Звездни компромати - 15 част!!!

• 52 210
  • 471
  •   1
Отговори
# 315
Шегувам се Mr. Green Ама се карате за глупости Rolling Eyes Поне пуснете по някой компромат една за друга да има смисъл  Wink
Аз не се карам! От мен струи всемирна любов към всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На ти компромат, ама не е за The same myself  Mr. Green
Ето гледай как губернаторшата на Калифорния Мария Шрайвър си чисти храната между зъбките с нечия визитна картичка! hahaha

# 316
  • София
 Sick гадно

# 317
Шегувам се Mr. Green Ама се карате за глупости Rolling Eyes Поне пуснете по някой компромат една за друга да има смисъл  Wink
Аз не се карам! От мен струи всемирна любов към всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На ти компромат, ама не е за The same myself  Mr. Green
Ето гледай как губернаторшата на Калифорния Мария Шрайвър си чисти храната между зъбките с нечия визитна картичка! hahaha

Те сигурно с мъжа и при един и същ пластичен хирург ходят, много се е затерминаторила...

# 318
Не знам дали е го е пускал някой- Fergie http://www.defamer.com/hollywood/fergie-wetspot.jpg

# 319
Още в една от първите теми плюс статия, където обясняваше, че се е изпотила от скачане. Mr. Green
Нов аватар? Нова фотосесия? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  bouquet

# 320
Ами сори тогава...  Grinning
Сама си се снимах, защото нямам познати фотографи... Mr. Green

# 321
А Мила ли се казваш Wink

# 322

Пам   умора  няма   Laughing За който е пропуснал това е новия  сьпруг  на  Памела   бившето   гадже  на  Парис  Rick Salomon.

# 323
  • Варна
Те ожениха ли се...някъде пишеше, че всичко около сватбата било лъжа и че даже не са сгодени... Thinking

# 324
It's Official: Pam Marries Hubby #3     по думите на  всички   жълти  вестници   са  се "взели "  Laughing

# 325
# 326
# 327
  • Варна
Кристал, това с Бранджелина е култово  Joy

# 328
# 329

Общи условия

Активация на акаунт