструалните, но с определени спазми. Важно е да се знае, че всяка жена усеща различно и болките могат да варират от поносими до непоносими в зависимост от индивидуалната способност за търпениe. При много жени започва с дискомфорт в долната част на корема и кръста, който се засилва с времето.
-
Как да се справя с болката по време на раждането?
-
Необходимо ли е да се използват упойки при раждане?
Не е задължително да се използват упойки, но това е въпрос на личен избор и комфорт. Някои жени предпочитат епидурална анестезия за облекчаване на болката, докато други искат да изпитат раждането без медикаменти. Важно е да обсъдите възможностите с вашия лекар и да вземете решение, което ще ви накара да се чувствате уверени.
-
Какво представлява "изгонването" и какво мога да очаквам от него?
-
Има ли някакви съвети за бъдещи майки относно раждането?
Много ми харесаха. Много ще съм щастлива да ги усетя като криза или като след кофти храна
Присветна ми пред очите.Направо си отдъхнах докато четях
Thank You!!!!!