ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 13

• 73 982
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 930
Ейййй, колко хубави новини тия дни!
Попътен вятър на Митко в живота!
А на Злати и най-новия член на прекрасното й семейство - здраве, мир и благоденствие!

# 931
Златното ни момиче роди
супер
дайте ми телефона и на ЛС, моля ви
да честитя на най-изстрадалото майче, най-голямото щастие
Ей, Господи Благодаря ти Praynig Hug

# 932
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
ЧЕСТИТ 24-и МАЙ    bouquet  bouquet 
Да бъдем горди българи, да отглеждаме и възпитаваме едни прекрасни наследници на българското слово и да използваме българската азбука,само за да говорим хубави и позитивно зареждащи слова , като НАЗДРАВЕ  и ОБИЧАМ   bouquet  bouquet  bouquet Grinning

# 933
Честит празник и от мен! Присъединявам се към пожеланието на Мери! Heart Eyes

# 934
Честита радост на Злати! Много здрави и щастливи да са!  bouquet

# 935
Момичета, искам да ви пусна нещо мн мн специално.
Хайде, четете  Hug

"Здравейте на всички, понати и не толкоз понзнати приятели на ДБМ!
  Благодаря на всички които доприносеха за осъществяването на абитуренската ми вечер!
На Роси, за желанието й, за нейният хъс и самучувствието й да направи неща за мен, които не очаквах и едновременно не осъзнавах до последно.
Роси, продължавай! Хората които редом с теб си позволиха да дадат части от времето си за да ме направят щастлив, нека осъзнават какво значи да
видиш усмивка и то само заради Вас! Още веднъж - тенкс!
На госпожата която знаеше какво прави! Отделиха не само време, но и финанси за да преценя сам и да бъда доволен само от избора си! Срещата ни на базар Поли
беше кратка, но запомняща се! Посрещна ме с усмивка и си казахме чао със същата тази! Усмихваше ми се и ми говореше, все едно ме познаваше, конфузно ми бе, но и интересно!
Не мога да обясня! Странно е! Благодрая на тази приятелка на Роси!
Най-големи благодарноси на жената, която ми услужи с камерата си за да запаметя моментите от това важно събитие! Посрещна ме с положителна емоция и се държа сякаш и бях
много, много близък човек! Продължавай да се усмихваш, иди в дом или някъде където има деца, повярвай нещо ще ги промени! Усмивката ти! Още веднъж благодаря ти, дори на съпруга ти!
Благодаря на Зари и Васко! бяхте страхотни във всяко едно отношение! Трогнат съм! Отделихте и време! Споделихте за част от времето ми, за да споделите емоцията от изпращането ми до ресторанта!
Немях думи! Моите приятели си мислиха, че сте ми родители, а други, че сте моето "приемно семейство". Горд съм от думите им, защото за миг наиситна беше така! Милион и един пожелания за всичко
най-хубаво, най-красиво...Дано дъщеря Ви да се чувства горда, ккато и аз тогава, че Вие сте "специални".
Благодаря на Ивето за това, че подържаше контакт през цялото време и че искрено се радва с мен!
Когато си отдя в Бургас на 3 ти юни, ще разказвам за всички вас, а аз ще Ви пазя в сърцето си! Без да бледнеете пред нищо и никой!
Благодаря Ви!
Митко
27.05.08 г."

Може да видите и снимки, ето тук:

http://picasaweb.google.bg/manchokapitancho/uqqvbB?authkey=iYWsqVun5TU

Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 936
направо се разплаках, пожелавам му много щастие занапред и попътен вятър, вярвам че толкова добро и съвестно момче ще постигне много в живота

# 937
  • Sofia - TelAviv
Иве,   bouquet  bouquet   bouquet  за теб и всички които му помагат и са помогнали да искара толкова добре.  
newsm20 newsm20 newsm20 за вас и добрината която напрвихте и продължавате да правите!
От писмото може само човек да ревне, личи си че за него живота от тук нататък ще е само по-добър и по-красив, заобиколен с токова доброта и обич!

# 938
Мите благодаря ти, съжалявам само за едно, че се запознах с теб чак пред Поли и че толкова дълго време само слушах за теб.
само ще ти кажа, ще ти го кажа и лично, но и тук, че вашите усмивки, са нашето щастие, часове след срещата ни разказвах на всички за теб
желая ти миличък цялото щастие на света и ние наистина сме твоето семейство, на нас винаги и за всичко можеш да разчиташ Hug
Ивет, Роска, всички, скоро не съм ви казвала, колко много ви благодаря, че сме едно цяло и че всичко, което правим, без да го афишираме има смисъл, което си личи по децата Hug
знам, че на моменти ви е адски трудно, непосилно, знам какви неща правите, за които другите дори не подозират колко време, енергия и лишения ви коства, защото вие никога няма да го споделите тук, и ви се възхищавам и много обичам Hug
знам, че докато децата имат нужда, ДБМ ще го има Hug

# 939
Митко за пореден път показа колко е чове4ен и прекрасен Hug-4акам го в Бургас с нетърпение Wink

# 940
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Страхотно,разплака ме това искренно писъмце на момчето!
   bouquet Поздравления момичета! А на момчето-попътен вятър сред бурите на живота  Heart Eyes

# 941
 newsm45 много ме разчувства това...  Поклон, мили мами newsm20

# 942
Видяхте ли малтретираното бебе по новините току що? Много ми домъ4ня за него  Cry.Някои хора не заслужават да имат деца #Cussing out

# 943
Видяхте ли малтретираното бебе по новините току що? Много ми домъ4ня за него  Cry.Някои хора не заслужават да имат деца #Cussing out

Даааа, такова хубаво дете... как може бе?!?!?!  #Cussing out Както каза майка ми, някои хора се молят да имат деца и толкова много искат, а други, които имат не ги ценят  Sick

# 944
Обичам го това момче! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт