Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови

• 18 970
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Ааа погачата я поръчах в баничарницата до нас. Нямам чак такъв мерак за изяви  Sunglasses Аз се отчетох с един кекс, любимия на Янче  Wink
И на мен тази снимка ми стана любима.

Люси, честита дилина прическа. Интересно ми е да я видя променена.
В творчеството, мила, няма "правилни" и "неправилни" подредби. Остави я Дилята да си прави своите "грозотии" и никак няма да съжаляваш. Те ще са хиляда пъти по-красиви от "правилните".
Нещата от пластилин - избираме заедно какво ще правим - Чук и Пук, Снежанка, фигурки някакви или ще готвим. Дара се научи да прави малки топченца между пръстите, по-големи топчета с длан върху масата и червейчета пак с ръчичка. С тези неща правим всевъзможни комбинации. Аз казвам какво трябва, тя прави и слага на листа.
Соленото тесто забъркахме заедно - аз сипвам в чашите необходимото количество продукти, тя бърка, меси, разточвахме под мое ръководство, после й показах как да изрежем фигурките с форми за пясък и сладки. От тези http://smiley2312.multiply.com/photos/photo/3/23 две звезди лесно се различава коя е направила тя сама. Аз правя моята, тя гледаа и прави нейната. После ги оцвети съвсем сама - както виждаш хич не е "правилно" елхата да е синьо-розова и делфина да е с жълти и червени петна, но пък са красиви.
Под повечето снимки има описание, от което също ще добиеш представа.

# 121
Ели, не си честна! Защо ще се връщаш на работа??? Нали тази година щяхте да бебеправите???!!!
Е, взе ми думите от устата! Grinning Айде Ели, сега се правят летните бебета, нали това искаше  Wink
http://www.programata.bg/index.php?page=details&ln=1&city=1&eid=35855 Някой иска ли билети за събота за това театро? Днес съм на "Мармалад" и ще се опитам да взема.

# 122
Ели, не си честна! Защо ще се връщаш на работа??? Нали тази година щяхте да бебеправите???!!!
Е, взе ми думите от устата! Grinning Айде Ели, сега се правят летните бебета, нали това искаше  Wink
НЕ Е ВАЖНО АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ, ВАЖНО Е И НА ВУТА ДА МУ Е ЗЛЕ Simple Smile

# 123
  • у дома
е няма да се успоките докато не се второзабеби цялата ни тема и това е ..  Crazy hahaha hahaha
дай боже всекиму ..  Peace

# 124
Смайлинка, мерси за инструкциите!  bouquet Беше ми много странно, защото вкъщи на листа не рисува нищо, което да прилича на "нещо" Laughing Веднъж обаче я накарах да нарисува мишле в пясъка на детската площадка. Имаше съвсем ясна представа кое как изглежда по мишлето и как да го изобрази /ушички, муцунка, очички, мустачки, опашчица/. Дали другото не е някакъв вид демонстрация на индивидуалност... newsm78
Фъстъчке, Hug! С никого не бих спорила по този въпрос. Окрита съм за всякакъв род мнения, а и търпя убеждаване. Принципно не ми е трудно да се поставя и от двете страни. Лицемерка гадна. Mr. Green
Днес съм на родителска. Преди малко разбрах /със сина на шефа сме в една група/, че някои от родителите били против извеждането на децата в двора. ooooh! А аз първо там я търся мойта! И както набрах покрай стачката.... hahaha

# 125
  • София
Ами, Нелка, аз казах на срещата - ако има някой съгласен да спонсорира, звънкате ми и аз поемам нещата. Само да има желаещи Simple Smile

Ще го дам аз туй лекарство, видя се то.

# 126
НЕ Е ВАЖНО АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ, ВАЖНО Е И НА ВУТА ДА МУ Е ЗЛЕ Simple Smile
Вуте
абе големи хиени сте бре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аууууу човек трябва мноооого да внимава какво пише тука  Laughing
Абе то едното не пречи на другото  Wink Нали и Емата е станала все пак по време на работния процес, пък й с тези местеници, ни се стопиха нещо резервите, та си е и добре дошло това с работата Wink

На урока се учихме - Хелоу, Бай, и  Ай ем, обаче голям интерес от страна на Емката... нямаше  Crazy Laughing там пълно с играчки...
Учителката отначало разпитва майките, децата как са с чешкия и знаят ли малко поне някакъв чужд език, идва моя ред и аз ... ъъъ... сега започваме с чешкия...ъъъъ, но що годе се оправя с чужд език, ама не анг. и всички майки Shocked Mr. Green учителката вика ауу супер  Mr. Green а какъв е другия език, а аз еми бг. Mr. Green

# 127
искам женско.........да познавате някой майстор.....и ако може после да нема претенции към детето
снощи моя син, изнесе урок по родителство на баща си, тоест показа му, че майката си е майка, колкото и на моя мъж да му се иска, да не съм аз майка на сина му...........но ме мързи да ви разкажа, написах го, само с една цел - каквито и да сме, сме майки на децата си, и повярвайте ми, за тях това е най - ценното и всяка от нас си е най - добрата за детето, защото го обича

# 128
Ха, Крис, ама полицаят после какво ще го правим? Ако той има претенции?? Laughing

# 129
Ха, Крис, ама полицаят после какво ще го правим? Ако той има претенции?? Laughing
той не е полицай вече.........сега прави халва Rolling Eyes Rolling Eyes

# 130
http://www.vga.bg/play.php?play=40362
Ей тъй сме сериозните хора, членове на родителски настоятелства  Wink Лека ви вечер!

# 131
Нело..............
заради тебе, през ден го праим това тесто, у нас се зарина с тестени фигури, вечно съм омазана в боя, до вчера имах пластелин в косата, а тоя вълк ми писна да го лепим на ролка от кенефна хартия. ама на тебе ти е лесно, а аз, след 3 оперативки и 150 листа с цифри обсъждани цел ден треа се приберем, и да се влея в чудния свят на Виктор ooooh! ooooh!. ама па му е кеф таз знае ли се - даже оня ден сам си прави тестото - сипва, струва прави, не знам кво прави, после едвам изчистих ама го направи Heart Eyes Heart Eyes

# 132
# 133
# 134
 Joy кеееефффф  Joy
Браво, Криска! Заразила съм ви и вас  Mr. Green И що не снимаш някои произведения? Много ми е интересно.
Ние скоро не сме правили  Sad все отлагам за по-лошо време, ама т какво слънце се е облещило  Shocked
Халва ли прави полицая? Не замина ли? На теб требе думите с ченгел да ти ги вадим. Нищо не казваш!!!

Люси, гледах клипа. Сладураната как мирно седи!

Ели, и тебе душко амбиции някакви те гонят. Къв е сега тоя английски, детето още чешки не знае!!! Смяяяяххх  Joy
А твойта работа е иди ми, дойди ми - или бебеправиш или работиш, кво е тва!

Дара днес не плака и сама се качи нагоре по стълбите в градината. Е, натъжи се лекинко, но не заплака. Госпожите продължават да казват, че е добре през деня.
Вечер обаче е освирепяла от глад. Яде банани и 1-2 малки кроасанчета, едвам я удържам да не изгризе зрънчовците на всички деца на площадката /аз крещя по майките защо си храмят децата с лайна/, в 6.30 я прибирам, един час яде супата, къпане ... Гледам в 9 да сме загасили лампата вече, защото сутрин едвам отлепя очите.
За другите неща все още събирам впечатления. Скоро ще пиша.
Как е положението при останалите новобранци?

хахахахах  hahaha за снимката - това е в басейна с топките зад ндк-а. Дара и Ванеса се хвърляха и им се наелекризираха косичките. Голям смях падна!

Общи условия

Активация на акаунт