Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви могат да бъдат причините за забавяне на менструалния цикъл освен бременност?
Какво да правя, ако тестът за бременност е отрицателен след дълго забавяне?
Какви симптоми трябва да наблюдавам, преди да посетя лекар при закъснение на менструацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви могат да бъдат причините за забавяне на менструалния цикъл освен бременност?
-
Какво да правя, ако тестът за бременност е отрицателен след дълго забавяне?
-
Какви симптоми трябва да наблюдавам, преди да посетя лекар при закъснение на менструацията?
-
Как мога да се успокоя, ако закъснея и получа отрицателни резултати от теста?
-
Какво да правя, ако имам положителен тест за бременност?
Колкото до мен-старая се да не се шашкам много.Ще пиша като имам някакъв резултат.Вече съм решила и аз да ходя на лекар.Искам само да те попитам при теб имаше ли ПМС,защото мен ужасно ме болят гърдите от днес и чувствам дискомфорт в яйчниците?
следващият път ще са
сигурна съм
на лекар ша ида в понеделник обаче вече ми се изчерпа тарпението страх ме е да не е нешто лошо направих си три теста и трите отриcателни какволи може да е при толкова закаснение
Обичам Ви всички. Искам да ви попитам ниакои знае ли може ли да се забременява вьрзо след противо зачатачни
). Но, ако причината за незабременяване не е в овулацията, упражнението е безсмислено
до един!! По4нах да си мисля накрая, 4е от толкова много желание за бебе, се самонавивам, 4е ми се забавя и М дори... Сега се чудя този месец как ще протече въпросния М и дали ще дойде въобще.. Надявам се , че НЕ, но се опитвам да не си мисля много, 4е хем се побърквам, хем и мъжа ми полудява покрай мен.