Аз се отчетох с един кекс, любимия на Янче 
И на мен тази снимка ми стана любима.
Люси, честита дилина прическа. Интересно ми е да я видя променена.
В творчеството, мила, няма "правилни" и "неправилни" подредби. Остави я Дилята да си прави своите "грозотии" и никак няма да съжаляваш. Те ще са хиляда пъти по-красиви от "правилните".
Нещата от пластилин - избираме заедно какво ще правим - Чук и Пук, Снежанка, фигурки някакви или ще готвим. Дара се научи да прави малки топченца между пръстите, по-големи топчета с длан върху масата и червейчета пак с ръчичка. С тези неща правим всевъзможни комбинации. Аз казвам какво трябва, тя прави и слага на листа.
Соленото тесто забъркахме заедно - аз сипвам в чашите необходимото количество продукти, тя бърка, меси, разточвахме под мое ръководство, после й показах как да изрежем фигурките с форми за пясък и сладки. От тези http://smiley2312.multiply.com/photos/photo/3/23 две звезди лесно се различава коя е направила тя сама. Аз правя моята, тя гледаа и прави нейната. После ги оцвети съвсем сама - както виждаш хич не е "правилно" елхата да е синьо-розова и делфина да е с жълти и червени петна, но пък са красиви.
Под повечето снимки има описание, от което също ще добиеш представа.
Айде Ели, сега се правят летните бебета, нали това искаше
Беше ми много странно, защото вкъщи на листа не рисува нищо, което да прилича на "нещо"
! С никого не бих спорила по този въпрос. Окрита съм за всякакъв род мнения, а и търпя убеждаване. Принципно не ми е трудно да се поставя и от двете страни. Лицемерка гадна.
А аз първо там я търся мойта! И както набрах покрай стачката....
все отлагам за по-лошо време, ама т какво слънце се е облещило