.
браво давай още, ние сме с вас 
та ми е интересно да чуя различни мнения... въпреки че няма много такива 

Все така безаварийно! Честито помъдряване на майчето ти! Имаш си злато в къщи да помага с децата - дай боже всекиму такава баба!

Ей, да са ни живи и здрави, моята снощи не беше много добре и главно в такива моменти ги оценяваме, за съжаление. Не че са цвете /то и ние не сме
Теб те подкрепям с две ръце, може и с краката!
За съжаление обаче съм "типична българка"
в Българската държава. Не съм съгласна с Ванилка, не съм съгласна със стачката, изразявана по този начин, обаче не съм съгласна и с несправедливостта като цяло в държавата ни. И. Първо, децата ни съвсем не са "отглеждани" по учебните заведения, не може да се сравняват нервите, които ще издрусам аз по моето дете, с нервите, които хич няма да издрусам по 20-те чужди. Сравнението никак не е уместно. Защо, ако сте прави, децата ни реват по градините, защо си гризат ноктите от скука, защо трябва Елексир да "бута", за да "тръгне" нещо в организацията, а? Защо учителите /в масовката им/ не могат да задържат вниманието на децата, защо не могат да спечелят уважението на учениците, пък после много нерви за укротяване! Моля ви се, всичко отново опира до конкретния човек. Има учители по призвание, има и по професия. Друг въпрос е защо стачкуват в момента учителите по професия, пък сестра ми - учител по призвание, не може и 1 ден да работи по специалността си заради хора, които нито си вършат работата, нито са удовлетворени от заплащането! Ами като не им харесва да напуснат! Има много млади специалисти, които чакат дъртите психарки най-накрая да се откажат да тормозят децата и да си излязат в пенсия. Нали са уморени, к`во търсят още по училищата? Нито са адекватни на интересите, нито на възпитанието, нито на съвремието на децата ни. Обаче учителстват. Щото е много трудно и защото е много нископлатено усърдието им. Да не говорим за начина на преподаване, съблюдаван с необходимостта от частни уроци, носещи допълнителни и никак не-мизерни средства на преподаващите. Имам не един пример какво е отношението на масата обучаващи в ясли, градини, а още пресни са ми спомените от училище - "Кой ще подготви урока за следващия път? Ще има отличен!" и това почти всеки час. И дъвчеха, дъвчеха една материя с години наред. Я някой от другите специалисти да си позволи да не е в крак с непрекъснато променящите се закони, технологии и прочее материи, да видим колко ще го изтрае работодателят му и колко пари ще му даде. Пак казвам - има учители и учители, но пак казвам - масовката не е лицеприятна, ама никак. Това е едната страна. Другата си е мизерията като цяло. Мизерно е учител по призвание да получава 300лв. Не е справедливо, че точно младите, адекватните, интересните учители, работещи все още с хъс и желание, поради МАЛЪК СТАЖ получават такива пари. Това е може би единствената професия, в която големият опит е по-скоро минус, отколкото в плюс. "Опитните" или са много изнервени или са абсолютни тъпири, каквито определения не искам да имам около дъщеря си, определено. И ако действително има реакция на държавно ниво, най-правилната за мен е увеличението да е в някакъв вид пропорция - най-голямо за най-нискозаплатените, най-малко - за онези със стажа. И задължително въвеждане на КПД за учителите, с допълнително материално стимулиране! За такива промени ще се подпиша на пет декларации ако искат! Някой от Мин на образованието чете ли тука?

Обаче колко мъничка ми изглежда в момента, просто умирам от умиление.
Тати запамети събитието, може да ви пусна клипчето довечера.