Консултативен кабинет по кърмене към МД (Сф) - Ден на отворените врати!

• 49 625
  • 399
  •   1
Отговори
# 75
  • София, Младост 2
Ти всъщност имаш доста опит с кърменето вече, така че ти трябва просто малко повече увереност Grinning На 21.05 (вероятната дата за деня на отворени врати) ще има лекция за начало на кърменето и първи дни с бебето в Майчин дом - заповядай Hug

# 76
  • София
  Хедра 21.05 мина  Simple Smile

# 77
  • София, Младост 2
Ох, юни имам предвид Blush

# 78
Извинявам се за въпроса, но лекцията от колко до колко е, и къде точна в Майчин Дом?  Embarassed За първи път ми е и не искам да я пропусна.

# 79
Не се извинявай за въпроса Grinning
Лекцията ще е от 10 най-вероятно, но като уточним ще пусна постинг в цветно и болд.
Събираме се във фоайето и се качваме в аудитория. Ако някой закъснее може да звъни на телефона на кабинета Grinning

# 80
# 81
Ще следя темата, че искам да се видим да обсъдим слинговете ако ще има време. Намерих още един вид /може и да е обсъждан в кърмаческия, но нали не чета от доста време и може да съм изпуснала/  - ето: http://www.hugamonkey.com/info/baby-sling-instructions
Но основно ме вълнува дългия слинг  Wink Поздрави и до другата седмица!

# 82
Аз също много  се интрересувам от слинговете.
А за лекцията на 21.06 - няма как да дойда.Сама съм с децата през деня.Нямам на кого да ги оставя,а имам и скъсена шийка и няма как да тръгна с градския от кв."Левски" с малката ,която е на 1г.и 2 м.Просто съм вързана от всякъде  SadТаткото е на работа и не мога да го ангажирам,не стига ,че ни издържа,а и да започне да ме разкарва насам -натам.Наистина много съжалявам ,че няма да присъствам SadЗавиждам ви!

# 83
  • София
Агата, този слинг ми прилича на поуч http://www.mayawrap.com/u_maya_wrap_101.php#

# 84
Поуча май не е зашит...а този е, поне така ми се струва

Ей, сега ти видях лентичката- честито бебе!!! Ти не беше ли в Овча купел?

# 85
Ама много съм заплесната - то 21.06 било в събота.Идвам на лекцията - къде да се обаждам и на кого?

# 86
Не е нужно да ес обаждаш Peace Просто идваш във фоайето на МД. Но ние ще напишем подробно за часа и мястото, като се уточним с докторката Hug

# 87
Асе, кое фоайе? На кой етаж беше?  Embarassed Нали ще обсъждаме слинговете....или няма да е подходящо да разводняваме темата...а може и после на по кафе  Rolling Eyes

# 88
Аги, душа, не знам дали ще остане време за слинговете, но по принцип винаги има желащи за обсъждането им Hug
Само че ние после се качваме горе и ни започва приемът на мами с проблеми Confused
Тъй че... какво да ти кажа. Ако има време ние показваме само основните носения. аз лично имам мераци за слинг шал, но ще го пробвам едва след два месеца (да е живот и здраве) Hug
Иначе Хедра е наясно със слинга с халки и може да покаже повече неща с него Grinning
Аз знам едно основно положение при слинга шал. Но пък може някоя от мамите, които ще дойдат да е по-наясно Grinning
А фоайето си е онова долу, където изписват бебоците... Входа на МД по стълбите, нагоре и през стъклената врата Grinning

# 89
Асенце, аз имам желание да дойда, обаче не знам къде изписват бебетата.   Crazy

Знам за два входа на Майчин дом, този към голямата сграда и малко по-навътре от същата страна на сградата, към поликлиниката.

Къде трябва точно да дойда?

Общи условия

Активация на акаунт