Звездни компромати - 15 част!!!

• 52 213
  • 471
  •   1
Отговори
# 300
От един филм с 9 модела цици на 9 снимки  Mr. Green
Абе мацко на едните голи снимки ясно си пише подделка, т.е. монтаж! Но на горния ред са си съвсем истински! Понимаеш или да обясня трети път? Mr. Green

# 301
Казах ... не панимая  Mr. Green

# 302
Видях, ама викам да направя едно добро дело, да обясня, че нали съм лоша да ми отпадне някой от греховете...

# 303
Голите й снимки са от няколко филма, не само Джия. За тях съм сигурна, че не са монтаж.

Онези с Кюсак са сигурно от друг филм, друг период ерго -> други цици.  Mr. Green Другото може и монтаж да е.

Айде спирам, че задълбах твърде дълбоко в темата.  newsm78

# 304
Надявам се, че това беше шега.
Иначе приемам, че нямаш чувство за хумор Mr. Green

# 305
Надявам се, че това беше шега.
Иначе приемам, че нямаш чувство за хумор Mr. Green
Чувство за хумор да искаш от мен! Ама ти нито го харесваш, нито го приемаш, нито го оценяваш... Та така, само да пробвам! Пък ти пак ще го приемеш както на теб ти харесва, затова няма да обяснявам повече. Mr. Green

# 306
Ти пита ли ме дали го харесвам, приемам и оценявам  Mr. Green

# 307
Ти пита ли ме дали го харесвам, приемам и оценявам  Mr. Green
Ей оспамихме темата! Ми що да те питам, ти направо ме нарече злобна! Ти пита ли ме дали от злоба го правя този коментар или защото не харесвам Бекъмовица никак даже, но не съм единствена, а ти нарече злобна само мен! Crossing Arms
Те ти още материал под моя пост! (да допълня) hahaha

# 308
Еййй, много ми е противна тая Бекъмка! Кожа и кости /и те грозни/ е и с тия неестествени бомби.... Три косъма има на главата си, излъчването й е такова едно надменно /все едно "вижте ме колко съм недостижима и прелестна, селяци такива".....чак усещам злобата й! Назнам що така ме дразни това момиче...

и мен, и мен  Sick
и аз съм в графата "не ми допада" -с една дума -много е фалшива и вманиачена в себе си.

# 309
Такъв ти бил късмета  Mr. Green

# 310
Аре са пък и късмет нямам! Ти ме разсипа бе жена! Оглозга ме публично! smile3514 smile3511 newsm45 smile3534

# 311
  • София
Коя от двете е в цикъл да си признае  Mr. Green

# 312
Не съм ааааз! Mr. Green

# 313
Давам ти шанс да ми го върнеш, ама утре Hug

Айде лека на всички Wink

# 314
  • София

Шегувам се Mr. Green Ама се карате за глупости Rolling Eyes Поне пуснете по някой компромат една за друга да има смисъл  Wink

Общи условия

Активация на акаунт