ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 13

• 73 980
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 945
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Щастлива съм,.защото Митко е щастлив Hug Hug Hug Пожелавам му късмет в живота, и винаги да има добри хора около него Peace

А за битото детенце..... ще си поплача, и ще се моля, дано Господ бъде с него и направи така, това детенце миличко,да има повече светлина,отколкото мрак в живота си Praynig Praynig Praynig И  ми се ще всеки да получава заслиженото за деянията си - дано системата вече не позволява поредните "родители" да продължат безмисленото си съществуване,биейки,малтретирайки и оставяйки завинаги черни  следи в душите на най-невинните и безценни създания на тази земя - децата ни Praynig Praynig

# 946
На Митко пожелавам попътен вятър и много щастие и късмет в живота! Hug

Тук да кажа, че в Св.Параскева ще си имат нови перденца ,готови са ,ушити, от приятелката на Stanisa  bouquet

# 947
  • sofia

Тук да кажа, че в Св.Параскева ще си имат нови перденца ,готови са ,ушити, от приятелката на Stanisa  bouquet

ще може ли да ушие още.Имаме платове,но нямаме шива4 Twisted Evil

# 948

ще може ли да ушие още.Имаме платове,но нямаме шива4 Twisted Evil
Роска, ще питам   Peace

# 949
Видяхте ли малтретираното бебе по новините току що? Много ми домъ4ня за него  Cry.Някои хора не заслужават да имат деца #Cussing out

Даааа, такова хубаво дете... как може бе?!?!?!  #Cussing out Както каза майка ми, някои хора се молят да имат деца и толкова много искат, а други, които имат не ги ценят  Sick

4ухте ли майката (майка ????) : ''Е, не е 4ак толкова зле детето... А раните по лицето са от мокри кърпи4ки!.... Как да не съм добра майка...''
  ....Без коментар... #Cussing out

# 950
  • край Дунав
софианки, зов от Видин-както част от Вас са прочели имаме детенце в един от домовете, което спешно се нуждае от операция на крачето, за да може да ходи.Направихме консултация със специалист и изключителната помощ на Фиона и се оказа, че сме в края на възможния период за интервенция.Изникна сериозната пречка-детето трябва да остане около 40 дена в София около и след операцията, а за нас това е невъзможно.Говорихме със соц. служби в града, но те казаха, че освен дребна помощ нищо не могат да направят...Тогава си помислихме да Ви споделим и да потърсим съдействие-говорихме си, че в големите градове има Хосписи и др подобни милосърдни организации, но дали имаме инфо за тях и дали бихме могли да се свържем с тях, за да помолим за съдействие за необходимия ни период-при детето трябва да има придружител непрекъснато и той не трябва да е кой да е , а човек с по-голямо сърце...търпелив и внимателен. Ще ни се наложи и да попросим малко пари, за да доплатим някои от задължителните неща, но за тях-допълнително, когато добием яснота.В момента ни е необходимо инхо къде да намерим някой, който доброволно би седял с детето...мисля, че ме разбрахте за какъв проблем Ви говоря и знам, че ще ни помогнете, както винаги до сега

# 951
  • sofia
софианки, зов от Видин-както част от Вас са прочели имаме детенце в един от домовете, което спешно се нуждае от операция на крачето, за да може да ходи.Направихме консултация със специалист и изключителната помощ на Фиона и се оказа, че сме в края на възможния период за интервенция.Изникна сериозната пречка-детето трябва да остане около 40 дена в София около и след операцията, а за нас това е невъзможно.Говорихме със соц. служби в града, но те казаха, че освен дребна помощ нищо не могат да направят...Тогава си помислихме да Ви споделим и да потърсим съдействие-говорихме си, че в големите градове има Хосписи и др подобни милосърдни организации, но дали имаме инфо за тях и дали бихме могли да се свържем с тях, за да помолим за съдействие за необходимия ни период-при детето трябва да има придружител непрекъснато и той не трябва да е кой да е , а човек с по-голямо сърце...търпелив и внимателен. Ще ни се наложи и да попросим малко пари, за да доплатим някои от задължителните неща, но за тях-допълнително, когато добием яснота.В момента ни е необходимо инхо къде да намерим някой, който доброволно би седял с детето...мисля, че ме разбрахте за какъв проблем Ви говоря и знам, че ще ни помогнете, както винаги до сега

Диде,разбираме те перфектно Peace

дай ми инфо на ли4но пари за какво и колко ,на кого и как........

за стоенете знаем положението,стояли сме на смени миналото лято.Но 40 дни са страшно мнооооооого .Няма кой да го поеме толкова дълго.
Я ми пусни инфо на ли4ни-болница,възраст на детето,диагноза.........вси4ко,моля те.
Скоро ще поемем до колкото можем и едно бебе от Златица,но 4акаме подробости.

Моми4ета,да,ще се наложи да помогнем на това дете защото от Златица не могат плътно 24  4аса да осигурят персонал.Когато имам инфо ще пиша и ще го давам само на ли4ни на доброволци от ДБМ  bouquet

Диде,ще се опитаме да помогнем Hug

# 952
На колко годинки е детето
ако ще го оперират в Горна баня, поемам персонала там да е изключително мил, имам позната работеща там, ще го гледат добре
докато е там, ние ще можем да му ходим на свиждане,с игурна съм ще смогнем
но 40 дена наистина са много
Ще го мислим
какъв е срока да се организираме по - бързиюко Peace

# 953
  • край Дунав
Страхотни сте  bouquetнека мине утрешния ден, че имаме весел детски празник и после ще пиша всичко Peace

# 954
Честит празник на дечковците и всички от вас, които все още се чувствате деца! Tada  Теди, честит празник и на теб, мила! Heart Eyes

# 955
Честит празник и от мен на всички малки и големи дечица!!! Желая ви преди всичко много здраве, да сте много щастливи и обичани и да имате безгрижно и красиво детство  Heart Eyes Веси, мерси, миличка, честит празник и на теб  Hug

# 956
Честит Празник на всички малки слънчица по целия свят и на нашите също.Здравейте мили майчета,искам да се включа във сдружението,какво трябва да направя,какво е необходимо.

# 957
Честит празник на всички дечица!!!Да са много здрави, щастливи , много ,много обичани и да имат безгрижно и незабравимо детство!!!! Heart Eyes
Честито и на порасналите  ни деца на ДБМ Теди и Веси Wink Hug
Днес  с Иглика и Петя празнувахме заедно с малчовците от Св.Парасеква...Занесохме им тортички, плодове,сокчета,лакомства..На двора организирахме с персонала малко парти с много балони,играчки и песни. Децата бяха много щастливи и се веселиха до насита...
Утре ще продължи празника с театър а на 03.06. ще празнуват в Патилнаци...Ако има желаещи да ги придружат да ми пишат на ЛС за подробности Peace
Момичета за вас една голяма  Hug

# 958
Честит Празник на всички малки слънчица по целия свят и на нашите също.Здравейте мили майчета,искам да се включа във сдружението,какво трябва да направя,какво е необходимо.

Здравейте, ТиХеРи!
Като начало бихте могла да напишете нещо повече за себе си - от кой район на София сте, ако изобщо сте от тук, с какво свободно време разполагате и т.н. Ако Ви притеснява да пишете тук подобни подробности, можете и на ЛС.
Предполагам сте прочела, че регулярно организираме акции и базари - добре дошла сте да се включите в тях.

Поздрави!  bouquet

# 959
Luminosa,благодаря за топлото посрещане.Аз обаче съм от Варна,това дали е проблем  Cry .Чак много свободно време нямам,но когато се наложи ще се организирам.Важното за мен,е че искам да помагам когато и с каквото мога.

Общи условия

Активация на акаунт