Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови

• 18 972
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
ми не замина, от много близки и приятели там, изведнъж всички казаха, че не могат да го поемат, сега прави халва - плащат горе долу добре ( двойно на полицията ) но е изключително тежък физически труд, пипат карамелизирана захар с голи ръце и и е като инвалид в ръцете - целия в бинтове, и не мисля, че дълго ще остане, търси си нещо друго сега - шофьор, нещо такова. Мислим да си продадем парцела в Нови искър и го врънкям за дтски клуб в Нови искър - да видим ще ме послуша ли, обикновенно не ме слуша.

Къде сте всички и как сте събота - искате ли да се видим в Южен парк - много ми е домъчняло за всички ви, а там е най - близко за девойките с по две чавета.

пък ако искате- меткайте се и да ви водя за гъби в гората - ако искате излет в гората предлагам - на чист въздух, полянки, скара, бира, салатка, дечурля търат на воля - помислете, на линия съм Hug

# 136
Ох, ами и ние днес сме много по-добре. Praynig Нямаше дори хленцане, а само изтръгване на обещания за по-ранно взимане. Снощи родителската продължи два часа и половина. До 18,30 в залата, след това навън. Обсебихме ги много елегантно. Mr. Green Майката на Диляна е в родителското настоятелство на групата, бащата на Диляна е в родителското настоятелство на градината. Mr. Green Тъй като бахме предложени от преподавателите само им споменахме, че въобще не знаят каква беля са си докарали на главите! Laughing Всъщност не е точно така - взимаме присърце всички инициативи и проблеми на групата и градината, дори вече действаме по две, три от тях самостоятелно. Лошото е, че сме "омални" на тема Диляна... Laughing
Вчера едната госпожа /по-младичката/ е скастрила дребочка. Бях ви споменала, че хленчи преди да заспи. Учителката /тя сама ни го разказа/ била доста изнервена и не позволила на лелката пак да угажда на шуша. Отишла и директно с леден тон й задала въпроса: Какъв ти е проблема, мойто момиче? Я се обръщай към стената и затваряй очите! Представям си как се е почувствало детето ми. Sad Но пък е спала до 15,30. Неприятна сцена. А и впечатленията ми засега са малко противоречиви. Държа най-много на това да й се дава възможност за изява, а не да се възприема като "онова, тихото детенце, което мнооого слушка", но и нищо не прави. Confused А тя е съвсем различна с нас и ми се иска точно тези й качества да се поощряват и развиват. Thinking
Пинче, къде се изгубихте? Как е Ники? Heart Eyes

# 137
  • у дома
хелоу,

Люска, честито ви избиране в обществените комитети - хайде чакаме да чуем как газите и събаряте планини с татито ви.

Крис, ние в събота сме на Снежанка от 11ч, а после точно мислех да ходим до Южен ако е хубаво времето да возим Катето на истинско пони.. 

А това солено тесто, що за чудо е? И каква трайност има след като се направи? Как съхне и как се съхранява?

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 12:07 от fastuche

# 138
Солено тесто:
1 чаша сол, 2 чаши брашно, 2/3 от същата чаша студена вода;
печеш фигурките на отворена фурна на 60 градуса, близо час или оставяш да съхнат на слънце

връчваш темперни бои и гледаш Simple Smile

# 139
  • на езерото
  Люска Heart Eyes тук сме!Браво на вас с таткото HugДиля е възхитителна, снощи гледахме клипчето и  моят мил Л.С. каза че толкова кротко дете не си е представял че има PeaceКогато подстригваме Никол се вдига страхотен панаир, тя реве и пищи сякаш я колим Embarassed
  Криске, за момиче нямай грижа веднага ти командировам доктор Кирчев (моето Л.С.) той ми заяви, че само девойки правил  Shockedтоест ако искам второ да съм се приготвила психически за още една бесовица като Никол.За това ти предлагам да направим една трампа на татковците че да видим какво ще излезе Laughing hahaha Joy Joy Joy(майтапя се да не яхнеш метлата ей Stop)
 Смайли, снимките са прекрасни, много ми хареса тази с Янче и Шоши, много сте сладки с бебоците Heart Eyes
  Относно нашето училище, засега нищо ново, в понеделник мисля да я водя да оздравее както трябва, че доста се измъчи този път.
 Целувки от нас Heart Eyes

# 140
Нели, и нас ни зариби с това тесто. незнам Марто как ще изчака до сьбота , когато мисля да го забьркаме.
ето още интересни идейки за труд и творчество в домашни условия.  http://www.znam.bg/com/action/showSubCategory?categoryID=399&sectionID=4   ние редовно си правим нещо от тук , ама хич не сьм се сетила да "запечатам" творенията на децата   Mr. Green  ще си взема поука.  за числата и буквите сьщо е интересно. разпечатала сьм всичките на мартин и сега учим , докато ги оцветяваме.
Шоши, на тебе кога ти е удобно за среща. кой ден и по кое време...нещо хич не ме свьрта вече в кьщи. ходи ми се някьде извьн пловдив да си похайманосвам.
Люси, Дилята верно много кротка   Peace  мартин сам иска да го постригвам и даже много се кефи на машинката , но незнам ако го заведа на фризьор дали няма да плаче   Thinking
Нели, а темата за заголването на пишлето на мене ми е много болна. Педи беше казал да го заголвам като го кьпя. ама на Мартин хич не му харесваше тази процедура и аз го оставих. после на един преглед като видя , че до никьде не сьм я докарала тази работа сьс заголването педи ме овика и ми даде направление за хирург да го водя да го цепят. вечерта преди да го заведа Мушу ми прати да прочета това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73637.0  и аз веднага се отаказах да правя всякакви по радикални неща  по вьпроса . и без това още от началото се колебаех , но прочетеното веднага затвьрди майчиният ми инстинкт и сега сьм доволна , че не прибегнах до хирурга. още не е напьлно забелен . вечер като се кьпем го забелвам по малко , а и той като ходи да пишка сьм го научила да се забелва и сам.  на тебе педи какво ти каза да правиш по вьпроса.   
преди да заминем за франция в яслата им правиха профилактичен преглед. вечерта като го вземах , лелката ми каза , че докторката обьрнала специално внимание , че марти още не е забелен , да сьм се погрижила.   затова ти казах , че тази тема ми е много болна и още мисля , че сьм и постьпвам правилно , но всички ми казват , че не е така. убедена сьм , че двамата доктори , кото пишат в темата по-горе са добри специалисти и сьм спокойна за себа си и за Мартин. 

# 141
  • София
Пу-пу, ама на Веси драмите намаляват. Разгеле.
Нелка, Радосвета иска да купят 16 кукли и 12 колички за децата. Аз смятах да им вземем кухня и такова за ремонти, примерно. Иска ми се да е нещо колективно, а не всяко дете да стиска по една кукла и количка. Ако и ти мислиш така, моля те, сподели го с Радосвета, защото трябва да решим какво ще се купува като играчки.
Как са другите деца в градината? Асе, какво става с Виктор? Плаче ли още?

# 142
Гражданският протест срещу равнодушието на държавата към децата в институции и децата с увреждания, ще се състои на 09.X.2007г., от 13.00ч. пред МТСП. (Министрество на труда и социалната политика), ул. "Триадица"N2.
Намира се зад ЦУМ от страната на банята!!!!!!!!!

Те са там! Сега! Те имат право на живот! Нека спрем да се правим, че не съществуват! Нека им дадем шанс за нормален живот!!!Ела!

# 143
  • София
т'ва вторник ли е?
Ша дойда ако не вали, щото съм с бебиц.

# 144
Райчева Simple Smile, знам за намеренията на Радосвета. Тя ми обясни какво имат в предвид с това. Ще ти пиша обаче на лични, за да не занимаваме и другите с делата на "Хензел и Гретел".

Дара днес пак не е на градина. Вчера я взех много разстроена, учителката каза, че е тъжна още със събуждането. После тя сама ми каза, че я боли гърлото и й е лошичко. Запалих с 200 към джипката. Оказа се зачервени гърло и едното ухо. Цяла нощ беше с 38 температура, не спря да мрънка и да бучи.
Направо ни побъркаха нашите деца снощи. Ясен беше толкова спокоен последните три дни, че аз направо умрях от скука. Снощи, когато разчитах поне той да спи, той се съдра да реве и да се тръшка. Едвам сме ги укротявали с Румен - ту единия, ту другия, единия в едната стая, другия в другата. Цяяялаа нощ!
Днес вече са добре и двамата  Laughing Дара няма температура, Тигъра спи блажено ... пупупу ...

Крис, искам да го гледам този филм бе човек!!!! Дайте линк, ако има! Искам да знам за какво иде реч преди да се включа в протеста!

Мони, благодаря за линка. Ще изчета темата при първа възможност. Исках да имам и друга гледна точка.

Не мога да взема инициатива за маминска среща, защото не мога да поема ангажимент задължително да бъда там. Решете вие и аз ще се опитам да наглася нещата.

# 145
  • у дома
Нели, не го гледай душа сега... да не ти спре кърмата .. послушай Крис

# 146
абе глупости сега
щяла да ми спре кърмата!
дайде линка и не ме ядосвайте допълнително!

# 147
Нели...............пиле аз не го изгледах..............аз, дето три години го виждам всяка седмица тоя ад..........помисли и ми кажи..........
в подписа и аватара ми са снимки от този филм

# 148
  • у дома
Аз също нямам смелост да го гледам.. не поемам отговорност да натоваря кърмеща мама с този ужас .. съжалявам Sad

# 149
  • София
Има го линка в темата за протеста, мисля.
Гледах го. Изкоментирах където можах и пред когото можах. Ефект ще има.

Нелка, гледай го. Дълъг е, но си заслужава. За да знаем какво представляваме като народ. Държавата не е виновна. Ние сме си виновни.

Общи условия

Активация на акаунт