Отговори
# 105
Роси  Hug Ти поне вършиш МНОГО и МНОЖЕСТВО полезни неща, а аз ще трябва да си губя времето... заради хора, които не са си свършили работата, когато и както трябва...  Confused Ама знам - това е България - мейд ин БГ  Peace

# 106
  • sofia
хайде,дайте да си изберем дата за КОледно тържество на наште си деца Praynig
22ри или 23 ти ,преди обяд Peace

аз съм първото джудже Twisted Evil

# 107
Вчера в "Господари на ефира" гледах репортаж за майка и дъщеря, които няма къде да живеят. Майката е болна от рак и за сега е в болницата, а детето живее при нейна съученичка. Много е сладка. Ходи на танци Simple Smile Но когато изпишат майката другата седмица няма къде да отидат, защото са им взели жилището  Cry

# 108
  • Там където е семейството ми
Вчера в "Господари на ефира" гледах репортаж за майка и дъщеря, които няма къде да живеят. Майката е болна от рак и за сега е в болницата, а детето живее при нейна съученичка. Много е сладка. Ходи на танци Simple Smile Но когато изпишат майката другата седмица няма къде да отидат, защото са им взели жилището  Cry
Може ли по някакъв начин да им се помогне?Колко е голямо детенцето?

# 109
Ивка, детенцето е на 11, ако не ме лъже паметта. Peace

С Криси преценихме, че на 9-ти, когато ще се съберем вкъщи е по-удачно да направим някакви други красоти за базара, отколкото картички. Доколкото разбрах днес са се събрали над 500, при това без фотошопските. Party

# 110
Весенце честит рожден ден

Какво да ти пожелая?
Красотата си я имаш.
 Щастието е в сърцето ти.
 Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш.
Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат.
Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

# 111
Ивка, детенцето е на 11, ако не ме лъже паметта. Peace

С Криси преценихме, че на 9-ти, когато ще се съберем вкъщи е по-удачно да направим някакви други красоти за базара, отколкото картички. Доколкото разбрах днес са се събрали над 500, при това без фотошопските. Party

Весе, кажи по-подробно за майката и детенцето...Как можем да им помогнем,от София ли са?

Какви други красоти имате предвид, щото аз освен картички и герданчета май друго не могааааа Embarassed

# 112
Искам да плача... ей, така много, със сълзи от ярост и гнят, защото вече ми писна.. от всеки и от всичко. Писна ми да ме лъжат и баламосват - другата седмица, след 5 дни, другият месец и после пак същото. И защо? Защото видиш ли ония са ей там на високото, те са недостижими и затова могат да правят каквото си искат. Да мачкат и мамям онези - нищожните, дето са долу, дето са толкова незабележими и никакви. А иначе по телевизията ги дават... веднага си лепват мазните усмивки и докато тъпчат с някого с крака с мазните си усмивки казват колко много са направили. Ех, колко са добри... Знам, че има много по-важни неща от тези, за които се ядосвам в момента, но... и това е част от България, част от властта. Как да искам после да стоя тук? Ми много ясно, че ще искам да се махна, по добре да мия някъде чинии, отколкото да ближа г*зове тук.
За какво става въпрос... за общежитието ми. От МОН решили да го ремонтират. Като ремонтът почна на 1.09. и още не е приключил. Вчера сложиха бележка, че от 6ти до 11ти този месец ще може вече да се настаняваме. Утре е откриването му. Но днес отиваме в настаняването - ново решение. Ще се настаняват само тези от блок 23 А от 3ти до 8ми етаж, щотото другото още не е готово. И не знаят кога ще бъде. Всичко зависи от МОН, щото ремонта е техен. А работниците колко работят и как работят... няма да коментирам.  И така. Аз живея на 1вия етаж в 23А и... не знам кога ще мога да се настаня. А от другата седмица ни почват контролните, после са празници, после е сесия... Няма да ходя на изпити, за да мога да се запиша... Утре на откриването си представям какво ще бъде по медиите... Дадохме не знам си колко пари, ето вижте колко е хубаво за студентите... А всъщност нещата не опират само до това. А и като чух как са ремонтирали... Ще се моля после някоя плочка да не падне отгоре ми. Супер съм бясна  Cry

# 113
  • sofia
ето ви малко снимки от срещата ни, от апарата на Златето са......

само дето още моите не съм ка4ила,ша прощавате.

ей,как сте бре моми,то бива празници,ама поне да се посмеем за нещо Twisted Evil

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204831

# 114

ей,как сте бре моми,то бива празници,ама поне да се посмеем за нещо Twisted Evil

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204831&view=1&photo=17 Joy Joy Joy
Това е снимката просто Simple Smile Сетихте се да пуснете снимки да му се не види  Laughing Виждам, че след няколко чашки сте се и развихрили  Crazy
Сега се сетих като видях Гери на снимката. Тея като беше вкъщи и гледаше брошурата на ДБМ и видя снимката и посочи Гери и вика "леля Теди"  Laughing Но и казах, че е кака й Гери и тя я запомни. С другите не съм я запознавала. Но друг път... Е, с Веси нямам и желание да го правя  Laughing Веси, с цялата ми любов  Hug Heart Eyes

# 115
  • sofia

Това е снимката просто Simple Smile Сетихте се да пуснете снимки да му се не види  Laughing Виждам, че след няколко чашки сте се и развихрили  Crazy
Сега се сетих като видях Гери на снимката. Тея като беше вкъщи и гледаше брошурата на ДБМ и видя снимката и посочи Гери и вика "леля Теди"  Laughing Но и казах, че е кака й Гери и тя я запомни. С другите не съм я запознавала. Но друг път... Е, с Веси нямам и желание да го правя  Laughing Веси, с цялата ми любов  Hug Heart Eyes

ееееееее,4овек да не потанцува JoyАре,аре,аз си тръгнах,а мом4етата останаха с някои особи.....Много добри деца са тези мом4ета.Теди,познаваш ли ги?

# 116
Нееее, какви са, що са? Как може да не ме запознаете  Cry Останали някои с тях... имена няма ли да споменеш  Laughing

# 117
С другите не съм я запознавала. Но друг път... Е, с Веси нямам и желание да го правя  Laughing Веси, с цялата ми любов  Hug Heart Eyes

Шубе те е, просто си го признай. Hug Никой няма да изненадаш.  People No Good Обществена тайна е, че децата ме обичат, но не се притеснявай никога не бих те изместила от сърцето на Тея...и не, защото не мога, ами защото не искам. hahaha Амин. bishop

П.С. Марш в чата в скайп. Joy Joy Joy

# 118

ееееееее,4овек да не потанцува JoyАре,аре,аз си тръгнах,а мом4етата останаха с някои особи.....Много добри деца са тези мом4ета.Теди,познаваш ли ги?

Пиле, какво ще рече "с някой особи"? Sunglasses А за момчетата, много добри  и свестни  и беше много приятно в дискотеката Grinning Само не се сетихме да снимаме....ама то си има причина де Mr. Green Тединка, следващия път когато се събираме, да си тук,за да те запознаем Hug
Роска, Вики като видя снимката ме пита "На Роси мъжът й не беше ли друг,вече този ли е?" hahaha

# 119
честита нова година момичета  bouquet Hug

Яки запивки, чаровни забивки и много усмивки, успехи в бранша и чупки в ханша, здраве в изобилие и радост до безсилие. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт