Звездни компромати - 15 част!!!

• 52 194
  • 471
  •   1
Отговори
# 375

Не вярвам... ще са заети с гледане  Crazy

# 376
Аз наистина не знам как веднъж,разглеждайки снимки на Бритни как слиза от колата без гащи в един руски сайт,попаднах на това видео на Парис и Соломон.Не знам обаче как сега да стигна до него,затова не мога да ви помогна.Не е нищо особено свирката на Парис,но на Соломон му е добре сложен . Grinning

# 377
# 378
# 379
Четох в "Блясък", че Бритни пак се омъжила за някакъв си Крис Ейнджъл... Shocked
Това момиче не се начекна....

Също там имаше статия за Брад и Анджелина, че тя въобще не се интересувала от малката Шайло, понеже цитирам:

"Много по-привързана съм към Зи и Мадокс, защото те са оцеляващи, преминали през толкова много изпитания. Шайло пък е привилегирована от момента, в който се е родила. Много по-слаба връзка имам с нея".

Shocked Shocked Shocked

Сп. "In touch" разказва как след дълго отсъствие от дома си актрисата дори не обръщала внимание на невръстната Шайло. Брад питал с недоумение Анджи:"Не искаш ли да подържиш за малко дъщеря си?", на което тя хладнокръвно отвръщала "Защо? При теб и е добре"

Ужас!!!!

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 16:15 от Виктуалия

# 380
Бритни е заприличала на зле маскиран травестит.Колко много се излага напоследък просто не е истина.Съмнявам се много че оттук нататък ще чуем или видим нещо добро от нея.

# 381
Четох в "Блясък", че Бритни пак се омъжила за някакъв си Крис Ейнджъл... Shocked
Това момиче не се начекна....

Също там имаше статия за Брад и Анджелина, че тя въобще не се интересувала от малката Шайло, понеже цитирам:

"Много по-привързана съм към Зи и Мадокс, защото те са оцеляващи, преминали през толкова много изпитания. Шайло пък е привилегирована от момента, в който се е родила. Много по-слаба връзка имам с нея".

Shocked Shocked Shocked

Сп. "In touch" разказва как след дълго отсъствие от дома си актрисата дори не обръщала внимание на невръстната Шайло. Брад питал с недоумение Анджи:"Не искаш ли да подържиш за малко дъщеря си?", на което тя хладнокръвно отвръщала "Защо? При теб и е добре"

Ужас!!!!

Наистина ли вярвате на подобни измислици и "сензации" създадени от жълтата преса?  Grinning

# 382
Цитат
Наистина ли вярвате на подобни измислици и "сензации" създадени от жълтата преса?  Grinning

Факта, че ти също проверяваш за клюките тук, потвържава, че е така Simple Smile

# 383
Цитат

Хвана ме на тясно   Crazy , но все пак не вярвам на всичко, т.е. по-склонна съм да повярвам на снимков материал (освен ако не е груб фотошоп, разбира се)  Simple Smile !

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 10:24 от JuMe

# 384
Цитат

Хвана ме на тясно   Crazy , но все пак не вярвам на всичко, т.е. по-склонна съм да повярвам на снимков материал (освен ако не е груб фотошоп, разбира се)  Simple Smile !

Хайде за Бритни, мога да ти сканирам снимките, но на Анджелина думите как да ти ги докажа със снимков материал?  newsm78

# 385
Мисля, че няма да е такъв проблем, че няма снимки  Peace , пък и винаги ще има нови компромативни снимки на звезди, които да задоволят клюкарските ни душици и да зарадват сърцата ни, че и те са просто хора!  Wink

# 386
# 387

Според мен не и е стигнало времето при маникюристката и е поставила само удължители,без да ги скъсяват,даже лак нямат  Mr. Green  Явно са ги оставили за другият ден или седмица  Laughing

# 388
# 389

Общи условия

Активация на акаунт