моля помогнете - 18 дни закъснение и отрицателен тест

• 32 490
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
Ramira много съжалявам,че не се е оказало това което искаш.Стискам палци за следващия месец PraynigКолкото до мен-старая се да не се шашкам много.Ще пиша като имам някакъв резултат.Вече съм решила и аз да ходя на лекар.Искам само да те попитам при теб имаше ли ПМС,защото мен ужасно ме болят гърдите от днес и чувствам дискомфорт в яйчниците?

# 31
Десика не при мен нямаше ПМС .Гледаи си кефа немисли за ништо притеб може и да има  ylinfant

# 32
Remina, гледай напред  Hug следващият път ще са  EFP сигурна съм   bouquet

# 33
Веси надявам се и мерси много за поткрепата

# 34
  • в Надежда-та
Не се отчайвали и късмет следващия път Peace

# 35
  • под кривата круша
Remira, късно се зачетох в темата, затова чак сега пиша. Нещо подобно се получи при мен преди 5-6 години-закъснява ми, няма ПМС, няма и признаци на бременност. Само дето отидох по-рано на преглед. Лекарят ми каза, че е киста / по-късно разбрах, че е фоликулярна /, да не съм се опитвала да я спукам при полов акт, щяла да се спука сама и ще усетя по-силна болка и тогава цикъла ще си тръгне нормално. Даже и лекарства не пих. Наистина стана така, нямаше други проблеми. Така че не се притеснявай излишно, прави профилактични прегледи по-често, както ти каже доктора и ти пожелавам скоро да се похвалиш с   EFP

# 36
Cryна лекар ша ида в понеделник  обаче вече ми се изчерпа тарпението страх ме е да не е нешто лошо направих си три теста и трите отриcателни какволи може да е при толкова закаснение
newsm10

# 37
 Heart EyesОбичам Ви всички. Искам да ви попитам ниакои знае ли може ли да се забременява вьрзо след противо зачатачни

# 38
  • Пловдив
Не вярвам,но при всеки е различно!По-добре не пий противозачатъчни на своя глава  bouquet

# 39
Аз пих противозачатъчни миналата година до март месец и от юли не се пазим и все още няма резултат.
Цецинка е права,че при всеки е различно
Не се притеснявай и ти пожелавам скоро да се похвалиш с 2 чертички Simple Smile

# 40
и аз пих противозачатъчни няколко месеца, спрях ги през ноември, правим бебе от юни, а още няма резултат. организъм, какво да го правиш!

# 41
На мен принципно моят лекар ми каза, че след противозачатъчни (ако всичко е наред!) се забременява много бързо, защото те подтискат дейността на яйчниците и когато ги спреш, яйчниците са като "отвързани" (по негови думи). Само дето има риск от многоплодна бременност (ако може да се нарече риск  Wink). Но, ако причината за незабременяване не е в овулацията, упражнението е безсмислено  Confused
Иначе, аз пих година и половина противозачатъчни (възможно най-ниско дозираните) с контрацептивна цел, след като ги спрях нямах никакви проблеми, цикъла ми беше редовен, овулацията ми се възстанови бързо. Ама при нас проблемът е другаде...  Cry

# 42
Рамира ,нищо мила,другият месец пък дано има бебче Hug
Десика ,чакаме хубави новини ,дано ни зарадваш. Peace

# 43
и аз пих противозачатъчни няколко месеца, спрях ги през ноември, правим бебе от юни, а още няма резултат. организъм, какво да го правиш!

Ще има  Hug Praynig Peace smile3521 smile3504

# 44
На мен ми закъснява 2 месеца подред, веднъж 6 дена - през Август, и после 12 дена закъснение през Септември.. И всякакви болежки и "признаци" си намирах, но тестовете бяха  EFN до един!! По4нах да си мисля накрая, 4е от толкова много желание за бебе, се самонавивам, 4е ми се забавя и М дори... Сега се чудя този месец как ще протече въпросния М и дали ще дойде въобще.. Надявам се , че НЕ, но се опитвам да не си мисля много, 4е хем се побърквам, хем и мъжа ми полудява покрай мен. smile3514

Общи условия

Активация на акаунт